SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Online courses om jouw blog te laten groeien (Gratis!)
1 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

maart 31, 2018

Wil je jouw blog traffic, volgers en daarnaast je emaillist laten groeien? Dan is deze blogpost echt perfect voor jou. In deze blogpost heb ik namelijk een hoop gratis online courses op een rijtje gezet. Met deze e-courses ben je gegarandeerd om je blog te laten groeien.

Gratis online courses

7 day email course is een online course die je leert hoe je om moet gaan met je email list. Super handig natuurlijk, want een nieuwsbrief is zeker erg handig. Als je gebruik wil maken van een nieuwsbrief, vergeet dan zeker niet mijn artikel te lezen over de nieuwe privacywet.

Your first media mention in 30 days or less leert je om beter te zijn dan de competitie. Zo leert hij je bijvoorbeeld om een hoop nieuwe volgers te krijgen.

Build your profitable sales funnel in 5 days is een handige course die je leert hoe je geld moet verdienen met je blog. Zeker een aanrader!

From Side Hustle to Success. Ik dacht altijd dat deze course betaald was en heb er dan ook veel over gehoord. Dit is echter niet het geval en hij is gewoon helemaal gratis!

online courses

Beginner Blogger Bootcamp 2.0. Ben je een beginnend blogger? Dan moet je zeker deze course doornemen.

Free Turbo Your Traffic Mini Course. Wil je jouw traffic boosten? Dan moet je zeker even deze course doornemen.

Free Pinterest Course. Wil je net zoals ik Pinterest gebruiken? Dan moet je zeker even deze course volgen. Als je daarnaast nog meer wil weten over Pinterest lees dan zeker deze blogs:

Instagram Authority e-Course. Op deze website staan verschillende betaalde courses, maar daarnaast kan je ook een gratis e-course nemen!

Facebook SOS. Deze course is voor de gebruiker die meer uit Facebook wil halen. Hartstikke handig dus!

Design Your Own Blog! Altijd al gedroomd om jouw blog zelf te ontwerpen? Dan is deze e-course echt perfect voor jou. In deze e-course leer je namelijk stap voor stap hoe je jouw eigen blog kan ontwerpen.

Welke online courses ga jij zeker volgen?

*Al deze courses zijn in het Engels en zijn gemaakt door andere bloggers.

freebie!

WORD LID VAN MIJN NIEUWSBRIEF EN ONTVANG DE WORD EEN BLOG BOSS E-COURSE HELEMAAL GRATIS!

Word nu gratis lid en groei je blog en biz!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

1 Reactie

  1. Maïté Goddyn

    Ik reageerde op een ander blogbericht van jou, over enkele links die niet meer werken. Ik had het over dit blogbericht. Excuse me haha 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This