Op zoek naar de beste aanraders? Dit zijn ze!

Lees meer blog tips

Blogging aanraders

Email list builder: Mailchimp

Mailchimp is het programma die ik gebruik om nieuwsletters naar mijn blog lezers toe te sturen. Dit gaat helemaal vanzelf en ik hoef hier helemaal niets voor te doen. Super handig natuurlijk, want dan kan ik mijn tijd besteden in andere dingen voor bijvoorbeeld mijn blog. Mailchimp is helemaal gratis en dus echt een gigantische aanrader.

Pinterest scheduler: Tailwind

Tailwind is echt geweldig. Ik gebruik het nu ruim een jaar en het heeft mijn bezoekersaantallen zo erg omhoog gekrikt. Het is zeker een aanrader al je jouw bezoekersaantallen wil laten groeien. Tailwind biedt een gratis trial aan en dit is dan ook zeker een aanrader. Daarnaast als je op deze link klikt, dan krijg je een maand gratis, zonder dat je ergens aan vast zit. Ook kan je Tailwind gebruiken om jouw Instagram posts in te plannen.

Meer lezen over Tailwind of Pinterest? Check dan deze artikelen: 

Vertaler: WPML

WPML is zeker een aanrader wanneer je tweetalig wil bloggen. Tweetalig bloggen heeft mijn blog bezoekers zeker verdubbeld en het is dan ook zeker een aanrader om tweetalig te bloggen. Ik raad je dan ook aan om tweetalig te bloggen met WPML.

Meer lezen over WPML?

  • Je blog bezoekers verdubbelen met WPML
  • WPML functies | Welke zijn het beste?

Instagram scheduler: Later

Later is sowieso een grote aanrader als je jouw Instgaram posts helemaal gratis wil laten inplannen. Je krijgt de optie om een notificatie te krijgen of je kan ook de post helemaal automatisch in laten plannen. Je moet zeker Later uitproberen als je jouw Instagram account wil laten opkrikken.

Spellingscontrole: Grammarly

Grammarly is een geweldig programma om jouw Engels mee te controleren. Ik blog nu al ruim twee jaar tweetalig en Grammarly is daarom echt een uitkomst. Grammarly is volledig gratis en daarom echt een uitkomst.

Lees tip: In het Engels bloggen? Zo verbeter je je schrijfvaardigheid!

Affiliate programma: ShareASale

ShareASale is een van de programma’s waar ik mijn affiliate links vandaan haal. Met dit programma verdien ik dan elke maand aardig wat en het is maar een kleine moeite om hier affiliate links vandaan te halen. Dit programma is volledig gratis en zeker een aanrader!

Lees: Geld verdienen met je blog? Dat doe je zo!

Nog meer aanraders

Affiliate programma: Linkpizza

Linkpizza is een Nederlands affiliate programma die automatisch affiliate links aan je post toevoegt. Ben je dus net zo lui als ik? Dan moet je zeker dit programma gebruiken. Ook kan je op de website van Linkpizza leuke opdrachten vinden, zoals advertorials, maar ook reviews. Hier krijg je dan ook betaald voor en dat gaat volledig via Linkpizza.

Lees: Hoe werken affiliate links? + handige tips!

Affiliate programma: Bol.com

Op Bol.com vind je een hoop producten en iedereen koopt er wel eens wat. Wist je dat je voor bol.com ook een affiliate programma hebt? Met dit affiliate programma kan je over alle producten die op bol.com staan iets verdienen. Super handig dus als je vaak producten op je blog promoot die ook op bol.com staan!

Handig product: Softbox

Dit is een geweldig product die ik elke dag gebruik. Het is een lamp die mijn foto’s veel scherper maakt en daarnaast ook veel mooier. Door deze lamp heb ik eindelijk een egale witte achtergrond zonder gekke schaduwen. Deze softbox is echt een koopje en een van de beste investeringen die ik heb gemaakt.

Meer over deze softbox lezen?: Verbeter jouw foto’s | Softbox review

Hosting: Vimexx

Als hosting gebruik ik Vimexx. Vimexx is heel betaalbaar en daarnaast krijg je er ook een hoop extra’s bij. Ik ben nooit zo van het teveel betalen voor een hosting en dat is dan ook de reden waarom ik Vimexx heb gekozen. Daarnaast staat Vimexx aangeschreven als de beste hosting van Nederland. Ik wil natuurlijk mijn websites in de goede handen hebben en dat is dan ook de reden waarom ik voor Vimexx heb gekozen.

Freelancer tipsGusto

Gusto is een programma waarmee je heel makkelijk jouw paychecks, payrolls en andere freelance tools mee kan bijhouden. Het is dus zeker een aanrader! Je kan Gusto ook helemaal gratis uitproberen. Neem zeker even een kijkje hier.

Geweldige e-courses: CreativeLive

CreativeLive is een website waar een heleboel e-courses op staan. Ook kan je een heleboel gratis lessen hierop bekijken! Bekijk de gratis lessen hier.

Graphics en meer: Hungry Jpeg

Hungry Jpeg is een website vol met verschillende graphics en meer. Deze graphics zijn echt hartstikke goedkoop en je hebt zelf dingen voor $1! Bekijk Hungry Jpeg hier.

*Ik update deze pagina elke maand.