Photo props en achtergronden om te gebruiken voor foto’s
5 Comments

Written by Celine Klooster

augustus 13, 2017

Het is natuurlijk lastig om mooie product foto’s te maken. Ik vind het ook altijd belangrijk om een leuke achtergrond of leuke photo props op mijn foto’s te hebben. Toch zijn deze photo props erg lastig te vinden. Laatst heb ik een paar leuke photo props gescored. Benieuwd welke ik heb gehaald?

Photo props zoals houten onderzetters

Ik gebruik voor het gemak even deze mascara als voorbeeld. Over deze mascara komt binnenkort een review. Als eerst is het erg leuk om houten onderzetters te gebruiken. Je kan natuurlijk ook een grotere onderzetter of misschien een houten snijplank kopen, maar zo vind ik product foto’s ook erg leuk. De onderzetter is in de vorm van een walvis en dat geeft weer een leuk effect aan de foto.

Snijplank

photo props

Daarnaast was ik ook opzoek naar een leuke achtergrond voor mijn foto’s, het liefst in een leuke kleur. Soms hebben mijn foto’s gewoon wat extra kleur nodig. Dit is een snijplank in de vorm van een skateboard. Je kan natuurlijk de snijplank compleet als achtergrond van jouw foto gebruiken, maar ik heb ervoor gekozen om de snijplank maar voor de helft te gebruiken. Zo zie je een deel oranje, wit en blauw. Het is natuurlijk ook erg leuk om deze snijplank in zijn geheel te gebruiken (of gewoon als snijplank 😉 ).

Lees tip: Softbox review | Verbeter je foto’s (goedkoop!)

Sneeuw

Ik ben erg enthousiast over deze nep sneeuw. Ik had niet verwacht dat dit zo’n leuk effect zou geven. Ik ga dit ook zeker gebruiken wanneer ik weer start met mijn kerst artikelen. Ik heb nog een kerstmuts liggen en ik weet zeker dat het een hartstikke leuk effect geeft, wanneer ik hier sneeuw op leg. Deze sneeuw zou denk ik nog leuker zijn als ik het op een grijze achtergrond leg.

Tape

Ik heb in het verleden redelijk vaak tape gebruikt bij mijn product foto’s. Ik heb immers een hele grote doos vol met verschillende washi tapes. Deze tape kan je inkleuren, maar hij is ook super leuk in het zwart-wit. Ik plak deze tape heel simpel op mijn vensterbank en maak daarna een foto. Vervolgens rol ik de tape weer heel rustig op de rol en kan ik het gewoon weer voor de volgende keer gebruiken. Hartstikke leuk!

Welke photo prop of achtergrond vind jij het leukst?

Meer foto’s zien? Bekijk dan zeker mijn Instagram.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

5 Reacties

 1. Kimberly

  Dat zijn handige tips! Ik ga die tape proberen!

  Antwoord
 2. Haydée

  Leuke ideeën! Ik vind een tijdschrift als achtergrond ook wel een tof effect geven.

  Antwoord
 3. Manon

  Leuk, die sneeuw vind ik mooi!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *