Affiliate programma’s voor 2020: De beste!
0 Comments

Written by Celine Klooster

februari 23, 2020

Geld verdienen met je blog, iedereen wil dat natuurlijk wel. In 2020 zijn er ook weer een hoop affiliate programma’s te vinden op het internet. Echter is het niet erg handig om je meteen voor alle affiliate programma’s aan te melden die je maar kan vinden. Het is veel beter om te focussen op de beste affiliate programma’s. Daarom biedt ik in dit artikel een overzicht voor de beste affiliate programma’s voor 2020!

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Linkpizza

Linkpizza is een hartstikke fijne website om geld mee te verdienen. Het is een affiliate programma die er automatisch voor zorgt dat er affiliate links op je post worden gebruikt. Je krijgt een hoop inkomsten, zonder er eigenlijk wat voor te doen (behalve natuurlijk geweldige blog posts schrijven ;)).

Affiliate programma's voor 2020

Daarnaast geeft Linkpizza niet alleen de optie om affiliate links te gebruiken, maar staan er ook regelmatig campagnes op de website om je voor aan te melden. Via deze campagnes werk je samen met bedrijven om zo toch een leuk zakcentje te verdienen. Ik werk vaak samen via Linkpizza en het is een hele fijne manier om wat extra’s mee te verdienen! Meld je hier aan voor dit programma.

Meer lezen over Linkpizza? Lees dan deze blogs: 

Je web host

Elke blogger heeft wel een web host en de meeste web hosts hebben dan ook een affiliate programma. Ik zit zelf bij Vimexx en via het partnerprogramma van deze host verdien je 20% over de omzet van de mensen die zich ook via jou aanmelden op Vimexx. Meld je hier aan om bijvoorbeeld wat meer bij Vimexx te verdienen.

Groupon

Affiliate programma's voor 2020

Groupon is ook een hele fijne affiliate website, want iedereen houdt van shoppen en korting toch? Op deze website staan een hoop verschillende producten, dus er is zeker voor ieder wat wils. Als je daarnaast iemand voor deze website aanmeld, dan krijg je $10 voor elke persoon! Daar verdien je dus ook weer makkelijk geld mee.

Wil je meer leren over bloggen? Download dan mijn GRATIS e-course “Word een Blog Boss!

Affiliate programma’s voor 2020: Share A Sale

Share A Sale is een heel fijn programma om meer geld te verdienen. Deze website heeft namelijk net de merken die niet op bijvoorbeeld een Linkpizza staan. Op deze website moet je je aanmelden om een bepaald merk te promoten, maar naar mijn ervaring wordt je eigenlijk wel altijd aangenomen. Vervolgens krijg je je eigen affiliate links die je heel makkelijk kan gebruiken. Meld je hier aan voor Share A Sale.

Affiliate programma's voor 2020

Meer artikelen over affiliate links:

Ultimate Bundles

Je hebt vast wel eens gehoord van Ultimate Bundles. Dit fijne programma biedt allerlei geweldig bundels aan voor een heel klein prijsje. In deze bundels zitten vervolgens weer producten van wel duizenden dollars. Ze hebben allerlei verschillende bundels over specifieke onderwerpen, zoals eten, essentiële olieën, DIY, werken vanuit thuis, bloggen en nog veel meer. Je kan dus altijd wel een onderwerp vinden die helemaal bij jouw blog post.

Affiliate programma's voor 2020

Ze maken het je daarnaast ook nog eens super makkelijk om de producten te promoten. Zo geven ze vaak verschillende landing pagina’s, geschreven emails om te gebruiken en prachtige afbeeldingen. Genoeg dingen om te promoten dus. Meld je hier aan en verdien meteen geld!

Lees tip: Ultimate Bundles Affiliate | Waarom moet jij je aanmelden?

Affiliate programma’s voor 2020: Tailwind

Tailwind is een Pinterest inplan tool dat echt geweldig is. Het geeft je een gigantische boost aan je Pinterest traffic en als je ook nog eens op zoek bent naar een handig affiliate programma, dan is dit programma echt wat voor jou.

Affiliate programma's voor 2020

Om een affiliate te worden, moet je natuurlijk eerst een account hebben. Gelukkig biedt Tailwind een gratis trial aan, waardoor je dus makkelijk Tailwind kan uitproberen. Via deze gratis trial kan je ook meteen je affiliate link gebruiken en via deze affiliate link kunnen andere mensen zich aanmelden waardoor jij 15$ per sale verdient. Deze dollars kan jij vervolgens weer gebruiken op je Tailwind account!

Hoe verdien je geld met affiliate programma’s voor 2020?

De beste affiliate programma’s voor 2020 zijn soms moeilijk te vinden en ik raad het je dan ook af om je maar voor elk programma aan te melden die je kan vinden. Hierboven heb ik de affiliate programma’s genoemd die het beste verdienen of het beste een overzicht geven, zoals Linkpizza en Share A Sale. Deze twee programma zijn een soort verzameling van verschillende affiliate programma’s samen, waardoor je makkelijk veel affiliate links op deze websites kan vinden. Wil je weten hoe je meer geld kan verdienen met je blog? Lees dan deze even deze blog.

Voor welke affiliate programma’s voor 2020 ga jij je zeker aanmelden?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *