SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Affiliate Programs | Welke zijn er allemaal?
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

december 23, 2018

Affiliate programs zijn voor de meeste bloggers het nummer één inkomen. Natuurlijk heb je advertorials en andere manieren om geld te verdienen, maar affiliate marketing is een vrij groot deel van het inkomen van bloggers. Heb je nog nooit gehoord van deze manier van geld verdienen of ben je op zoek naar de beste affiliate programs? Lees dan deze blog.

Affiliate Programs | Share A Sale

Share A Sale is een van mijn favoriete affiliate programs. Hier zit onder andere Tailwind aangesloten, maar ook verschillende kledingwinkels zoals Zaful en Shein. Bij dit affiliate programma verdien ik veel door de vele bedrijven die hierbij aangesloten zijn.

Linkpizza

Linkpizza is een programma waarmee je automatische affiliate links mee kan maken. De commissies zijn niet al te hoog, maar het programma is echt hartstikke handig voor de mensen die vaak affiliate links vergeten. Zo krijg je toch redelijk wat inkomsten, terwijl je hier eigenlijk helemaal niets aan doet.

Meer lezen over Linkpizza? Lees dan deze blogs: 

Daisycon

Daisycon is een volledig Nederlands affiliate programma. Alhoewel Linkpizza voor het grootste deel alle bedrijven dekt, valt dit affiliate programma niet in het overzicht te missen. Klik hier om lid te worden van Daisycon.

Rakuten Marketing

Rakuten Marketing heeft de bedrijven die ik nog juist mis. Zo heeft dit affiliate programma Asos en nog een aantal andere bedrijven die de andere programma’s niet hebben. Klik hier op lid te worden van Rakuten.

Meer artikelen over affiliate links:

Max Bounty

Max Bounty is een vrij onbekend affiliate programma. Bij dit affiliate programma krijg je een vrij hoge lead pay-out. Dit betekent dus, als je een lead maakt, dat je dan vrij veel geld krijgt. Zo zijn er veel lead pay-outs van 25 dollar. Zeker een aanrader om je hiervoor dus aan te melden.

Creative Market

Creative Market is een winkel die allerlei verschillende graphics, thema’s en andere dingen verkoopt. Deze winkel heeft ook een affiliate programma. Een geweldig affiliate programma voor bloggers die blog tips delen. Klik hier om je aan te melden voor dit affiliate programma.

Ultimate Bundles

Dit is het affiliate programma met de hoogste commissie. Je krijgt namelijk 40% over het aankoopbedrag en dat is echt een hoop. Zo was er laatst een bundel verkoop en kreeg ik daarvan 47 dollar per sale. Nou, dat was heel snel verdiend! Klik hier om lid te worden van Ultimate Bundles.

Lees tip: Ultimate Bundles Affiliate | Waarom moet jij je aanmelden?

Voor welke affiliate programs ga jij je aanmelden?

Are you looking for the best affiliate programs? Then you are looking at the right pin. Do you want to make money with affiliate marketing. Then these programs are amazing for beginners, for pinterest, for new bloggers and they are totally free. You can join these programs without a blog and use them to promote your products on social media like Pinterest, Instagram and more. This is the best way to create a passive income. #blogging #bloggingtips #bloggingforbeginners | Clothing | Blogging

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This