Promoten van blog | Vier artikelen om jou te helpen!
14 Comments

Written by Celine Klooster

oktober 30, 2016

Vandaag een overzichtje van een aantal van mijn blog artikelen. Een belangrijk aspect aan bloggen, is natuurlijk het promoten van je blog. Hier heb ik een aantal artikelen over geschreven. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je je blog promote, maar dan moet je dit wel op de juiste manier doen. Ik vertel in een aantal artikelen de beste tijden, de beste social media kanalen (ook kanalen die waarschijnlijk niet bij jou bekend zijn!) en ook nog een perfecte oplossing om meer bezoekers te krijgen.

Promoten van blog

Via Bloglovin je bezoekersaantallen verhogen

Bij elk artikel krijg je natuurlijk een gratis printable. Binnenkort ga ik een pagina maken met al mijn printables op een rijtje. Ik denk dat heel veel bloggers wel Bloglovin kennen, maar dit niet op de juiste manier gebruiken. Bloglovin steelt eigenlijk als het ware onze content en dit is natuurlijk niet de bedoeling. Hoe en waarom je dit moet oplossen, vertel ik allemaal in dit artikel.

Door plannen je bezoekersaantallen verhogen

Plannen. Een erg belangrijk ding om te doen en vooral om jouw blog te promoten. Als je goed plant, dan houd je tijd over en dan kan je natuurlijk je blog meer promoten. In dit artikel vertel ik ook wat de beste tijden zijn om jouw blog te promoten. Facebook posts, maar ook andere posts op social media kun je natuurlijk ook inplannen en als je het op deze tijden doet dan krijg je het beste resultaat. Ook vertel ik in dit artikel echt een perfecte plugin om jouw blogposts in te plannen. Wil jij dus jouw artikel op de perfecte manier promoten? Dan moet je echt even dit artikel lezen.

Promoten van blog

Krijg ik gratis spullen voor mijn blog?

Dit artikel was eigenlijk een beetje een experiment voor mij. Ik wilde weten hoeveel mensen met de intentie om gratis spullen te krijgen, op deze blogpost zouden klikken. Ik heb eigenlijk maar een (hartstikke lieve!) reactie gekregen hoe ze nou producten kon reviewen voor bedrijven. Eerlijk is eerlijk, het is en blijft leuk om te doen. In dit artikel vertel ik waarom deze gekregen artikel niet gratis zijn. Hier werk ik gewoon hard voor en dit is gewoon verdiend.

Acht manieren om jouw blog te promoten

Als laatste vertel ik nog eens acht manieren om jouw blog te promoten. Sinds ik deze manieren gebruik, ben ik erg gegroeid qua bereik. Dit is echt een gewoonte van mij geworden en ik zie dat ook een gigantische groei. In dit artikel vertel ik manieren die niet zo bekend zijn onder de bloggers, maar ook manieren die wel al iets bekend zijn. Ook heb ik een social media checklist voor je gemaakt. Die is gratis te downloaden via dropbox!

Vergeet je niet om alle printables te downloaden? Als je al deze artikel leest dan weet ik zeker dat je jouw blog laat groeien ;). Veel lees plezier!

Hoe doe jij het promoten van je blog?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

14 Reacties

 1. Tina

  Nice tips! Keep up the good work!

  Antwoord
 2. Irma

  Leuk, ik ga ze even lezen! 🙂

  Antwoord
 3. Malou | Blonde Blossom

  Aah heel fijn dit! Als ik meer tijd heb ga ik alle artikelen even lezen. Dankjewel! 🙂 xx

  Antwoord
 4. Monica

  Wat een fijn artikel. Ik heb hier echt wat aan. Thanks!

  Antwoord
 5. Nele

  Deze tips had ik even nodig haha heb zo’n erge dip met mijn blog! Dankjewel!

  Antwoord
 6. Fatal Jay

  very nice article, will check out each article

  Antwoord
 7. Linda

  Ik ga eens even neuzen Fijn zo’n overzicht!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *