Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

blog te promoten

Vandaag een overzichtje van een aantal van mijn blog artikelen. Een belangrijk aspect aan bloggen, is natuurlijk het promoten van jouw artikelen. Hier heb ik een aantal artikelen over geschreven. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je je blog promote, maar dan moet je dit wel op de juiste manier doen. Ik vertel in een aantal artikelen de beste tijden, de beste social media kanalen (ook kanalen die waarschijnlijk niet bij jou bekend zijn!) en ook nog een perfecte oplossing om meer bezoekers te krijgen.

Via Bloglovin je bezoekersaantallen verhogen

Bij elk artikel krijg je natuurlijk een gratis printable. Binnenkort ga ik een pagina maken met al mijn printables op een rijtje. Ik denk dat heel veel bloggers wel Bloglovin kennen, maar dit niet op de juiste manier gebruiken. Bloglovin steelt eigenlijk als het ware onze content en dit is natuurlijk niet de bedoeling. Hoe en waarom je dit moet oplossen, vertel ik allemaal in dit artikel.

Door plannen je bezoekersaantallen verhogen

Plannen. Een erg belangrijk ding om te doen en vooral om jouw blog te promoten. Als je goed plant, dan houd je tijd over en dan kan je natuurlijk je blog meer promoten. In dit artikel vertel ik ook wat de beste tijden zijn om jouw blog te promoten. Facebook posts, maar ook andere posts op social media kun je natuurlijk ook inplannen en als je het op deze tijden doet dan krijg je het beste resultaat. Ook vertel ik in dit artikel echt een perfecte plugin om jouw blogposts in te plannen. Wil jij dus jouw artikel op de perfecte manier promoten? Dan moet je echt even dit artikel lezen.

Krijg ik gratis spullen voor mijn blog?

Dit artikel was eigenlijk een beetje een experiment voor mij. Ik wilde weten hoeveel mensen met de intentie om gratis spullen te krijgen, op deze blogpost zouden klikken. Ik heb eigenlijk maar een (hartstikke lieve!) reactie gekregen hoe ze nou producten kon reviewen voor bedrijven. Eerlijk is eerlijk, het is en blijft leuk om te doen. In dit artikel vertel ik waarom deze gekregen artikel niet gratis zijn. Hier werk ik gewoon hard voor en dit is gewoon verdiend.

Acht manieren om jouw blog te promoten

Als laatste vertel ik nog eens acht manieren om jouw blog te promoten. Sinds ik deze manieren gebruik, ben ik erg gegroeid qua bereik. Dit is echt een gewoonte van mij geworden en ik zie dat ook een gigantische groei. In dit artikel vertel ik manieren die niet zo bekend zijn onder de bloggers, maar ook manieren die wel al iets bekend zijn. Ook heb ik een social media checklist voor je gemaakt. Die is gratis te downloaden via dropbox!

Vergeet je niet om alle printables te downloaden? Als je al deze artikel leest dan weet ik zeker dat je jouw blog laat groeien ;). Veel lees plezier!

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

14 gedachten over “Vier artikelen om jouw blog te promoten

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!