SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Auto Posting Instagram posts (Gratis!) | HOW TO
5 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

maart 18, 2018

Een paar weken geleden is Instagram met een nieuwe API uitgekomen. Met deze API kan je auto posting Instagram posts instellen. Er zijn een hoop programma’s daarvoor, maar wist je dat daar ook een gratis programma voor is? In deze blog post praat ik over dat gratis(!) programma, waar je een hoop geld mee gaat besparen.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Auto posting Instagram posts

Het programma waar ik over praat is Later. Een volledig gratis(!) programma, zonder dat je voor iets bij hoeft te betalen. Zo kan je gratis 30 Instagram posts per maand inplannen en publiceren. Dit kan dan met een melding, maar ook automatisch. Ik vind het echt een heerlijk programma, vooral omdat ik er helemaal niets voor hoef te betalen.

auto posting Instagram posts

Preview

Het fijne van dit programma is natuurlijk dat je automatisch Instagram posts kan publiceren, maar daarnaast kan je ook een hele fijne preview van je feed zien. Weet je dus niet zeker of de foto echt perfect in je feed past? Check dan snel even je preview.

Overzicht

Ook geeft Later een heel fijn overzicht van alle posts die je hebt ingepland, maar ook die je nog moet inplannen. Zo heb je een media library, waar al je foto’s in staan. Als ik dus net foto’s heb gemaakt, plaats ik deze meteen in mijn media library, zodat ik daar dan later mee aan de slag kan. Ik plan de foto’s dan vervolgens in met een beschrijving en dertig hashtags, die je allemaal van te voren kan opschrijven bij de foto. Hartstikke handig dus.

Meerdere social media kanalen

Wil je Later gebruiken voor meerdere social media kanalen? Dat kan ook. Ik was heel lang op zoek naar een nieuw programma om mijn tweets mee in te plannen, totdat ik erachter kwam dat dit gewoon met Later kan. Ook kan je hiermee pins, Facebook posts en nog veel meer inplannen. Ik vind het zelf veel fijner als ik één programma kan gebruiken voor al mijn social media kanalen. Alhoewel, ik natuurlijk wel Tailwind gebruik voor mijn pins.

Meer lezen over Tailwind? Lees dan deze posts:

Als je op deze link klikt, dan krijg je tien gratis extra posts erbij per maand. Dan kan je dus in plaats van dertig posts, veertig posts iedere maand inplannen!

Ga jij Later gebruiken om auto posting  Instagram posts in te stellen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Blog promoten in 2020 | Zo doe je dat!

Blog promoten in 2020 | Zo doe je dat!

Het is de laatste maand van 2019 en daarom is het belangrijk om je weer voor te bereiden op je blog promoten in 2020. Ik ga het zeker weer anders aanpakken en dan ook mijn promotie strategie. Er zijn een hoop verschillende manieren om je blog te promoten, maar wat...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

5 Reacties

 1. Marcelina

  Hee, leuk artikel, maar werkt Later wel goed bij jou? Bij mij plaatste hij de artikelen niet en moest ik alsnog handmatig posts online zetten. Het zou handig zijn als dat automatisch ging ☺️ leuke blog verder!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Bij mij werkt Later perfect, anders zou ik het niet aanraden haha ;). Misschien even opnieuw je Instagram verbinden en vergeet je ook niet je Facebook business profiel die gekoppeld is aan je Instagram te koppelen?

   Antwoord
 2. Karin Kox

  Hoi, ik heb meteen de Later app gedownload. Ben benieuwd. Thanks voor de tip!

  Antwoord
 3. Inez

  Wow, handig! Ga ik zeker eens bekijken!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This