Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

Sinds kort kan je je Instagram posts automatisch publiceren. Geen push messages meer als herinnering op je Instagram post te publiceren, maar dat gaat gewoon helemaal vanzelf. Helaas kan je niet met alle tools je Instagram posts automatisch publiceren. Benieuwd met welke tools het automatisch publiceren van Instagram Posts lukt? Lees dan deze blog.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Automatisch publiceren van Instagram posts met Tailwind

Als je mijn blog tips volgt, dan heb je vast wel eens gehoord van Tailwind. Momenteel gebruik ik Tailwind alleen voor Pinterest, maar wist je je Tailwind ook voor Instagram kan gebruiken. Ze hebben super handige statistieken, automatische hashtags en nu ook nog automatisch publiceren! Super handig dus. Binnenkort ga ik me zelf verdiepen in Tailwind voor Instagram, dus er komen zeker artikelen hierover online!

Meer lezen over Tailwind of Pinterest? Check dan deze artikelen: 

automatisch publiceren van Instagram Posts

Hootsuite

Hootsuite kwam als eerste met het automatisch publiceren voor Instagram. Dit programma is naar mijn weten gratis, maar heeft ook betaalde onderdelen. Hootsuite kan je niet alleen gebruiken voor Instagram, maar ook voor Twitter, Facebook en meer. Handig dus om met één programma alles te beheren!

Later

Later gebruik ik momenteel. Ze zijn nog niet helemaal klaar met de tool voor het automatisch publiceren, maar deze komt er wel aan! Later heeft een super handig design en daarnaast ook een super handige app. Het leukste: het is ook nog eens gratis voor als je maar 30 posts per maand post. Daarnaast kan je Later ook gebruiken voor Facebook, Pinterest, LinkedIn en meer.

Welk programma ga jij zeker gebruiken?

4 gedachten over “Automatisch publiceren van Instagram posts | 3 handige sites!

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!