SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!

Automatisch publiceren | De Instagram veranderingen

Een tijd geleden werd er onder bloggers verspreid dat het hebben van een bedrijfsprofiel heel slecht voor je account is. Ik heb hier zelf nooit in geloofd, want ik heb hier nog nooit wat van gemerkt. Toch zul je zien dat bloggers gaan over stappen op een Instagram bedrijfsprofiel en dat komt door deze reden. Een van deze redenenen is het automatisch publiceren.

Automatisch publiceren

Als je een bedrijfsprofiel hebt, kan je nu eindelijk foto’s inplannen die vervolgens automatisch worden gepubliceerd. Het automatisch plannen is tot nu toe nooit beschikbaar geweest, tenminste dat dacht ik altijd. Maar wist je dat Preppr – Instagram scheduling altijd al automatisch kon publiceren? Plot twist. Daarnaast kan je bij Preppr niet alleen met business account artikelen automatisch publiceren, maar ook zonder business account. Toen ik dit hoorde werd ik bijna van mijn stoel geblazen. Ik was namelijk erg geïrriteerd dat ik nooit automatisch kon posten, maar eigenlijk heb ik nooit echt gezocht naar een goede tool. Het is dus zeker een uitkomst dat Instagram het nu toelaat om onze post automatisch te publiceren. Ik bedoel, weet je hoeveel tijd dit ons zal besparen?

automatisch publiceren

Er is nog een andere update, namelijk Business Discovery, waarmee gebruikers profiel informatie van andere bedrijven kunnen zien. Daarnaast hebben we ook nog Mentions, waarmee bedrijfsprofielen berichten kunnen bekijken waarin ze zijn getagd. Vooral de laatste update vind ik erg belangrijk, ik dacht dat dit altijd al kon, maar dit is blijkbaar in een ander jasje gestoken.

Altijd wilde Instagram dat gebruikers foto’s zouden posten in real-time, maar dat is dus nu niet meer het geval. Preppr, biedt nu, als een van de weinige, de mogelijkheid om je posts automatisch te publiceren, maar wist je dat Preppr ook een hele handige blog heeft waarop allerlei handige Instagram tips & tricks staan? Zo hebben ze het laatst gehad over Carousel Ads, The Power of Direct Messaging en natuurlijk alle nieuwe Instagram features die de laatste tijd met een sneltreinvaart uitkomen. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op deze blog.

Wil je Preppr uitproberen? Je kan nu Preppr 30 dagen gratis uitproberen en natuurlijk hoef je dan nog niet je betaalgegevens in te vullen ;). 

Ga jij gebruik maken van het automatisch publiceren?

Meer Instagram tips lezen? Neem dan een kijkje op mijn Facebook pagina.

Pin It on Pinterest

Share This