Automatisch publiceren | De Instagram veranderingen
8 Comments

Written by Celine Klooster

maart 4, 2018

Een tijd geleden werd er onder bloggers verspreid dat het hebben van een bedrijfsprofiel heel slecht voor je account is. Ik heb hier zelf nooit in geloofd, want ik heb hier nog nooit wat van gemerkt. Toch zul je zien dat bloggers gaan over stappen op een Instagram bedrijfsprofiel en dat komt door deze reden. Een van deze redenenen is het automatisch publiceren.

Automatisch publiceren

Als je een bedrijfsprofiel hebt, kan je nu eindelijk foto’s inplannen die vervolgens automatisch worden gepubliceerd. Het automatisch plannen is tot nu toe nooit beschikbaar geweest, tenminste dat dacht ik altijd. Maar wist je dat Preppr – Instagram scheduling altijd al automatisch kon publiceren? Plot twist. Daarnaast kan je bij Preppr niet alleen met business account artikelen automatisch publiceren, maar ook zonder business account. Toen ik dit hoorde werd ik bijna van mijn stoel geblazen. Ik was namelijk erg geïrriteerd dat ik nooit automatisch kon posten, maar eigenlijk heb ik nooit echt gezocht naar een goede tool. Het is dus zeker een uitkomst dat Instagram het nu toelaat om onze post automatisch te publiceren. Ik bedoel, weet je hoeveel tijd dit ons zal besparen?

automatisch publiceren

Er is nog een andere update, namelijk Business Discovery, waarmee gebruikers profiel informatie van andere bedrijven kunnen zien. Daarnaast hebben we ook nog Mentions, waarmee bedrijfsprofielen berichten kunnen bekijken waarin ze zijn getagd. Vooral de laatste update vind ik erg belangrijk, ik dacht dat dit altijd al kon, maar dit is blijkbaar in een ander jasje gestoken.

Altijd wilde Instagram dat gebruikers foto’s zouden posten in real-time, maar dat is dus nu niet meer het geval. Preppr, biedt nu, als een van de weinige, de mogelijkheid om je posts automatisch te publiceren, maar wist je dat Preppr ook een hele handige blog heeft waarop allerlei handige Instagram tips & tricks staan? Zo hebben ze het laatst gehad over Carousel Ads, The Power of Direct Messaging en natuurlijk alle nieuwe Instagram features die de laatste tijd met een sneltreinvaart uitkomen. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op deze blog.

Wil je Preppr uitproberen? Je kan nu Preppr 30 dagen gratis uitproberen en natuurlijk hoef je dan nog niet je betaalgegevens in te vullen ;). 

Ga jij gebruik maken van het automatisch publiceren?

Meer Instagram tips lezen? Neem dan een kijkje op mijn Facebook pagina.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

8 Reacties

 1. Yara

  Hier ben ik wel benieuwd naar geworden!
  Liefs,
  Yara

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Je kan het dertig dagen gratis uitproberen. Misschien dat eens proberen? 🙂

   Antwoord
 2. Beatriz

  Very useful post! Thanks for sharing!
  Regards,

  Antwoord
 3. Daphne Lippmann

  Super leuk, alleen echt heel erg jammer dat het alleen voor Apple gebruikers is.. Weer zo’n handige tool waar ik geen gebruik van kan maken

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Is het serieus alleen voor Apple gebruikers? Dat is echt heel stom ..

   Antwoord
 4. Kaylee

  Oh wauw! Dat is wel handy! Thanks. Liefs, Kaylee.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *