Beste apps voor bloggers | Deze moet je hebben!
2 Comments

Written by Celine Klooster

januari 30, 2019

Ik als blogger gebruik veel apps op mijn telefoon. Zo heb ik een aantal apps die ik serieus elke dag gebruik. Deze helpen mij heel erg bij het bijhouden van bijvoorbeeld, mijn bloguren en zo vergroot ik ook nog eens mijn bereik. Benieuwd naar de beste apps voor bloggers? Lees dan deze blog.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Beste apps voor bloggers zoals Trello

Trello is echt een geweldig programma. Met dit programma kan je borden aanmaken voor bijvoorbeeld je blog. In zo’n bord zet ik bijvoorbeeld mijn post ideeën en ik heb een bord gemaakt voor mijn planning. Zo deel ik precies in wat ik op een dag wil gaan doen en wat ik allemaal af moet krijgen. Ook Trello is helemaal gratis!

Grammarly

Grammarly is echt een grote aanrader voor bloggers die in het Engels bloggen of soms gebruik maken van Engelse woorden of zinnen. Met Grammarly kan je namelijk gratis(!) je grammatica controleren en hoef je je dus geen zorgen te maken of er spellings of grammaticafouten in de tekst staan. Zeker een aanrader dus!

Lees tip: Bloggen in het Engels? Zo verbeter je je schrijfvaardigheid!

Pin voor later

Are you looking for the best apps for bloggers? Then you are on the right place! In this blog post I will talk about the best apps for iPhone, Android and all phones. They are all free and perfect to keep up with your social media, medium and small businesses. These website tips and tricks are perfect for all bloggers who are looking for the best apps for your phone. For Kids | #BloggingTips | #BloggerLife | #BloggingForBeginners

Facetune

Facetune is een programma waarmee je je foto’s mooier kan maken. Eigenlijk maak ik bij dit programma alleen maar gebruik van de witte tanden functie. En nee, ik wil geen wittere tanden, maar ik gebruik dit juist om mijn achtergronden witter te maken. Geloof me, het werkt echt heel goed!

Word

Ik ben vaak onderweg en daarom gebruik ik vaak Word om daar mijn blog berichten in te typen. Meestal krijg ik juist inspiratie wanneer ik onderweg ben en daarom is deze app heel belangrijk.

Harvest

Oke, dit klinkt een beetje als een gekke app, maar met Harvest kan je dus je uren bijhouden. Erg handig voor als je bijvoorbeeld werkt met een uurtarief of gewoon wil bijhouden hoeveel uur je aan je blog besteed. Met de gratis versie kan je één project aanmaken, maar dat is precies genoeg als je alleen maar je bloguren wil bijhouden.

VSCO

VSCO is een app die waarschijnlijk iedereen kent, maar het is eigenlijk een hele handige app! Zo kan je met deze app verschillende filters toepassen op je foto’s en kan je ook nog eens het een en ander bewerken. Ik gebruik alleen maar de gratis versie van deze app, maar de betaalde pakketten staan ook zeker op mijn verlanglijstje.

Fiverr

Als je naast bloggen ook wil freelancen, dan kan je het beste beginnen met Fiverr. Ik moet zeggen dat Fiverr niet heel veel verdiend, maar ik vind dit wel een hartstikke leuke manier om een beetje te freelancen. Van Fiverr heb je ook een app en daar houd ik eigenlijk al mijn gigs bij, zonder dat ik iets vergeet.

Lees tip: Dingen verkopen als een freelancer. Zo doe je dat!

iScanner

Elke blogger moet wel iets inscannen. Soms krijg ik wel eens uitnodigen die graag wil inscannen, maar dat is niet zo makkelijk met mijn printer. Met deze app kan je heel makkelijk een foto maken van hetgene wat je wil inscannen om vervolgens een hartstikke mooie pdf file ervan te krijgen. Dit is echt een hartstikke goede app!

Social media apps (duh!)

Oke, wie als blogger geen social media apps op zijn telefoon heeft, mist echt wat. Social media is natuurlijk echt een must voor bloggers en ik kan niet zonder. Zo heb ik Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest op mijn telefoon. Pinterest en Instagram zijn de apps die ik het meest gebruik.

Van welke beste apps voor bloggers had jij nog niet gehoord?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

2 Reacties

  1. An

    Wow, wat een goed artikel. Ik heb zelf ook de app Google Analytics. Voor de reporting.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *