Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

Ik houd van Pinterest. Natuurlijk is het altijd leuk om plaatjes te kijken, maar wist je dat Pinterest ook heel goed is om jouw bezoekersaantallen te verhogen? Vandaag laat ik jullie zien hoe hoog mijn bezoekersaantallen zijn via Pinterest na drie maanden. Natuurlijk vertel ik ook hoe ik dit heb gedaan.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Mijn bezoekersaantallen

Ik heb dus geen flauw idee hoe je kan zien wat jouw unieke bezoekers zijn via een bepaalde bestemmingspagina, maar ik kan natuurlijk wel zien hoe hoog mijn sessies zijn. Toen ik begon met Pinterest had ik weinig tot geen unieke bezoekers via Pinterest. Na drie maanden heb ik iets meer dan 2500 sessies alleen maar van Pinterest. Ik ben hier al super blij mee, want drie maanden is natuurlijk erg kort.

Hoe heb ik dit precies gedaan?

Ten eerste maak ik gebruik van Tailwind. Als je hier meer over moet weten dan moet je zeker even dit artikel lezen. Om het toch nog even kort uit te leggen. Tailwind is een Pinterest schedule tool, waar je heel simpel al jouw pins kan inplannen. Ik heb nu ruim 2000 pins ingepland en dat is bijna voor heel de maand juli! Voor deze 2500 sessies (die nog zeker heel erg gaan stijgen, naarmate ik langer bezig ben met Pinterest!) hoef ik dus niet heel veel voor te doen. Tailwind heeft een super handige bulk feature en hiermee kan je ruim 20 pins tegelijk inplannen van bijvoorbeeld jouw favoriete board op Pinterest.

 

bezoekersaantallen

Daarnaast heb je redelijk veel geduld worden. Ik kan natuurlijk wel gaan liegen dat Pinterest mij helemaal niet veel tijd kost, maar dat kost het natuurlijk wel. Toen ik net begon met Pinterest, deed ik alles handmatig en dat kost natuurlijk heel veel tijd. Al snel ging ik allemaal verschillende trials uitproberen van verschillende inplan programma's en daar kwam Tailwind dan uit als beste van de test. Ik denk dat het begin moeilijk is, maar als je eenmaal bezig bent dan gaat het helemaal van zelf. Het enige waar ik mij nu nog zorgen om hoef te maken is of mijn Tailwind scheduler wel helemaal vol gepland staat. Daarnaast raad ik jou ook aan op veel pins van andere mensen te repinnen. Dit heeft mij tenminste heel erg geholpen om te groeien en vooral ook om meer bezoekers te krijgen naar mijn eigen site. Voor meer Pinterest tips kan je altijd even dit artikel lezen.

Gebruik jij al Pinterest?

7 gedachten over “Mijn bezoekersaantallen via Pinterest na drie maanden

  1. Wat een onwijs goeie tip! Ik gebruik Pinterest privĂ© al heel lang, maar wil het ook gaan gebruiken voor m’n blog. Heb meteen een account aangemaakt op Tailwind, thanks voor de tip!!

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!