Blog boeken die je nodig hebt om je blog te groeien
0 Comments

Written by Celine Klooster

juli 8, 2018

Blog boeken zijn eigenlijk heel handig om te hebben. Zo kan je het hele boek in één keer lezen, maar ook stukken van het boek lezen als je opzoek bent naar één specifiek onderwerp. In blog boeken staat meestal een hoop meer informatie, dan dat op het internet staat. Het is dan ook zeker een aanrader om blog boeken te kopen als je je blog wil laten groeien. Benieuwd welke betaalbare blog boeken ik aanraad? Lees dan deze blog.

Blog boeken

Van idee naar tekst

Wil jij weten hoe je aan frisse ideeën komt voor een tekst en hoe je een verhaal vertelt en je lezers verleidt? Met dit boek vergroot je je tekstmogelijkheden als auteur. Klik hier om dit boek te kopen.

Handboek webredactie

Dit boek zoomt in op een aantal aspecten. Zo leer je in dit boek over web strategie, web structuur en content strategie, maar ook bijvoorbeeld over schrijven voor het web, voor Google, voor Social Media, voor mobiel en nog veel meer. Zeker een aanrader dus. Klik hier om dit boek te kopen.

blog boeken

Blogboek

Dit boek spreekt eigenlijk al voor zich. In dit boek worden vooral een hoop tips en tricks vertelt, maar krijg je ook een hoop inspiratie voor blog posts. Dit boek is geschreven door Kelly Deriemaeker, die al meer dan veertien jaar lang blogt. Daar moeten dus zeker een aantal goede tips tussen staan! Klik hier om dit boek te kopen.

Lees tip: Aanraders die jij gewoon moet hebben

Wetboek voor bloggers

Dit is waarschijnlijk wel het meest bekendste boek voor bloggers, maar toch noem ik hem nog even hier. Dit boek gaat over intellectueel eigendomsrecht en daarnaast worden een hele hoop juridische onderwerpen besproken per probleem in plaats van per rechtsgebied. Dit boek is daarom heel toegankelijk en is het zeker een aanrader voor alle bloggers om dit boek te lezen.

Bloggen doe je zo

Ben je meer opzoek naar echt een goed stappenplan om je blog naar een hoger level te tillen? Dan is dit boek het juiste boek om te lezen. Daarnaast kost dit boek (net als de boeken hierboven) niet veel geld en staan ze gegarandeerd om je echt iets te leren. Wil je bijvoorbeeld jouw SEO en social media verbeteren? Dan is dit boek echt een aanrader!

Bloggen als een pro in 60 minuten

Hoe wordt je succesvol met een blog, terwijl je eigenlijk maar weinig tijd hebt? Dit is een serie van boeken en elk boek bespreekt elk onderwerp op een hele toegankelijke manier. Zo hoef je dus niet een heel boek te kopen als je opzoek bent naar maar één specifiek onderwerp, maar kan je één van deze serie boeken kopen.

Welke blog boeken heb jij al of wil jij zeker hebben?

Wil je meer aanraders lezen? Check dan zeker even mijn pagina vol met aanraders

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *