Blog doelen voor 2018 | Dit waren ze!
3 Comments

Written by Celine Klooster

januari 12, 2018

2018 is eindelijk begonnen en daarom heb ik natuurlijk een aantal doelen nodig. Ik vind het altijd heel leuk om terug te kijken naar deze doelen aan het einde van het jaar en het is zeker een aanrader om dit ook te doen. Benieuwd naar mijn blog doelen voor 2018? Lees dan deze blog.

Blog doelen

Instagram

Dit jaar wil ik mij vooral op Instagram focussen qua social media kanaal. Momenteel heb ik 2700 volgers en ik wil heel graag de 6000 volgers halen. Ik ben deze maand al ruim 400 volgers omhoog geschoten, dus als het zo doorgaat ga ik dat zeker halen.

Pinterest

Pinterest is nog steeds mijn favoriete website. Ik krijg zoveel bezoekers van deze website en ik houd gewoon echt van Pinterest. Ik heb voor dit jaar niet per se een doel voor Pinterest, maar ik wil zeker nog een hoop bezoekers van Pinterest krijgen.

Meer lezen over Pinterest? Lees dan deze artikelen

blog doelen

Facebook

Op Facebook heb ik momenteel rond de 1500 likes. Voor 2018 wil ik graag de 3000 volgers halen. Dat is natuurlijk het dubbele en ik weet niet of dit teveel van het goede is. Ik ga het gewoon proberen en ik zie wel of ik het ga halen!

Lees tip: Doelen behalen in 2019 | Dit zijn de beste manieren!

Twitter

Dit jaar ga ik me niet op Twitter focussen. Ik heb dan ook geen doel voor Twitter. Twitter is gewoon een website waar ik eerst veel te veel tijd in heb gestoken, maar uiteindelijk werkt het gewoon niet voor mijn blog.

Blog

Ik wil dit jaar heel graag de 8000 unieke bezoekers halen. Momenteel zit ik op de 5000-6000 unieke bezoekers per maand, dus dat moet zeker lukken! Ik wil gewoon heel graag stabiele bezoekersaantallen en dat hoop ik te behalen in 2018.

Wat zijn jouw doelen voor dit jaar?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

3 Reacties

 1. Dana

  Mooie doelen! Ik wil ook groeien met mijn blog voor dit jaar en inschrijven bij de kvk 🙂

  Antwoord
 2. Yara

  Wat een leuke blogdoelen! Zelf is Instagram voor mij ook een groot doel. Alleen heb ik nog maar 229 volgers, dus het zou leuk zijn als dit aantal in 2018 groeit.
  Liefs,
  Yara

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *