Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

2018 is eindelijk begonnen en daarom heb ik natuurlijk een aantal doelen nodig. Ik vind het altijd heel leuk om terug te kijken naar deze doelen aan het einde van het jaar en het is zeker een aanrader om dit ook te doen. Benieuwd naar mijn blog doelen voor 2018? Lees dan deze blog.

Blog doelen

Instagram

Dit jaar wil ik mij vooral op Instagram focussen qua social media kanaal. Momenteel heb ik 2700 volgers en ik wil heel graag de 6000 volgers halen. Ik ben deze maand al ruim 400 volgers omhoog geschoten, dus als het zo doorgaat ga ik dat zeker halen.

Pinterest

Pinterest is nog steeds mijn favoriete website. Ik krijg zoveel bezoekers van deze website en ik houd gewoon echt van Pinterest. Ik heb voor dit jaar niet per se ene doel voor Pinterest, maar ik wil zeker nog een hoop bezoekers van Pinterest krijgen.

Meer lezen over Pinterest? Lees dan deze artikelen

blog doelen

Facebook

Op Facebook heb ik momenteel rond de 1500 likes. Voor 2018 wil ik graag de 3000 volgers halen. Dat is natuurlijk het dubbele en ik weet niet of dit teveel van het goede is. Ik ga het gewoon proberen en ik zie wel of ik het ga halen!

Twitter

Dit jaar ga ik me niet op Twitter focussen. Ik heb dan ook geen doel voor Twitter. Twitter is gewoon een website waar ik eerst veel te veel tijd in heb gestoken, maar uiteindelijk werkt het gewoon niet voor mijn blog.

Blog

Ik wil dit jaar heel graag de 8000 unieke bezoekers halen. Momenteel zit ik op de 5000-6000 unieke bezoekers per maand, dus dat moet zeker lukken! Ik wil gewoon heel graag stabiele bezoekersaantallen en dat hoop ik te behalen in 2018.

Wat zijn jouw doelen voor dit jaar?

3 gedachten over “Blog doelen voor 2018

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!