Blog goals voor juni 2017 | Dit zijn ze!
6 Comments

Written by Celine Klooster

juni 3, 2017

Ik vind het heel belangrijk om goals op te stellen voor mijzelf. Ik krijg hierdoor veel inspiratie en ik vind het ook interessant om te zien hoe mijn blog groeit. Kijk snel mee naar mijn blog goals voor juni en of ik de goals van afgelopen maand heb gehaald.

Mijn blog goals op een rijtje van afgelopen maand

Pinterest: 1200 volgers

Facebook: 1000 likes

Twitter: 1300 volgers

Instagram: 1650 volgers

Blog: 3500 unieke bezoekers (per maand)

Pinterest

Dan beginnen we maar bij Pinterest. Ik ben gek op Pinterest en ik heb laatst ook Tailwind aangeschaft. Ik ben daar echt super blij mee en ik weet zeker dat ik in juni nog veel meer ga groeien. Ik heb dan ook ruimsschoots mijn goal gehaald. Aan het eind van de maand zat ik rond de 1280 volgers.

Blog goals voor juni

Facebook

Misschien was mijn goal voor Facebook een beetje te hoog. Ik heb deze helaas niet gehaald, maar 200 likes groeien met Facebook is dan ook heel erg moeilijk. Ik ga zeker proberen om mijn goal deze maand wel te halen. Ik ben nu al bij de 960 likes, dus ben al aardig ver gekomen.

Lees tip: Blog doelen voor 2018

Twitter

Tja, twitter. Ik doe hier echt helemaal niets meer en hoewel mijn goal voor twitter eigenlijk hartstikke laag was, heb ik het niet gehaald. Ik vind Twitter gewoon hartstikke lastig en stiekem ook een beetje saai. Ik ga deze maand toch nog proberen om mijn goal van 1300 volgers te halen.

Blog goals voor juni

Instagram

Ik had mijn goal voor Instagram gehaald, maar toen kreeg ik een aantal elledige ontvolgers (die mij vervolgens 10x weer terugvolgde, maar laten we dat achterwegen houden). Instagram is ook niet echt een social media kanaal waar ik hartstikke veel mee doen, maar ik ga het toch proberen om het meer te gebruiken.

Lees tip: Doelen behalen in 2019 | Dit zijn de beste manieren!

Blog goal

Mijn blog goal van 3500 unieke bezoekers heb ik gehaald en wat ben ik blij zeg! Ik had echt niet verwacht dat ik deze goal zou halen, maar het is toch gelukt. Dit komt ook een beetje door Tailwind, waar ik net mee begonnen ben. Pinterest zorgt echt voor veel bezoekers!

Mijn blog goals voor juni

Pinterest: 1500 volgers

Facebook: 1000 likes

Twitter: 1300 volgers

Instagram: 1700 volgers

Blog: 3700 unieke bezoekers (per maand)

Zet jij ook blog goals voor juni voor jezelf en hoe doe je dat dan?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

6 Reacties

 1. Patricia

  Toen ik weer begon was mijn goal 10.000 bezoekers; daar zit ik nu alleen heel snel op. Dus ik wil daar voorbij. Dat doe ik door te bloggen met aandacht. Dus niet zomaar een post online zetten, maar echt iets wat past. Toevallig in mijn huidige blog – zie commentluv – ook meer over mijn cijfers.

  Antwoord
 2. Patricia

  Commentluv doet het niet, trouwens.

  Antwoord
 3. kim

  Zelf is mijn voorlopige doel om weer drie artikelen per week te plaatsen, omdat ik troubles had mijn mijn blog opslag kon dit helaas een tijd niet, maar vanaf maandag ben ik als het goed is back! Heel veel zin in om weer lekker te bloggen. Hierbij hoop ik dan ook met mijn bloglezers te groeien en moet ik eens gaan uitzoeken hoe pinterest werkt in combinatie met mijn blog.

  Antwoord
 4. Jessica

  Wat een mooie doelen. Wat doet Tailwind precies?

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Tailwind is een programma om jouw pins in te plannen. Als het goed is komt er een artikel over Tailwind online zondag!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *