Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

Ik vind het heel belangrijk om goals op te stellen voor mijzelf. Ik krijg hierdoor veel inspiratie en ik vind het ook interessant om te zien hoe mijn blog groeit. Kijk snel mee naar mijn goals voor deze maand en of ik de goals van afgelopen maand heb gehaald.

Mijn goals op een rijtje van afgelopen maand

Pinterest: 1200 volgers

Facebook: 1000 likes

Twitter: 1300 volgers

Instagram: 1650 volgers

Blog: 3500 unieke bezoekers (per maand)

Pinterest

Dan beginnen we maar bij Pinterest. Ik ben gek op Pinterest en ik heb laatst ook Tailwind aangeschaft. Ik ben daar echt super blij mee en ik weet zeker dat ik in juni nog veel meer ga groeien. Ik heb dan ook ruimsschoots mijn goal gehaald. Aan het eind van de maand zat ik rond de 1280 volgers.

Facebook

Misschien was mijn goal voor Facebook een beetje te hoog. Ik heb deze helaas niet gehaald, maar 200 likes groeien met Facebook is dan ook heel erg moeilijk. Ik ga zeker proberen om mijn goal deze maand wel te halen. Ik ben nu al bij de 960 likes, dus ben al aardig ver gekomen.

Twitter

Tja, twitter. Ik doe hier echt helemaal niets meer en hoewel mijn goal voor twitter eigenlijk hartstikke laag was, heb ik het niet gehaald. Ik vind Twitter gewoon hartstikke lastig en stiekem ook een beetje saai. Ik ga deze maand toch nog proberen om mijn goal van 1300 volgers te halen.

Instagram

Ik had mijn goal voor Instagram gehaald, maar toen kreeg ik een aantal elledige ontvolgers (die mij vervolgens 10x weer terugvolgde, maar laten we dat achterwegen houden). Instagram is ook niet echt een social media kanaal waar ik hartstikke veel mee doen, maar ik ga het toch proberen om het meer te gebruiken.

Blog goal

Mijn blog goal van 3500 unieke bezoekers heb ik gehaald en wat ben ik blij zeg! Ik had echt niet verwacht dat ik deze goal zou halen, maar het is toch gelukt. Dit komt ook een beetje door Tailwind, waar ik net mee begonnen ben. Pinterest zorgt echt voor veel bezoekers!

Mijn goals voor juni

Pinterest: 1500 volgers

Facebook: 1000 likes

Twitter: 1300 volgers

Instagram: 1700 volgers

Blog: 3700 unieke bezoekers (per maand)

Zet jij ook goals voor jezelf en hoe doe je dat dan?

6 gedachten over “Blog goals voor juni 2017

  1. Toen ik weer begon was mijn goal 10.000 bezoekers; daar zit ik nu alleen heel snel op. Dus ik wil daar voorbij. Dat doe ik door te bloggen met aandacht. Dus niet zomaar een post online zetten, maar echt iets wat past. Toevallig in mijn huidige blog – zie commentluv – ook meer over mijn cijfers.

  2. Zelf is mijn voorlopige doel om weer drie artikelen per week te plaatsen, omdat ik troubles had mijn mijn blog opslag kon dit helaas een tijd niet, maar vanaf maandag ben ik als het goed is back! Heel veel zin in om weer lekker te bloggen. Hierbij hoop ik dan ook met mijn bloglezers te groeien en moet ik eens gaan uitzoeken hoe pinterest werkt in combinatie met mijn blog.

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!