Blog goals voor mei 2017 | Dit zijn ze!
7 Comments

Written by Celine Klooster

mei 6, 2017

Ik ben bezig met mijn blog laten groeien. Natuurlijk ben ik druk bezig met Pinterest, maar andere social media sites zijn natuurlijk ook belangrijk. Voor mei wil ik een bepaald aantal bezoekers en volgersaantallen halen, maar hoe ga ik dit behalen en wat zijn nou mijn blog goals voor mei?

Ik vind het belangrijk om me te focussen op mijn blog. Het is mijn hobbie, maar toch vind ik het hartstikke leuk om mijn blog te zien groeien. Ik vind het belangrijk om kleine stapjes te zetten. Als ik namelijk te grote stappen zet, dan haal ik deze blog goals nooit.

Mijn Pinterest goal

Ik heb nu 980 volgers op Pinterest. Ik wil in mei de 1200 volgers halen. Dit moet haalbaar zijn, omdat ik in april ook al heel erg ben gegroeid. In april ben ik met ruim 300 volgers gegroeid, dus 1200 moet niet teveel gevraagd zijn.

Mijn Facebook goal

Ik heb nu 900 likes op mijn Facebook pagina. Ik zou graag de 1000 likes op Facebook deze maand willen halen. Ik weet niet of dit teveel gevraagd is, maar ik ga dit zeker proberen!

Mijn Twitter goal

Ik doe eigenlijk niet heel veel met twitter. Ik heb nu 1275 volgers op Twitter en ik hoop in mei de 1300 volgers te halen. Ik groei echt nauwelijks met Twitter, dus dit is zeker niet teveel gevraagd.

Lees tip: Doelen behalen in 2019 | Dit zijn de beste manieren!

Mijn Instagram goal

Instagram is een gevalletje apart. Soms promote ik echt veel op Instagram, maar er zijn ook weken waar ik helemaal niets post. Ik maak hartstikke veel foto’s voor mijn blog, dus daar ligt het echt niet aan. Ik heb nu 1500 volgers op Instagram en ik hoop in mei 1650 volgers te halen. Hopelijk lukt mij dit!

Blog goals voor mei

Mijn blog goal

Ik moet nog steeds proberen om mijn blog meer te promoten. Soms heb ik echt hoge bezoekersaantallen, maar er zijn ook dagen waar mijn bezoekers aantallen heel laag zijn. Via Pinterest wil ik graag mijn blog meer promoten. Ik heb nu 3100 unieke bezoekers per maand en hoop de 3500 unieke bezoekers te mogen aantikken in mei.

Mijn blog goals voor mei op een rijtje

Pinterest: 1200 volgers

Facebook: 1000 likes

Twitter: 1300 volgers

Instagram: 1650 volgers

Blog: 3500 unieke bezoekers (per maand)

Elke maand komt er een blog goals artikel online op zaterdag. Ik ga dan mijn goals van afgelopen maand analyseren en vertellen wat ik goed of slecht heb gedaan. Ook zet ik dan nieuwe goals op!

Heb jij blog goals voor mei voor jezelf?

Vond je dit artikel interessant? Pin het dan voor later!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

7 Reacties

 1. LifestyleByLilly

  Top! Ik denk dat dit allemaal haalbaar is, ik ga alvast een kijkje nemen op je sociale media 😉

  Antwoord
 2. Kim

  Geef ze een goede reden om je te volgen, dan gaat het behalen van je doelen gemakkelijker.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Hahah dit artikel is ook niet om te volgen 😉 Gewoon om mijn doelen vast te stellen. Promoten doe ik ergens anders wel.

   Antwoord
 3. Fleur

  Mooie doelen!
  Ben benieuwd of het je gaat lukken, maar dat moet vast goed komen:).

  Antwoord
 4. MC Kleuver

  Ik ben heel erg benieuwd naar de statistieken van komende maand. Hopelijk groei je hard. Ik zie mijn aantallen ook lichtelijk groeien.

  Antwoord
 5. Brittany

  Those are great blogging goals.Mine is to write at least 50 blog post so my visitors have a libary of content to read once they reach my website.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *