Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

Ik ben bezig met mijn blog laten groeien. Natuurlijk ben ik druk bezig met Pinterest, maar andere social media sites zijn natuurlijk ook belangrijk. Voor mei wil ik een bepaald aantal bezoekers en volgersaantallen halen, maar hoe ga ik dit behalen en wat zijn nou mijn blog goals?

Ik vind het belangrijk om me te focussen op mijn blog. Het is mijn hobbie, maar toch vind ik het hartstikke leuk om mijn blog te zien groeien. Ik vind het belangrijk om kleine stapjes te zetten. Als ik namelijk te grote stappen zet, dan haal ik deze blog goals nooit.

Mijn Pinterest goal

Ik heb nu 980 volgers op Pinterest. Ik wil in mei de 1200 volgers halen. Dit moet haalbaar zijn, omdat ik in april ook al heel erg ben gegroeid. In april ben ik met ruim 300 volgers gegroeid, dus 1200 moet niet teveel gevraagd zijn.

Mijn Facebook goal

Ik heb nu 900 likes op mijn Facebook pagina. Ik zou graag de 1000 likes op Facebook deze maand willen halen. Ik weet niet of dit teveel gevraagd is, maar ik ga dit zeker proberen!

Mijn Twitter goal

Ik doe eigenlijk niet heel veel met twitter. Ik heb nu 1275 volgers op Twitter en ik hoop in mei de 1300 volgers te halen. Ik groei echt nauwelijks met Twitter, dus dit is zeker niet teveel gevraagd.

Mijn Instagram goal

Instagram is een gevalletje apart. Soms promote ik echt veel op Instagram, maar er zijn ook weken waar ik helemaal niets post. Ik maak hartstikke veel foto's voor mijn blog, dus daar ligt het echt niet aan. Ik heb nu 1500 volgers op Instagram en ik hoop in mei 1650 volgers te halen. Hopelijk lukt mij dit!

Mijn blog goal

Ik moet nog steeds proberen om mijn blog meer te promoten. Soms heb ik echt hoge bezoekersaantallen, maar er zijn ook dagen waar mijn bezoekers aantallen heel laag zijn. Via Pinterest wil ik graag mijn blog meer promoten. Ik heb nu 3100 unieke bezoekers per maand en hoop de 3500 unieke bezoekers te mogen aantikken in mei.

Mijn goals op een rijtje

Pinterest: 1200 volgers

Facebook: 1000 likes

Twitter: 1300 volgers

Instagram: 1650 volgers

Blog: 3500 unieke bezoekers (per maand)

Elke maand komt er een blog goals artikel online op zaterdag. Ik ga dan mijn goals van afgelopen maand analyseren en vertellen wat ik goed of slecht heb gedaan. Ook zet ik dan nieuwe goals op!

Heb jij blog goals voor jezelf?

Vond je dit artikel interessant? Pin het dan voor later!

7 gedachten over “Blog goals voor mei 2017

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!