Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

Wie wilt dit nou niet? Jouw blog automatisch promoten, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Gewoon één uurtje promoten voor de rest van de week of zelfs voor de rest van de maand. Het klinkt als een droom, maar dat is het niet. Benieuwd hoe deze automatische piloot werkt? Lees dan snel verder.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Pinterest

Pinterest is een geweldig social media platform waar je super veel bezoekers mee kan krijgen. Het is even lastig, maar als je het eenmaal door hebt, dan kan er een gigantische stroom aan bezoekers jouw kant op komen. Ik ga nu niet helemaal uitleggen hoe Pinterest werkt en hoe je er veel bezoekers door kan krijgen, want dit heb ik al in eerdere artikelen verteld. Lees dit en dit artikel als je meer wilt weten over Pinterest.

Tailwind

Tailwind

Pinterest kost veel tijd als je het handmatig doet. Ik heb dit lang gedaan. Ik kreeg resultaten, maar ik kon nooit voor een lange tijd achter elkaar pins plaatsen. Bij Pinterest is het de bedoeling dat je elke dag een groot aantal pins online zet, van zowel jezelf als van anderen. Als je Pinterest een beetje kent, dan duurt dit gewoon erg lang. Voor een lange tijd durfde ik niets in mijn blog te investeren. Ik had dan wel een redelijk bedrag verdiend aan mijn blog, maar ik wilde dit gewoon niet uitbesteden. Toen een aantal lieve mede-bloggers zeiden dat je gewoon moest investeren in je blog om te groeien, toen ging de knop om. Ik besloot Tailwind aan te schaffen. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan.

Het is een geweldige oplossing om meer tijd te kunnen besteden in jouw blog. Je hoeft nu nog maar één of twee uur per week besteden om een aantal pins in te plannen. Ik had in twee uur zelfs 1600 pins kunnen inplannen door alle handige tools die Tailwind heeft. Hier ga ik het volgende week over hebben. Ben je dus nog niet overtuigd? Hou dan zeker mijn blog in de gaten!

Met deze link krijg jij 15$ korting op jouw plus plan voor Tailwind. Tailwind heeft ook een gratis trial van 100 pins, zodat je het uit kan proberen!

Zou jij het geweldig vinden om jouw blog op auto-piloot te hebben?

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!