SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Tailwind: Jouw blog op auto-piloot!
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

juni 18, 2017

Wie wilt dit nou niet? Jouw blog automatisch promoten, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Gewoon één uurtje promoten voor de rest van de week of zelfs voor de rest van de maand. Het klinkt als een droom, maar dat is het niet. Benieuwd hoe deze automatische piloot genaamd Tailwind werkt? Lees dan snel verder.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Pinterest

Pinterest is een geweldig social media platform waar je super veel bezoekers mee kan krijgen. Het is even lastig, maar als je het eenmaal door hebt, dan kan er een gigantische stroom aan bezoekers jouw kant op komen. Ik ga nu niet helemaal uitleggen hoe Pinterest werkt en hoe je er veel bezoekers door kan krijgen, want dit heb ik al in eerdere artikelen verteld. Lees dit en dit artikel als je meer wilt weten over Pinterest.

Tailwind

Tailwind

Pinterest kost veel tijd als je het handmatig doet. Ik heb dit lang gedaan. Ik kreeg resultaten, maar ik kon nooit voor een lange tijd achter elkaar pins plaatsen. Bij Pinterest is het de bedoeling dat je elke dag een groot aantal pins online zet, van zowel jezelf als van anderen. Als je Pinterest een beetje kent, dan duurt dit gewoon erg lang. Voor een lange tijd durfde ik niets in mijn blog te investeren. Ik had dan wel een redelijk bedrag verdiend aan mijn blog, maar ik wilde dit gewoon niet uitbesteden. Toen een aantal lieve mede-bloggers zeiden dat je gewoon moest investeren in je blog om te groeien, toen ging de knop om. Ik besloot dit programma aan te schaffen. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan.

Meer lezen over Tailwind? Lees dan deze blogs:

Het is een geweldige oplossing om meer tijd te kunnen besteden in jouw blog. Je hoeft nu nog maar één of twee uur per week besteden om een aantal pins in te plannen. Ik had in twee uur zelfs 1600 pins kunnen inplannen door alle handige tools die Tailwind heeft. Hier ga ik het volgende week over hebben. Ben je dus nog niet overtuigd? Hou dan zeker mijn blog in de gaten!

Met deze link krijg jij 15$ korting op jouw plus plan voor Tailwind. Tailwind heeft ook een gratis trial van 100 pins, zodat je het uit kan proberen!

Zou jij het geweldig vinden om jouw blog op auto-piloot te hebben?

How to grow your blog with Tailwind | This post is for bloggers and small business owners looking to grow their blogs with Pinterest with the aid of a scheduling service, Tailwind. How to use this pinterest marketing tool to skyrocket, boost and increase your blog traffic. #blogging #bloggingforbeginners #blogtips

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This