Blog veranderen | Dit is hoe je dat doet!
6 Comments

Written by Celine Klooster

december 30, 2016

Ik zit hier eigenlijk al een hele tijd over na te denken. Gaat mijn blog in 2017 veranderen? 2017, een nieuw jaar vol drukte, maar natuurlijk ook verandering. Ik ben de laatste tijd nogal inspiratieloos. Ik wil wat anders met mijn blog doen, maar ik weet eigenlijk nog niet wat. Daarom zet ik even alles op een rijtje.

Blog veranderen

Ik zat na te denken hoe mijn blog de laatste tijd heeft gelopen. Meteen merkte ik op welke artikelen eigenlijk niet goed lopen en waar ik ook nauwelijks plezier uit haal. Ik dacht meteen aan de bloggers interviews. Hoewel dit blog interview natuurlijk erg leuk is voor andere bloggers, haalde ik er eigenlijk nooit plezier uit. Het is toch juist belangrijk dat ik eigenlijk ergens plezier uithaal, in plaats van tegen mijn zin een artikel online zetten? Ik had dus een tijd geleden een berichtje gestuurd in de groep ‘bloggers gezocht’. Ik was eerst van plan om elke eerste zondag van de maand een artikel online te zetten waar bloggers tips aan andere bloggers geven. Hier had ik helaas niet veel reacties op, eigenlijk maar één leuke. Ik vroeg dus de gastblogger (die ik later bekend ga maken 😉 ) of ze toevallig vaste gastblogger wilde zijn. Gelukkig kreeg ik een ja en ik had er meteen zin in. Ondertussen heb ik weer contact met haar en gaat alles gelukkig door.

Blog veranderen

Een persoonlijke website

Al heel lang had ik de domeinnaam celineklooster.nl, maar ik deed hier eigenlijk nooit wat mee. Het leek me een heel leuk idee om hier soms wat persoonlijke updates op te zetten, maar vooral ook foto’s. Denk hierbij aan blogfoto’s, maar ook foto’s van de natuur etc. Ik dacht er ook aan om hierop updates van mijn boeken te posten. Hoe ik dit ga doe, weet ik ook nog niet aha. Ik moet nog wel even bedenken hoe ik dit precies ga aanpakken en ideetjes zijn natuurlijk altijd welkom.

Natuurlijk ga ik gewoon door met bloggen op The Beautyboulevard. Ik ga (zoals altijd) op maandag en woensdag een beauty artikel posten, op vrijdag een persoonlijk artikel en op zondag een blog artikel. Dit blijft gewoon rustig zo doorgaan.

Lees tip: De meest gestelde vragen over bloggen

Boeken

Ook begin ik in 2017 met twee boeken, waar jullie waarschijnlijk al eerder over hebben gehoord. Ik ga of op dit blog of op mijn (toekomstige) persoonlijke website, updates van de hoofdstukken plaatsen. Ik heb echt super veel zin hierin en ik heb tenminste weer genoeg te doen. Soms heb ik wel het idee dat ik teveel hooi op mijn vork neem, maar dat zien we later wel weer.

Gaat jouw blog in 2017 veranderen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

6 Reacties

 1. Ilse van Kreanimo

  Mijn grote project, Crea-Cross zal de blog wel wat veranderen.

  Veel succes met je nieuwe uitwerking van je blog als je eruit bent!

  Antwoord
 2. Fleur

  Mooi vooruitzicht Celine!
  Ben benieuwd naar de boeken hoe het uiteindelijk gaat lopen!
  Geniet van de laatste uurtjes in 2016!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik ben ook heel benieuwd hoe iedereen het gaat vinden! Liefs.

   Antwoord
 3. Linda

  Wat een leuke plannen, Celine! Ik ben heel benieuwd Ik ben ook aan het dubben wat te doen met mijn blog. In ieder geval moet ik er meer structuur in brengen, maar als ik dat doe, moet ik andere delen van mijn bedrijf op een zijspoor gaan zetten. En ik weet niet of ik dat wel wil Genoeg om over na te denken dus!

  Antwoord
 4. Marguerita

  Leuk om over na te denken. Er zal vast wat gaan veranderen op mijn blog, maar nog geen concrete plannen 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *