SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!

Business tools die je nodig hebt om je bedrijf te groeien

Wanneer je een bedrijf hebt, is het belangrijk om de juiste business tools te hebben. Wanneer je de juiste business tools gebruikt, dan krijg je meer bezoekers en uiteindelijk ook meer sales. In dit artikel leg ik alle business tools uit die je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

De beste business tools

Evernote

Evernote is mijn favoriete app voor het maken van notities. Je kan deze tool gebruiken in je browser, maar je kan ook de app downloaden, zodat je deze altijd bij de hand op je telefoon hebt. Ik vind het een geweldige app en zo houd ik al mijn notities en lijstjes bij!

Tailwind

Ja, Tailwind wat kan ik daar allemaal over zeggen. Ik ben gek op Tailwind en het heeft voor een gigantische verhoging van mijn bezoekersaantallen gezorgd. Ik heb een hoop artikelen geschreven over dit geweldige programma en ik raad sowieso elke bedrijfseigenaar het aan om dit programma eens te bekijken.

Meer lezen over Tailwind of Pinterest? Check dan deze artikelen: 

Later

Later is een gratis programma om jouw Instagram posts in te plannen. Maak je vaak gebruik van Instagram of wil je Instagram gaan gebruiken? Bekijk dan zeker even dit gratis programma!

Lees tip: How to gratis auto posting Instagram posts

Leadpages

Leadpages is een tool om prachtige landing pagina’s te maken. Een mooie landingspagina betekent al snel meer sales en daarnaast ook meer mensen die terugkomen om een extra sale te maken. Wat voor bedrijf je ook hebt, een mooie landingspagina is erg belangrijk.

business tools

Canva

Canva is een gratis(!) programma voor het maken van prachtige afbeeldingen, banners en meer. Ben je niet zo goed in het maken van mooie afbeeldingen die jouw klanten ook echt aantrekken? Dan moet je zeker eens Canva bekijken. Met dit programma weet je zeker dat je een stuk meer bezoekers en uiteindelijk ook klanten krijgt.

Vimexx

Ben je nog opzoek naar een goede hosting, maar kom je er nog niet uit? Dan raad ik Vimexx aan. De klantenservice is geweldig en ik heb er nog nooit problemen mee gehad. Daarnaast is deze hosting echt hartstikke goedkoop en kan je voor vier euro per maand onbeperkt websites hosten! Wat wil je nog meer?

Trello

Trello is een heel handig programma om borden aan te maken om bijvoorbeeld je ideeën op te slaan. Ik gebruik dit programma vooral voor grote projecten en om samen te werken met andere mensen. Zo heb ik alles op een rijtje in één app!

Timetrade

Timetrade is een online afspraken tool om jouw afspraken bij te houden en ze in te plannen. Heb jij bijvoorbeeld nooit het overzicht? Dan is deze tool echt wat voor jou. Met Timetrade zal je zeker niet een afspraak meer missen.

Wishlist member

Heb je altijd al jouw WordPress website in een membership area willen ombouwen? Dat kan met Wishlist Member! Het is echt een heel fijn programma om een membership area op te bouwen. Zo kan je verschillende memberships aanmaken (denk hierbij aan brons, silver, goud)  en daarnaast ook al je members, levels en content bijhouden.

WooCommerce

Als business eigenaar moet je ondertussen wel van deze plugin gehoord hebben, maar je weet maar nooit. Met deze plugin kan je je eigen shop maken. Dit is de meest gebruikte plugin voor webshop eigenaars en het is dan ook zeker een aanrader om deze plugin te gebruiken.

Teachable

Denk je nou.. Goh.. Wat zou ik graag een e-course willen maken.. Dan is Teachable echt iets voor jou! Met deze tool kan je je eigen online courses maken en deze vervolgens verkopen! De e-courses die je hiermee kan maken zien er echt prachtig uit en daarom echt een aanrader. Ik ga deze in de toekomst waarschijnlijk ook gebruiken.

Welke business tools gebruikte jij al en welke ga jij zeker gebruiken?

Pin It on Pinterest

Share This