Contact 

Door het aantal bezoekers kan mijn blog een goede mogelijkheid zijn om uw product of merk te promoten. Dit kan door middel van een product review, een advertorial of een banner op mijn blog. Dit product of deze dienst, moet dan wel volledig aansluiten op mijn blog. Ik geef wel altijd een eerlijke mening over het product.

Ik sta daarnaast ook open voor persberichten, mits dit aansluit op mijn blog. Over deze persberichten zal ik dan schrijven op mijn sociale media kanalen of op mijn blog.

Voor vragen rondom advertorials, banners, product reviews of andere ideeën, kan u mijn mailen op contact@theblogboss.nl of een berichtje sturen via het contactformulier hier beneden.

Stuur mij een bericht

9 + 2 =

Info

Celine Klooster

contact@theblogboss.nl

Meest Gestelde Vragen

Hieronder de meest gestelde vragen die ik regelmatig in mijn inbox krijg.

Kan ik ideeën of vragen opsturen?

Ja! Dat kan zeker. Ideeën of vragen zijn altijd welkom en ik zal dan zo goed mogelijk helpen om deze ideeën of vragen te beantwoorden.

Sta je open voor samenwerkingen?

Ja! Natuurlijk sta ik open voor samenwerkingen. U kunt mij altijd een mailtje sturen met een verzoek op te samenwerken.

Welke vorm van samenwerking accepteer je?

Ik werk samen in een aantal verschillende vormen. Zo werk ik samen in de vorm van reviews, maar ook bijvoorbeeld een advertorial of een banner. Voor alle mogelijkheden, neem contact met mij op.

Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?

Als u een klacht hebt, kan u altijd bij mij terecht. Ik probeer deze klacht natuurlijk zo goed mogelijk op te lossen en deze oplossing is altijd volgens 100% tevredenheid van de klant.

Ik heb een vraag over de producten die je verkoopt.

Natuurlijk kan u dan contact met mij opnemen! Alle vragen zijn welkom en deze zal ik dan ook altijd beantwoorden. 

Kan ik lid worden van de nieuwsbrief?

Lid worden van de nieuwsbrief kan via het formulier hier beneden! Dan krijg je wekelijks de leukste blog tips, freebies en zelfs een gratis Ebook opgestuurd!

Word lid van de nieuwsbrief en ontvang vele freebies!

Door lid te worden van deze nieuwsbrief, krijg je elke week de nieuwe blog posts, tips en tricks en freebies in je inbox! Daarnaast krijg je het ebook “Become a Blog Boss” helemaal gratis opgestuurd!

Freebies

Elke week stuur ik weer de leukste freebies, van mij, maar ook van andere bloggers. Met deze freebies zal je een hoop groeien met je blog!

Gratis Ebook

“Become a Blog Boss” is een gratis ebook die echt de bouwstenen van het opstarten van een blog laat zien. Zelfs handig voor de ervaren bloggers!