SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
De beste WordPress plugins voor bloggers
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

maart 27, 2019

Als je gebruikt maakt van WordPress, dan kan je gebruik maken van een hoop geweldige plugins. Deze plugins zijn heel behulpzaam, maar je moet natuurlijk wel de juiste kiezen. Dit is dan ook de reden waarom ik de beste WordPress plugins op een rijtje zet. Deze plugins zullen zeker helpen om jouw blog te verbeteren en zo jouw blog traffic te exploderen.

De beste WordPress plugins

404page – your smart custom 404 page

Het is echt een must om een eigen custom 404 pagina te hebben. Dit kan onder andere met deze plugin. Wil je precies weten hoe je dat doet? Lees dan zeker mijn blog post hierover.

Akismet

Spam reacties zijn echt zwaar irritant. Het is dan ook zeker een aanrader om Akismet te downloaden. Op mijn andere blog heeft deze plugin al een hoop spam reacties voorkomen en daar ben ik echt heel blij mee. Zo hoef ik tenminste niet handmatig al deze spam reacties te verwijderen.

Contact form 7

Iedere blogger heeft een contactformulier nodig op haar website. Dit kan onder andere met de plugin Contact form 7. Dit is de meest gebruikte contactformulier plugin en het werkt dan ook geweldig.

Google Analytics Dashboard for WP (GADWP)

Google Analytics is echt een must voor elke blogger. Ik heb al veel plugins voor Google Analytics uitgetest, maar deze kwam toch echt het beste uit de test.

LinkPizza-Manager

Linkpizza is echt een geweldig programma. Het zorgt voor automatische affiliate links en je verdient dus eigenlijk automatisch geld. Ik heb al veel geld verdiend met affiliate links en dat is mede dankzij Linkpizza.

Meer artikelen over affiliate links:

Pin voor later

Are you looking for the best WordPress plugins for bloggers or for your business? Then you are on the right blog post. In this blog post I will tell you all the best design, Ecommerce, social media and free WordPress plugins of 2018 and 2019. These plugins are perfect for your website, to earn money and for photography. So starting a blog? Then check out this round-up!    Gallery | Development | Posts | Medium | Articles | #bloggingtips #bloggingadvice #bloggingforbeginners | Infographic |

Redirection

Redirection is een plugin waarmee je redirects kan maken. Toch vind ik dit niet het belangrijkste aan deze plugin. Deze plugin geeft namelijk mijn 404 pagina’s aan wat echt heel handig is. Hierdoor ben ik achter een hoop 404 pagina’s gekomen die ik eigenlijk niet te weten was gekomen zonder deze plugin. Zeker een aanrader dus!

Ultimate Nofollow

Nofollow links zijn echt een must. Zo moet je nofollow links gebruiken voor affiliate links, maar ook voor als je samenwerkt met bedrijven. Helaas heeft WordPress niet de optie om met een vinkje van een link een nofollow link te maken. Deze plugin voegt dat linkje toe en zo hoef je dus geen html te gebruiken om een nofollow link te maken.

UpdraftPlus – Backup/Restore

De meeste mensen vergeten een link te maken van de database. Eigenlijk is dit het belangrijkste onderdeel van je blog. Dit zijn namelijk al je blog posts. Met deze plugin kan je een interval instellen om zo elk uur, elke dag, elke week of elke maand een backup te maken van je database. Deze wordt dan automatisch naar je email adres gestuurd.

W3 Total Cache

Het is echt heel belangrijk om je blog snelheid te verbeteren. Hoe irritant is het om op een hartstikke slome website terecht te komen? Nou, dat is het zeker. Met deze cache plugin zorg je ervoor dat je website snelheid weer wordt verbeterd.

Lees tip: Je blog snelheid verbeteren met 8 seconden

De beste WordPress plugins

Wordfence Security

Je website beveiligen? Nou, dat doe je met deze plugin! Deze plugin zorgt voor een hoop verbeteringen in je beveiliging. Zo blokkeert hij teveel login pogingen en laat hij ook zien waar je je blog kan verbeteren. Zo geeft hij ook aan dat je je plugins moet updaten en meer.

WPML Multilingual CMS

Ik houd echt van WPML. WPML zorgt ervoor dat mijn website tweetalig wordt. Zoals je kan zien, is mijn blog verkrijgbaar in Engels en Nederlands. Nou, dat heb ik voor elkaar gekregen met WPML.

Meer lezen over WPML? Lees dan deze blogs:

Yoast SEO

Heel veel bloggers vergeten regelmatig om SEO te verbeteren. Dit kan je eigenlijk echt niet doen, sinds je SEO ervoor zorgt dat je hoger in Google terecht komt om zo vervolgens meer bezoekers te krijgen. Om mijn SEO te verbeteren gebruik ik Yoast seo. Dit is echt een van de beste WordPress plugins en dan ook zeker een aanrader. Zeker het proberen waard!

Welke van deze beste WordPress plugins had jij al en welke ga jij zeker downloaden?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This