SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!

Deze 10 blog tips moet je kennen voor meer blog traffic

Je blog traffic verhogen is niet makkelijk. Soms heb je wel eens goede maanden en soms weer slechte maanden. Vandaar dat ik vandaag de beste blog tips op een rijtje heb gezet om je blog traffic te verhogen en om die stijging te behouden. Meer over deze blog tips lees je in deze blog!

Blog tips > Pinterest

blog tips

Ik kan het maar niet hard genoeg van de daken schreeuwen, maar alsjeblieft, gebruik gewoon Pinterest. Pinterest is een geweldige website, waarop je allerlei verschillende pins kan delen. Deze pins zorgen ervoor dat je veel meer mensen bereikt wat uiteindelijk leidt tot traffic naar je blog posts.

Meer lezen over Pinterest? Lees dan deze blog posts:

Gebruik Tailwind

blog tips

Tailwind is een geweldig programma die je kan gebruiken voor Pinterest. Met Tailwind kan je namelijk honderden pins inplannen, die vervolgens één voor één op Pinterest worden gepubliceerd. Met Tailwind kan je zoveel meer mensen bereiken en je hoeft er eigenlijk nooit meer naar om te kijken. Een geweldig programma dus!

Blog tips > Leer van de ervaringen van anderen

Het is erg belangrijk om te leren van de ervaringen van anderen. Dit is dan ook de reden waarom ik The Blog Boss ben gestart om mijn ervaringen met jullie te leren. Ik blog nu al 5 jaar en heb hier dan ook veel ervaring mee. Ook interview ik regelmatig andere bloggers over verschillende onderwerpen. Lees bijvoorbeeld deze blog post om geld te verdienen als professionele blogger.

Pin deze blog tips voor later

Zorg voor een goed design

Als je wil dat mensen terugkomen, dan is het hartstikke belangrijk dat je een goed design hebt. Een goed design zorgt ervoor dat mensen blijven en daarnaast is het gewoon hartstikke fijn om een mooi design te hebben. Ik raad Divi zeker aan als het gaat om design. Heb je geen geld voor een design? Bekijk dan deze gratis thema’s.

Blog tips > Kwaliteit boven kwantiteit

Denk niet dat je de hele dag moet bloggen, want dat is echt niet nodig! Beter kwaliteit boven kwantiteit! Ik blog zelf maar 2x per week, maar hierdoor komen er wel artikelen online die goed zijn. Nu zeg ik natuurlijk niet dat bloggers die meer bloggen, slechte artikelen hebben, maar ik zou zelf geen goede artikelen online kunnen zetten als ik meer zou bloggen. Denk dus er goed over na hoe vaak je wil bloggen en in welke mate je goede artikelen kan schrijven.

Welke blog tips zou jij andere bloggers geven?

Pin It on Pinterest

Share This