SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Digitale producten om op jouw blog te verkopen
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

maart 10, 2019

Digitale producten zijn een manier om jouw blog aantrekkelijker te maken. Met digitale producten laat je zien dat je ergens expert van bent en met deze producten kan je natuurlijk ook een hartstikke leuk bedrag bij elkaar verdienen. Dit is dan ook de reden waarom elke blogger een digitaal producten op zijn website moet hebben. Benieuwd welke digitale producten allemaal bestaan? Lees dan deze blog.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Digitale producten zoals een ebook

Een ebook is een hartstikke goede manier om informatie te delen. Zo werk ik momenteel aan een ebook over een bepaald onderwerp. Deze ga ik vervolgens verkopen in mijn shop voor een klein prijsje. Met een ebook kan men echt kennis met jou en je schrijfstijl maken en een ebook is ook nog eens heel makkelijk te maken. 

Werkboek

Weet je nog wel van die DIY boeken waarin je vroeger als kind in werkte? Dat kan je ook creëeren voor je lezers! Werkboeken kunnen eigenlijk voor alle niches worden gemaakt. Van breien naar social media onderhoud. Alles kan!

Online course

Hoe gaaf is het om een interactieve course te creëeren voor jouw lezers? Met een programma zoals Teachable kan je makkelijk en snel zo’n online course maken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door middel van filmpjes, maar je kan ook een online course maken met alleen maar tekst en eventueel een werkboek.

Masterclass

Masterclasses zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo kan je bijvoorbeeld een offline masterclass geven op een locatie tegen een bepaald bedrag, maar je kan natuurlijk ook online masterclasses geven in een online omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis Facebook live of misschien kan je wel een online omgeving creëeren op jouw blog om daar jouw masterclasses op te delen. 

Challenge

Je hebt vast wel eens gehoord van de 30-day ab challenge waarin je een challenge doet om zo meer buikspieren te krijgen. Nou, dat kan je ook aan jouw lezers aanbieden. Zo kan je allerlei verschillende challenges aanbieden voor verschillende niches. Zit jij bijvoorbeeld in de DIY niche? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van een 7-daagse challenge waarin je allerlei gave DIY patronen aanbiedt. Of zit je misschien wel in de blog niche? Dan kan je misschien wel een social media challenge maken. 

Deze challenges kan je gratis, maar ook betaald aanbieden. Zelf zou ik zo’n challenge gratis aanbieden als ze zich aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Een nieuwsbrief is namelijk een heel belangrijk onderdeel van een blog en door je email lijst te laten groeien, kan je uiteindelijk weer andere digitale producten promoten onder jouw lezers.

Pin voor later

Are you looking for ideas to sell as digital products? Maybe you are looking for a great design or some great technology? Then you are on the right place! In this blog post I will tell you about all the types of digital products to sell on your business. Wondering how to organize all these products in a display? Then you should be here as well! These are the best tips for creating a full-time income selling digital products online. Creative | Poster | #Bloggingtips #bloggingadvice #blogger

Design templates

Om mijn email lijst te laten groeien, maak ik gebruik van verschillende printables. Bij deze printables zitten ook een hoop design templates die mijn lezers gratis toegestuurd krijgen als ze zich aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Zo heb ik onder andere een template voor een mediakit gemaakt. Doordat mensen zich aan gaan melden voor mijn nieuwsbrief, krijgen ze deze design template (en natuurlijk nog andere printables!) toegestuurd.

Zo kan ik mijn email lijst groeien en kunnen andere mensen hun blog groeien met mijn gratis printables. Een win-win situatie dus!

Welk digitaal product ga jij zeker aanbieden op jouw blog?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This