Disclaimer

Copyright

Als je artikelen, passages of anders dingen uit mijn artikelen wil gebruiken, dan is dat prima, indien je linkt naar mijn artikelen.

Wil je gebruik maken van een van mijn foto’s? Neem dan van te voren contact met mij op en wacht op toestemming. Ook dien je naar mijn website te linken.

Bent u van mening dat ik afbeeldingen gebruik die eigendom zijn van uw bedrijf of blog? Neem dan contact met mij op, dan pas ik dit direct aan.

Affiliate links

Op The Blog Boss maak ik gebruik van affiliate links. Hierdoor wordt uw privacy niet aangetast, ik verdien alleen een klein percentage over uw aankopen. Affiliate links werken als volgt: Als u via mijn affiliate links iets koopt, dan krijg ik een klein percentage van dat bedrag op mijn account bijgeschreven. Hierbij betaalt u zelf niets extra’s. Je helpt mij alleen om met dit geld The Blog Boss te verbeteren en eventuele kosten te betalen.

Samenwerkingen

Het is natuurlijk mogelijk om een samenwerking aan te gaan met mij. Hierbij kan het gaan om product reviews, advertorials, winactie, banners en meer. Wilt u met mij samenwerken in een andere vorm? Bekijk dan snel even mijn samenwerking pagina en neem contact met mij op.

Onder elk artikel waar ik producten of een andere vorm van betaling heb gekregen, komt de volgende afbeelding onder te staan: