Divi Installeren | Hoe doe je dat? Makkelijk en snel!
0 Comments

Written by Celine Klooster

april 10, 2019

Divi installeren is een vrij makkelijk proces, maar toch moet je echt even weten hoe dit precies werkt. Dit is dan ook de reden waarom ik voor jou een hele makkelijke tutorial heb gemaakt om heel snel Divi te installeren. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan deze blog.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Divi installeren

Ik gebruik Divi WordPress Theme nu al een tijdje en wow.. Het is echt geweldig. Het design die je nu voor je ziet heb ik gemaakt met Divi en ik ben er echt helemaal verliefd op.

Kort samengevat, heb ik Divi gekozen voor drie verschillende redenen:

Binnenkort zal ik een artikel schrijven waarom ik precies voor Divi heb gekozen en die zal ik dan ook meteen hier linken. Ook kan je natuurlijk lid worden van mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van dit artikel.

Pin voor later

Are you looking for ways to install a WordPress theme fast and easy? Then this is the best way! In this article I will tell you how to install your free or paid blog theme to improve your design. This tutorial is for people or for bloggers who want to improve their business and branding. This creative tutorial is the best tutorial of 2019 and in this post I will tell you how to install Divi, one of the best responsive templates for bloggers. #WordPress #GrowYourBlog #BloggingAdvice

Heb je geen flauw idee wat Divi is? Dan zou ik het even kort uitleggen. Het is een drag-and-drop builder dat het makkelijk maakt om je eigen design in elkaar te zetten.

Zelfs als je helemaal niets weet van website design, dan is het hartstikke makkelijk om je website in elkaar te zetten!

Ik heb nog niet zo lang geleden Divi gebruikt om The Blog Boss, de blog waar jij nu op zit, helemaal om te bouwen. Daarnaast ga ik binnenkort mijn andere twee websites ombouwen, zodat ze allemaal een mooi design hebben. Ik heb in het verleden al veel andere WordPress thema’s gebruikt, maar ik ben nog nooit zo blij geweest met een WordPress thema zoals Divi.

Maar goed.. Hoe installeer je Divi? Dat vertel ik in deze post!

Hoe begin je? + Installeer Divi op je WordPress website

Als eerste, ga naar de website van Elegant Themes.

Klik op “Join to Download” in de top navigatie bar en daar kan je kiezen welk plan je wil. Ik heb zelf de lifetime access gekozen, omdat ik simpelweg geen zin had om elk jaar weer opnieuw te moeten betalen. Daarnaast ben je er na drie jaar alweer over de kosten van de lifetime access heen. Als je echter nog niet zeker weet of je wel voor eeuwig Divi wil gebruiken, dan kan je natuurlijk kiezen voor de yearly access!

Maar goed. Divi kost dus geld. Als je echt verder wil komen met je blog, dan raad ik het zeker aan om eens te kijken naar dingen waarin je kan investeren. Het is gewoon zo belangrijk om dit te doen en het investeren in verschillende dingen heeft mij zo geholpen om verder te komen met mijn blog. Zo heeft Divi mij al een stuk verder geholpen als het gaat om branding, maar ook bezoekersaantallen. Maar als ik dan nog een ander voorbeeld moest nemen, dan heeft Tailwind mij ook gigantisch verder geholpen en dan vooral als het gaat om bezoekersaantallen.

Meer weten over Tailwind? Lees dan deze blog posts:

Een website moet er gewoon goed uitzien om bezoekers op je website te houden. Het is de eerste impressie die je maakt. Stel je voor, je komt op een website die er totaal niet aantrekkelijk uit ziet. De blog posts zijn geweldig, maar je krijgt constant popups, de website bestaat uit een hoop bugs en je kan dingen gewoon moeilijk vinden. Nou, ik had dan allang weggeklikt, omdat ik simpelweg daar de tijd niet voor heb.

En ja.. Als je het jaarlijkse abonnement kiest, dan kost Divi je ongeveer 6.50 euro per maand.. Oftewel, één Starbucks minder elke maand, haha!

Wanneer je je account heb gekocht, log in en klik op de roze download knop om het Divi thema te downloaden.

Wanneer je het bestand heb gedownload, ga je naar je WordPress dashboard en vervolgens naar weergave > thema’s.

Divi installeren

Klik op thema’s en daarna op nieuwe toevoegen.

Divi installeren

Klik daarna op thema uploaden.

Divi installeren

Wanneer je op thema uploaden hebt geklikt, krijg je een optie om Divi WordPress te uploaden als .zip file. Dit is het bestand die je eerder hebt gedownload. Upload dit bestand en klaar! Divi is geïnstalleerd!

Als het niet lukt, laat dan hieronder even een berichtje achter of neem contact op met het support van Elegant Themes. Ik heb al een aantal keer contact met hen opgenomen en ze antwoorden altijd echt super snel!

Dit is dus de manier hoe Divi installeren werkt! Benieuwd hoe de Divi Builder werkt? Word dan lid van de nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van deze blog post.

Divi installeren.. Is het jou gelukt?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *