SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Divi Tips & Tricks | Waar vind je de beste?
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

juli 1, 2019

Divi is een geweldig programma om de beste websites mee te maken. Zo kan je kiezen uit wel 600 verschillende layouts waardoor je makkelijk en snel een website in elkaar kan zetten. Om nog meer uit Divi te halen bestaan er een hoop websites waar je de laatste Divi tips & tricks kan lezen. Benieuwd naar deze websites? Lees dan deze blog.

Wat is Divi?

Divi is een programma waarmee je heel makkelijk je eigen website kan maken. Divi biedt ruim 600 verschillende thema’s waardoor je heel snel een geweldige website in elkaar kan zetten. Bekijk zeker even het filmpje hierboven voor een uitgebreidde uitleg van Divi.

Lees tip: Divi Installeren | Hoe doe je dat?

Pin voor later

Divi Tips & Tricks

Elegant Themes Blog

Divi Tips & Tricks

Dit is het officiële blog van Divi. Elegant Themes is het bedrijf achter Divi en het is echt een geweldige website als je op zoek bent naar tips & tricks. Daarnaast maak ik vaak gebruik van support, waardoor ik heel snel links krijg naar de tutorials die ik zoek.

Divi Academy

Divi Tips & Tricks

Divi Academy geeft live trainingen, exclusieve content en verschillende lid voordelen. Deze website is wel betaald, maar het zeker waard als je meer wil leren over Divi.

Divi Lover

Divi Tips & Tricks

Op deze website staan verschillende resources, tips & tricks en ook nog eens gratis thema’s! Als je lid wordt van de nieuwsbrief krijg je een hoop gratis dingen in je mailbox!

Divi Tips & Tricks: Divi Space

Divi Tips & Tricks

Divi Space biedt verschillende tools om te groeien met jouw Divi website. Ook biedt deze website verschillende plugins en meer. Voor deze plugins en thema’s moet je echter wel betalen.

Divi Tips & Tricks: Divi Cake

Divi Cake

Op Divi Cake kan je verschillende plugins, thema’s en andere layouts kopen. Daarnaast biedt Divi Cake regelmatig leuke kortingen.

Elegant Enthusiast

Divi Tips & Tricks

Deze website ziet er op het eerste gezicht niet geweldig uit, maar de tips en tricks die op deze website staan zijn echt heel handig. Zo worden de tutorials makkelijk en kort uitgelegd.

Divi Booster

Divi Tips & Tricks

Divi Booster is een WordPress plugin waarmee je 100 verschillende opties krijgt voor Divi. Dit is de plugin die echt hoog op iedere blogger moet staan (als je tenminste Divi al hebt ;)).

Divi Tips & Tricks: Divi Soup

Divi Tips & Tricks

Op Divi Soup staan veel tutorials, tips & tricks en daarnaast ook een hoop verschillende freebies die je kan downloaden om beter te worden in Divi. Zeker een aanrader!

Welke Divi tips websites ga jij zeker bekijken?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Blog promoten in 2020 | Zo doe je dat!

Blog promoten in 2020 | Zo doe je dat!

Het is de laatste maand van 2019 en daarom is het belangrijk om je weer voor te bereiden op je blog promoten in 2020. Ik ga het zeker weer anders aanpakken en dan ook mijn promotie strategie. Er zijn een hoop verschillende manieren om je blog te promoten, maar wat...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This