SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!

Doelen behalen in 2019 | Dit zijn de beste manieren

Het is bijna 2019 en dat betekent het stellen van doelen. Iedereen heeft een hoop goede voornemens voor zichzelf gesteld, maar het is alleen nog steeds niet duidelijk hoe men al deze doelen gaat behalen. Voor het doelen behalen in 2019 heb ik een heel handig programma gevonden. Benieuwd naar dit programma? Lees dan deze blog.

Mijn persoonlijke doelen

Pinterest is mijn nummer één prioriteit. Met Pinterest kan je hartstikke veel bezoekers naar je blog krijgen, als je het goed doet. Ik heb nu het gevoel dat ik in de goede richting ga, het enige wat ik moet doen is voor elke blog minstens twee pins maken. Dit vind ik soms wel lastig, omdat dit natuurlijk best wel veel tijd kost. Voor The Blog Boss doe ik het nu al, maar voor The Beautyboulevard helaas nog niet.

Voor mijn beauty blog is Instagram ook een grote prioriteit. Ik wil heel graag in het nieuwe jaar de 10k volgers halen en daarom moet ik nu echt een stuk actiever zijn. Niet alleen foto’s plaatsen, maar ook andere posts liken, reacties achterlaten en actiever zijn in mijn feed.

Pin for later

Wondering how you can start reaching your goals? This technique will help you reach your future goals. Maybe you have a list of personal goals in your bedroom? Maybe you have body goals or other ideas? With this goal setting technique you will start reaching your goals with ease! As a blogger, you definitely need to take a look at this. It is perfect for beginners, to make money, and it is perfect for 2019. Social media | New Years | Life | Posts | Tips | #Goalsettings #Planning #Newyear

Daarnaast wil ik graag mijn bezoekersaantallen verhogen. Ik weet ook precies hoe ik dat moet aanpakken, ik weet alleen niet of dat helemaal mogelijk is. Ik ben nog teveel van Facebook afhankelijk voor traffic en dat wil ik veranderen door Pinterest te verbeteren. Dit geld voor allebei mijn blogs. Ik merk heel erg dat mijn bezoekersaantallen van The Blog Boss via Pinterest groeien, maar voor The Beautyboulevard blijven deze helaas vrij constant. Ik zou hiervoor liever een groei willen zien.

Inschrijven bij de KVK. Op mijn doelen lijstje staat ook het inschrijven bij de kvk. Ik merk gewoon dat het wat lastiger is om alles bij te houden en voor bedrijven is het in het algemeen gewoon een stuk makkelijker om een kvk nummer te hebben. Dat ga ik dus doen en ik ga daarbij proberen om The Blog Boss en The Beautyboulevard samen in te schrijven. Ook moet ik nog even ontdekken of het wel handig is om mij bij de KVK in te schrijven.

Doelen behalen in 2019

Nu is natuurlijk de vraag hoe je doelen behaald. Social media doelen kan je het beste behalen door een tool om automatisch je posts te publiceren. Voor Pinterest gebruik ik Tailwind. Een geweldige tool die automatisch mijn pins publiceert. Over Tailwind heb ik een hoop artikelen geschreven, lees zeker deze posts:

Om mijn andere social media doelen te behalen, ben ik nog steeds op zoek naar een andere social media planner. Ik gebruik voor mijn Instagram ‘Later‘. Dit is gewoon een automatische tool die mijn posts inpland. Toch ben ik nog op zoek naar een tool voor Facebook.

Lees tip: How to: Gratis(!) auto posting Instagram posts

Trello

Om mijn overige doelen te behalen gebruik ik Trello. Trello is een hartstikke handig (en gratis!) programma waarmee je borden kan maken om zo alles bij te houden. Zo heb ik een bord gemaakt met alle dingen die ik moet doen voor 2019. Dit is een hoop, maar zo behoud ik tenminste wel het overzicht en zo kan ik mijn taken inplannen. Het is dan ook zeker een aanrader om Trello te downloaden om zo jouw doelen te behalen.

Hoe ga jij je doelen behalen in 2019?

Pin It on Pinterest

Share This