Doelen behalen in 2019 | Dit zijn de beste manieren
2 Comments

Written by Celine Klooster

december 31, 2018

Het is bijna 2019 en dat betekent het stellen van doelen. Iedereen heeft een hoop goede voornemens voor zichzelf gesteld, maar het is alleen nog steeds niet duidelijk hoe men al deze doelen gaat behalen. Voor het doelen behalen in 2019 heb ik een heel handig programma gevonden. Benieuwd naar dit programma? Lees dan deze blog.

Mijn persoonlijke doelen

Pinterest is mijn nummer één prioriteit. Met Pinterest kan je hartstikke veel bezoekers naar je blog krijgen, als je het goed doet. Ik heb nu het gevoel dat ik in de goede richting ga, het enige wat ik moet doen is voor elke blog minstens twee pins maken. Dit vind ik soms wel lastig, omdat dit natuurlijk best wel veel tijd kost. Voor The Blog Boss doe ik het nu al, maar voor The Beautyboulevard helaas nog niet.

Voor mijn beauty blog is Instagram ook een grote prioriteit. Ik wil heel graag in het nieuwe jaar de 10k volgers halen en daarom moet ik nu echt een stuk actiever zijn. Niet alleen foto’s plaatsen, maar ook andere posts liken, reacties achterlaten en actiever zijn in mijn feed.

Pin for later

Wondering how you can start reaching your goals? This technique will help you reach your future goals. Maybe you have a list of personal goals in your bedroom? Maybe you have body goals or other ideas? With this goal setting technique you will start reaching your goals with ease! As a blogger, you definitely need to take a look at this. It is perfect for beginners, to make money, and it is perfect for 2019. Social media | New Years | Life | Posts | Tips | #Goalsettings #Planning #Newyear

Daarnaast wil ik graag mijn bezoekersaantallen verhogen. Ik weet ook precies hoe ik dat moet aanpakken, ik weet alleen niet of dat helemaal mogelijk is. Ik ben nog teveel van Facebook afhankelijk voor traffic en dat wil ik veranderen door Pinterest te verbeteren. Dit geld voor allebei mijn blogs. Ik merk heel erg dat mijn bezoekersaantallen van The Blog Boss via Pinterest groeien, maar voor The Beautyboulevard blijven deze helaas vrij constant. Ik zou hiervoor liever een groei willen zien.

Inschrijven bij de KVK. Op mijn doelen lijstje staat ook het inschrijven bij de kvk. Ik merk gewoon dat het wat lastiger is om alles bij te houden en voor bedrijven is het in het algemeen gewoon een stuk makkelijker om een kvk nummer te hebben. Dat ga ik dus doen en ik ga daarbij proberen om The Blog Boss en The Beautyboulevard samen in te schrijven. Ook moet ik nog even ontdekken of het wel handig is om mij bij de KVK in te schrijven.

Doelen behalen in 2019

Nu is natuurlijk de vraag hoe je doelen behaald. Social media doelen kan je het beste behalen door een tool om automatisch je posts te publiceren. Voor Pinterest gebruik ik Tailwind. Een geweldige tool die automatisch mijn pins publiceert. Over Tailwind heb ik een hoop artikelen geschreven, lees zeker deze posts:

Om mijn andere social media doelen te behalen, ben ik nog steeds op zoek naar een andere social media planner. Ik gebruik voor mijn Instagram ‘Later‘. Dit is gewoon een automatische tool die mijn posts inpland. Toch ben ik nog op zoek naar een tool voor Facebook.

Lees tip: How to: Gratis(!) auto posting Instagram posts

Trello

Om mijn overige doelen te behalen gebruik ik Trello. Trello is een hartstikke handig (en gratis!) programma waarmee je borden kan maken om zo alles bij te houden. Zo heb ik een bord gemaakt met alle dingen die ik moet doen voor 2019. Dit is een hoop, maar zo behoud ik tenminste wel het overzicht en zo kan ik mijn taken inplannen. Het is dan ook zeker een aanrader om Trello te downloaden om zo jouw doelen te behalen.

Hoe ga jij je doelen behalen in 2019?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

2 Reacties

 1. Thea

  Hier ook een fan van Trello! Lekker overzichtelijk. Tailwind ben ik net gaan gebruiken, dus daar moet ik nog even inkomen. Rest doe ik ook nog handmatig. Heb ook als doel meer lezers (dus bezoekers) te halen, maar dan moet ik wel meer tijd in mijn blog steken dan dat ik tot nu toe heb gedaan…. 😉 Een goed 2019 voor jou!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Oeh super goed bezig Thea! Jij ook alvast een gelukkig nieuw jaar! 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *