Enquête maken op je blog! | How to
6 Comments

Written by Celine Klooster

oktober 8, 2017

Wat kan je nou weer met een enquête doen? Waarschijnlijk vraag je je dat af terwijl je de titel van deze post leest. Geloof het of niet, maar je kan echt een hoop met een enquête doen. Wat dacht je van jouw blog verbeteren door de mening van jouw lezers of misschien wel een freebie creëren waardoor je meer bezoekers krijgt. Je kan een hoop met een enquête doen!

Waarom een enquête?

Ik heb hierboven natuurlijk al een beetje benoemd, maar je kan dus een hoop met een enquête doen. Zo heb ik voor mijn profielwerkstuk een enquête moeten maken, maar zonder een profielwerkstuk is een survey maken ook erg handig. Ik neem nu even als voorbeeld mijn profielwerkstuk. Voor mijn profielwerkstuk vraag ik een aantal simpele dingen, zoals wat verwacht je van deze website of wat kunnen we verbeteren? Simpele vragen, maar vragen waar je eigenlijk heel veel aan hebt. Met deze antwoorden kan je vervolgens weer jouw blog verbeteren wat weer voor meer bezoekers kan zorgen. Heel handig dus! Je lezers zien meestal meer dan dat jij ziet. Je lezers ervaren alles anders dan dat jij doet en het is dus belangrijk om ook de mening van jouw lezers te horen.

enquête

Hoe maak je dit?

Eerst moet je de plugin “Poll, Survey, Quiz, Slideshow & Form Builder” installeren. Dit is een simpele plugin die je kan installeren op jouw wordpress.org site. Nadat je deze plugin hebt geïnstalleerd, is het belangrijk dat je goed nadenkt over de vragen die je wilt stellen. Wat is je doel? Je blog promoten? Een freebie ontwikkelen? Misschien wel een ebook? Wat zou jij willen weten van je lezers? Deze survey kan je maken op OpinionStage. Deze site is gekoppeld aan de plugin die je hebt gedownload. Als je de enquête hebt gemaakt ga je naar content en vervolgens klik je op “add to site”. Je voegt dit toe via de plugin. Wil je de survey eerst nog even bekijken voordat je dit op jouw eigen blog installeert? Bekijk dan even mijn online magazine. Als je me wilt helpen door deze enquête in te vullen, klik dan hier. Het helpt ons erg als je deze invult!

Heb je al eens een enquête voor jouw blog gemaakt?

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

6 Reacties

 1. Megha Gupta

  this is indeed a valuable suggestion to boost website traffic

  Antwoord
 2. Myla

  Great idea!! Thanks for sharing

  Antwoord
 3. laura

  Thank you for sharing! I am excited to get started on my survey!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *