Elke week zes freebies (Helemaal gratis!)
2 Comments

Written by Celine Klooster

januari 14, 2018

Creative Market, Etsy.. Allebei sites om geweldige printables te downloaden om jouw site te verbeteren. Helaas zit hier wel een prijsje aan. Wist je dat je elke week zes freebies kan krijgen die ook nog helemaal gratis zijn? Normaal kosten deze freebies geld, maar ik heb een manier gevonden om toch te genieten van elke week zes freebies. Benieuwd hiernaar? Lees dan deze blog.

Elke week zes freebies

Elke week bezoek ik een website genaamd Creative Market. Een super handige website met allemaal printables en andere goodies om te kopen. Maar goed. Waarom zou ik deze website elke week bezoeken? Handen vol geld heb ik immers niet. Elke week geeft Creative Market zes printables weg die normaal geld kosten. Van website designs naar handige foto’s om te gebruiken op Instagram. Deze website geeft dat gewoon gratis weg! Elke week ga ik dus naar deze webpagina om deze zes gratis goodies te downloaden. Dit doe ik nu al een hele lange tijd waardoor ik nu al ruim 420 gratis items heb, die normaal geld kosten.

Wil je nog meer freebies? Lees dan deze blogs: 

Gratis printables

Hoe kan ik deze downloaden?

Je kan deze natuurlijk heel simpel downloaden naar je laptop en het daar opslaan. Dit raad ik alleen niet aan, omdat je sommige van deze freebies waarschijnlijk nooit nodig hebt. Daarnaast zijn sommige bestanden erg groot. Ik heb zelf een account gemaakt op Creative Market. Vervolgens ga ik naar de webpagina met freebies en druk ik op sync to dropbox. Mijn dropbox is alleen vol dus daar wordt het niet heen gedownload. Toch komt de goodie in mijn lijstje te staan met aankopen en ik kan de goodie voor altijd gratis downloaden. Als ik deze goodie dus ooit nodig heb, dan kan ik hem gewoon gratis downloaden. Handig he?

Had jij hier al eens van gehoord of ga je het uitproberen?

Are you looking for some new free(!) printables? In this article I will explain how to get a organizational, calendar, labels, planner, vintage, bullet journal, budget paper for home, for school, for kids, college, all for free! So check out these freebies fast. #Blogging

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

2 Reacties

  1. Tanja L.

    Hey!
    I am downloading these free items myself. BTW, if you share the monthly bundle, you get three more items. 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *