SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!

Elke week zes freebies (Helemaal gratis!)

Creative Market, Etsy.. Allebei sites om geweldige printables te downloaden om jouw site te verbeteren. Helaas zit hier wel een prijsje aan. Wist je dat je elke week zes freebies kan krijgen die ook nog helemaal gratis zijn? Normaal kosten deze freebies geld, maar ik heb een manier gevonden om toch te genieten van elke week zes freebies. Benieuwd hiernaar? Lees dan deze blog.

Elke week zes freebies

Elke week bezoek ik een website genaamd Creative Market. Een super handige website met allemaal printables en andere goodies om te kopen. Maar goed. Waarom zou ik deze website elke week bezoeken? Handen vol geld heb ik immers niet. Elke week geeft Creative Market zes printables weg die normaal geld kosten. Van website designs naar handige foto’s om te gebruiken op Instagram. Deze website geeft dat gewoon gratis weg! Elke week ga ik dus naar deze webpagina om deze zes gratis goodies te downloaden. Dit doe ik nu al een hele lange tijd waardoor ik nu al ruim 420 gratis items heb, die normaal geld kosten.

Wil je nog meer freebies? Lees dan deze blogs: 

Gratis printables

Hoe kan ik deze downloaden?

Je kan deze natuurlijk heel simpel downloaden naar je laptop en het daar opslaan. Dit raad ik alleen niet aan, omdat je sommige van deze freebies waarschijnlijk nooit nodig hebt. Daarnaast zijn sommige bestanden erg groot. Ik heb zelf een account gemaakt op Creative Market. Vervolgens ga ik naar de webpagina met freebies en druk ik op sync to dropbox. Mijn dropbox is alleen vol dus daar wordt het niet heen gedownload. Toch komt de goodie in mijn lijstje te staan met aankopen en ik kan de goodie voor altijd gratis downloaden. Als ik deze goodie dus ooit nodig heb, dan kan ik hem gewoon gratis downloaden. Handig he?

Had jij hier al eens van gehoord of ga je het uitproberen?

Are you looking for some new free(!) printables? In this article I will explain how to get a organizational, calendar, labels, planner, vintage, bullet journal, budget paper for home, for school, for kids, college, all for free! So check out these freebies fast. #Blogging

Pin It on Pinterest

Share This