SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Focussen op Instagram | Waarom moet je dat doen?
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

oktober 27, 2018

Of ik Instagram nou zo geweldig vind, dat weet ik niet zo zeker. Ik ben natuurlijk verslaafd aan Pinterest, maar eigenlijk moet ik ook veel meer op Instagram posten. Instagram is eigenlijk erg belangrijk voor je blog, vooral als je een blog met veel foto’s hebt. In dit artikel noem ik zes redenen waarom ik me meer wil focussen op Instagram.

Focussen op Instagram

Op Instagram is er zoveel meer interactie dan op Facebook en Pinterest. Ik bedoel, op Pinterest krijg ik nauwelijks reacties, want daar is Pinterest eigenlijk helemaal niet voor bedoelt. Op Facebook krijg ik alleen maar reacties als er iets negatiefs te melden is. Ik krijg daarop maar zelden positieve reacties.

Aardige mensen

Zoals ik hierboven al zei, op Instagram zijn er eigenlijk alleen maar aardige mensen. Ik krijg nooit een negatieve reactie en er komen daadwerkelijk reactie over mijn foto op mijn foto.

Focussen op Instagram

Bedrijven

De laatste tijd krijg ik steeds meer aanvragen van bedrijven om een foto op Instagram te plaatsen. Ik vind het erg fijn om te horen dat bedrijven nu al interesse hebben in mijn Instagram profiel, terwijl ik nog niet heel actief hierop bezig ben.

Feed

Op de een of andere manier vind ik het erg leuk om een mooie feed te maken. Ik doe dit met witte foto’s, maar ook gekleurde foto’s. Het resultaat van mijn feed is altijd erg leuk om te zien.

Weinig tijd

Instagram kost niet heel veel tijd. Facebook kost mij tot nu toe het meeste tijd en Instagram kost mij eigenlijk helemaal geen tijd. Eigenlijk is het slechts een kwestie van een foto plaatsen en vervolgens een beetje actief te zijn om Instagram. Dat actief zijn moet ik natuurlijk nog even verbeteren, maar de foto’s posten lukt makkelijk met Buffer.

Heb jij nog meer redenen om actiever te zijn op Instagram? Tell me!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

De beste Pinterest strategie voor meer bezoekers

De beste Pinterest strategie voor meer bezoekers

Pinterest is voor veel mensen een goede manier om meer bezoekers te krijgen, maar dan moet je wel weten hoe het moet. In 2020 is er veel veranderd op Pinterest, waardoor voor mij een nieuwe strategie aan de pas moest komen. Deze...

2 Reacties

 1. Lana De Jong

  Hoi Celine,
  Allereerst bedankt voor al de kennis die je deelt, leerzaam voor mij als startende blogger. Ik heb nog geen Instagram maar ben er wel nieuwsgierig naar en of dit wat kan betekenen voor mijn blog in aanbouw:-). Je verteld over bedrijven die jou vragen foto’s te plaatsen maar waarom vragen zij dat en verdien je daar geld mee of heeft het een reclame waarde voor jou blog?

  Hartelijke groet, Lana

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Hi Lana,

   Bedankt voor je reactie! Bedrijven vragen mij foto’s te vragen voor reclame voor hun product. Dit doe ik echter alleen als dit 100% aansluit bij mijn blog. Ik heb een beauty en fashion blog naast The Blog Boss, dus ik krijg soms kleding of make-up producten opgestuurd. Ik verdien er dus soms geld mee en soms krijg ik producten ter waarde van een bepaalt bedrag. Als je wil, kan je je ook aanmelden voor mijn gratis e-course voor beginnende bloggers. Als je lid wordt van mijn nieuwsbrief wordt deze gratis naar je opgestuurd! 🙂

   Liefs, Celine

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This