Focussen op Instagram | Waarom moet je dat doen?
2 Comments

Written by Celine Klooster

oktober 27, 2018

Of ikĀ Instagram nou zo geweldig vind, dat weet ik niet zo zeker. Ik ben natuurlijk verslaafd aan Pinterest, maar eigenlijk moet ik ook veel meer op Instagram posten. Instagram is eigenlijk erg belangrijk voor je blog, vooral als je een blog met veel foto’s hebt. In dit artikel noem ik zes redenen waarom ik me meer wil focussen op Instagram.

Focussen op Instagram

Op Instagram is er zoveel meer interactie dan op Facebook en Pinterest. Ik bedoel, op Pinterest krijg ik nauwelijks reacties, want daar is Pinterest eigenlijk helemaal niet voor bedoelt. Op Facebook krijg ik alleen maar reacties als er iets negatiefs te melden is. Ik krijg daarop maar zelden positieve reacties.

Aardige mensen

Zoals ik hierboven al zei, op Instagram zijn er eigenlijk alleen maar aardige mensen. Ik krijg nooit een negatieve reactie en er komen daadwerkelijk reactie over mijn foto op mijn foto.

Focussen op Instagram

Bedrijven

De laatste tijd krijg ik steeds meer aanvragen van bedrijven om een foto op Instagram te plaatsen. Ik vind het erg fijn om te horen dat bedrijven nu al interesse hebben in mijn Instagram profiel, terwijl ik nog niet heel actief hierop bezig ben.

Feed

Op de een of andere manier vind ik het erg leuk om een mooie feed te maken. Ik doe dit met witte foto’s, maar ook gekleurde foto’s. Het resultaat van mijn feed is altijd erg leuk om te zien.

Weinig tijd

Instagram kost niet heel veel tijd. Facebook kost mij tot nu toe het meeste tijd en Instagram kost mij eigenlijk helemaal geen tijd. Eigenlijk is het slechts een kwestie van een foto plaatsen en vervolgens een beetje actief te zijn om Instagram. Dat actief zijn moet ik natuurlijk nog even verbeteren, maar de foto’s posten lukt makkelijk met Buffer.

Heb jij nog meer redenen om actiever te zijn op Instagram? Tell me!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

De beste Pinterest strategie voor meer bezoekers

De beste Pinterest strategie voor meer bezoekers

Pinterest is voor veel mensen een goede manier om meer bezoekers te krijgen, maar dan moet je wel weten hoe het moet. In 2020 is er veel veranderd op Pinterest, waardoor voor mij een nieuwe strategie aan de pas moest komen. Deze...

2 Reacties

 1. Lana De Jong

  Hoi Celine,
  Allereerst bedankt voor al de kennis die je deelt, leerzaam voor mij als startende blogger. Ik heb nog geen Instagram maar ben er wel nieuwsgierig naar en of dit wat kan betekenen voor mijn blog in aanbouw:-). Je verteld over bedrijven die jou vragen foto’s te plaatsen maar waarom vragen zij dat en verdien je daar geld mee of heeft het een reclame waarde voor jou blog?

  Hartelijke groet, Lana

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Hi Lana,

   Bedankt voor je reactie! Bedrijven vragen mij foto’s te vragen voor reclame voor hun product. Dit doe ik echter alleen als dit 100% aansluit bij mijn blog. Ik heb een beauty en fashion blog naast The Blog Boss, dus ik krijg soms kleding of make-up producten opgestuurd. Ik verdien er dus soms geld mee en soms krijg ik producten ter waarde van een bepaalt bedrag. Als je wil, kan je je ook aanmelden voor mijn gratis e-course voor beginnende bloggers. Als je lid wordt van mijn nieuwsbrief wordt deze gratis naar je opgestuurd! šŸ™‚

   Liefs, Celine

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *