SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Fotografie verbeteren | Dit is hoe je dat doet!
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

januari 23, 2019

Een tijdje geleden heb ik een nieuwe camera gekocht. Het is een geweldige camera, maar ik heb nog heel veel te leren. Dit is dan ook de reden waarom ik een hoop ecourses ga volgen om mijn fotografie te verbeteren. Benieuwd naar deze ecourses en hoe je het beste je fotografie kan verbeteren? Lees dan deze blog!

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Fotografie verbeteren met deze bundel

Deze bundel bevat een hoop ebooks, online courses en zelfs bewerkingstools voor beginners en experts. Met deze bundel krijg je een gigantische korting op alle deze geweldige resources. Deze bundel bevat 40 producten ter waarde van $2327.74 en kost maar $67!

Wil je weten wat de exacte inhoud is van deze bundel? Bekijk dan zeker even deze website.

Welke courses ga ik zeker doen?

Learn Manual Mode by Lorrin Sell ($74)

Ik heb echt heel veel zin in deze course. Ik heb namelijk altijd al willen weten hoe de manual mode op een camera werkt, maar helaas heb ik dat tot nu toe nog niet helemaal uitgevonden. Deze course gaat mij daar hopelijk mee helpen!

Lighting 101: Foundation & Light Shaping by Pye Jirsa ($99)

De titel spreekt eigenlijk al voor zich. Deze course leert je hoe je met lichten kan werken. Ik heb al een tijdje een softbox in mijn bezit en ik wil dan ook zeker meer met deze softbox gaan doen!

Fotografie verbeteren

Extremely Essential Camera Skills ($97)

In deze course staat eigenlijk alle skills die je hebt om mooie foto’s te maken. Zo maak je dus niet alleen meer gebruik van auto mode, maar ook van alles andere modes!

Photography for bloggers ($15)

De meeste die dit lezen zijn waarschijnlijk bloggers en daarom heb ik ook heel veel zin in dit ebook. Ik wil graag weten hoe ik mooiere product foto’s maak en hoe ik gewoon betere foto’s in het algemeen maak. Zeker een aanrader dus!

Nature Photography: Understanding the camera ($19,95)

Yes! Hier had ik stiekem al op gehoopt. De laatste tijd ben ik namelijk helemaal verliefd op natuur fotografie en ik wil me daar heel erg in verbeteren. Ik ben dan ook heel blij met dit ebook.

The landscape photographer’s lightroom presets ($59)

Ik ga binnenkort lightroom aanschaffen en daarbij komen deze presets echt heel erg van pas. Zeker een tool die ik dus ga gebruiken!

Pin voor later

Are you looking for great ways to improve your photography? With these tips and tricks you can do that! These ideas and poses for nature, portrait, couples, travel and other pictures are perfect for beginners and professionals. Are you into landscape, wedding, lifestyle, fashion, business, or maybe other photography? Then you should check this out! You will never feel lost with your camera anymore! Food | Summer | Friends | Fantasy | #PortraitPhotography #PhotographyTips #PhotographyTricks

One fell swoop Photoshop actions ($125)

Deze set bevat 77(!) Photoshop Actions die je kan gebruiken om je foto’s te verbeteren. Ik gebruik al een hele tijd Photoshop, dus deze komen zeker van pas.

Essential marketing and sales strategies for photographic storyteller ($197)

Ik wil heel graag geld gaan verdienen met fotografie. Deze bundel heeft daar ook 2 eBooks, 2 tools & 1 eCourse voor. Dit is een van die eBooks en deze ga ik dan ook zeker lezen om proberen geld te verdienen met fotografie. Het is nu meer een hobby, maar het zou echt geweldig zijn als ik daarmee ook een beetje geld kan verdienen.

Fotografie verbeteren

In de bundel zitten er nog een hoop dingen die ik zeker wil uitproberen. Zelfs als ik alleen al degene hierboven zou gebruiken, dan heb ik de prijs van de bundel er al zeker uit. Ik ga teninste genieten van deze bundel en ik hoop dat ik binnenkort een aantal super mooie foto’s kan laten zien!

Het fijne aan Ultimate Bundles vind ik de 30 dagen garantie. Als je binnen 30 dagen erachter komt dat de bundel niets voor je is, dan kan je altijd je geld terug vragen. Zo loop je dus niet het risico om iets te kopen waar je uiteindelijk toch niets aan hebt.

Deze bundel is te koop tot 30 juni 2019 en is hier te koop.

Hoe lijkt jou deze Photography Super Bundle en ben je van plan hem te kopen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This