SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!

Freebies | Ontvang deze elke maand in je inbox!

Een tijd geleden heb ik elke week hulpvolle printables met jullie gedeeld. Toch had ik het idee dat ik niet iedereen hier mee kon helpen, omdat simpelweg niet iedereen de printables via dropbox wilden downloaden. Daarom bracht het mij op het idee om een mailprogramma voor jullie op te zetten. Met dit mailprogramma krijgen jullie elke maand gratis printables, stock photos of andere geweldige freebies in je inbox! Geen spam natuurlijk, dat vind ik zelf ook verschrikkelijk.

Iedereen houdt wel van gratis dingen. Nou, ik tenminste wel. Ook vind iedereen het leuk om zijn of haar blog te verbeteren. Tenminste, dat neem ik ook aan. Elke maand ga ik voor jou geweldige printables ontwerpen die jou helpen om je blog te verbeteren. Ook ga ik wanneer ik mijn fotostudio heb gekocht, stockphotos maken, die jullie ook helemaal gratis kunnen downloaden. Deze stockphotos mogen jullie dan gratis gebruiken voor jullie blog. Een vermelding is altijd lief, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Lees tip: Gratis printables om je blog te verbeteren

freebies

Elke eerste zondag van de maand (lekker makkelijk!), krijg je een of meerdere gratis freebies in jouw inbox, die je dan ook direct kan download via een link. Als je je nu aanmeld krijg je ook direct een freebie in jouw inbox! Dat zijn dus freebies voor helemaal niets! Ook krijg je toegang tot mijn resource library! Hiermee krijg je toegang tot alle printables en andere freebies die ik ooit heb gemaakt. Heb je dus een freebie gemist? Dan kan je die terugvinden in de resource library.

Dus, waar wacht je nou op? Meld je aan via het formulier hieronder!

freebie!

krijg toegang tot de resource library

Word nu gratis lid en groei je blog en biz!

Als je een idee hebt voor een freebie of echt heel graag een bepaalde freebie wilt hebben, dan kan je me gerust een berichtje sturen of een reactie achterlaten hieronder! Ik neem alles aan, dus wees niet bang om een berichtje te versturen! Ik kan freebies ook in een andere kleur veranderen als je het in een andere kleur wilt, dus daarvoor mag je me ook een berichtje sturen!

Houd jij ook zoveel van freebies?

Wil je deze freebies ook met anderen delen? Pin het dan!

Pin It on Pinterest

Share This