SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Gratis printables om je blog te verbeteren
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

december 3, 2017

Iedereen houdt van gratis dingen en daarom heb ik tien gratis printables op een rijtje gezet, zodat je gratis jouw blog kan verbeteren. Met deze printables ben je gegarandeerd om van 2018 een top jaar te maken. Benieuwd naar al deze printables? Check dan deze blog.

Kalender voor 2018

Deze kalender is echt super mooi. Deze kan je uitprinten en vervolgens aan elkaar nieten. Deze ga ik waarschijnlijk voor volgend jaar uitprinten.

Weekly blog planner

Wil je jouw blog posts inplannen per week? Check dan zeker deze printable. In deze set zit onder andere een planner waarmee je jouw blogposts wekelijks kan inplannen.

Kerst planner

Nog opzoek naar een leuke planner voor de feestdagen? Bekijk dan zeker even deze super leuke kerst planner.

Lees tip: Elke week zes freebies

Nog meer gratis printables

Ook ik heb een hoop gratis printables voor jou. Het enige wat je daar voor hoeft te doen is je aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Meld je dus aan via het formulier hieronder en dan krijg je direct toegang tot mijn bibliotheek vol met printables.

freebie!

krijg toegang tot de resource library

Word nu gratis lid en groei je blog en biz!

Income sheet

Het is hartstikke handig om bij te houden wat je precies verdient met je blog. Hiervoor heeft een collega bloggers een printable voor gemaakt. Bekijk dus zeker deze printable als je jouw inkomen wilt bijhouden.

Habit tracker

Dit is niet per se heel blog gerelateerd, maar wel erg interessant. Met deze printable kan je namelijk je gewoonten bijhouden en kijken wat je aan jezelf kan verbeteren. Klik hier voor deze printable.

Leuke plaatjes

printables

Wil je jouw Instagram foto’s verbeteren? Dan kan je deze leuke plaatjes downloaden om op te hangen in jouw kamer.

To do list

Een to do list mist nog in dit lijstje. Daarom heb ik deze super leuke en vooral vrolijke printable toegevoegd. Klik hier om deze printable te downloaden.

Daily planner / to do list

Ik vind deze printable er zo mooi uit zien. Echt perfect om op te hangen in mijn kamer.

Alfabet hanger

Ook deze printable is echt Instagram waardig. Perfect om in je kamer te hangen voor als je bijvoorbeeld jarig bent.

*Bijna alle printables die ik hierboven benoem zijn natuurlijk van andere bloggers.

Welke printable ga jij zeker downloaden?

Wil je meer Printables? Check dan deze pagina.

Are you looking for some free printables? In this article you can find some cute printables for organizations, wall art, for binders, quadros, a planner, for kids rooms, for the home, for school, for Christmas, for organizing, quotes, for preschool, for teachers and even for the office. So, check out this article for some cute printables. #blogtips #blogging #bloggingforbeginners

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Blog promoten in 2020 | Zo doe je dat!

Blog promoten in 2020 | Zo doe je dat!

Het is de laatste maand van 2019 en daarom is het belangrijk om je weer voor te bereiden op je blog promoten in 2020. Ik ga het zeker weer anders aanpakken en dan ook mijn promotie strategie. Er zijn een hoop verschillende manieren om je blog te promoten, maar wat...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This