SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!

Gratis thema’s voor WordPress. Mijn vijf favorieten!

Wie houdt er nou niet van gratis? Ik gebruik zelf een betaald thema, maar er zijn zoveel prachtige gratis thema’s voor WordPress te verkrijgen. Ben jij opzoek naar een nieuwe thema of ben jij gewoon benieuwd welke gratis thema’s te verkrijgen zijn?

Shop Isle

Ik houd van hele mooie, maar wel rustige thema’s. Ik heb liever dat ik meer met mijn foto’s kan spelen, dan dat mijn thema te veel afleidt. De header bovenaan is ook erg mooi, maar daar moet natuurlijk wel de juiste foto voor gebruikt worden.

Forever

Dit is een thema die je heel makkelijk kan bewerken. Het is een rustig thema, dus je kan makkelijk prachtige foto’s toevoegen en natuurlijk ook een mooie sidebar creeëren.

Gratis thema's voor WordPress

Engager

Wauw. Dit is echt een prachtig thema! Dit thema heeft een prachtige slider en een leuke startpagina. Met dit thema ziet jouw blog er tenminste anders dan anders uit.

Odierlite

Als ik niet het thema had die ik nu had, dan zou ik zeker dit thema gebruiken. Deze lijkt eigenlijk een beetje op het thema wat ik nu heb. Ik houd van een slider en het ziet er gewoon heel mooi en rustig uit.

Craze

Dit is een erg druk thema, maar wel erg mooi om te gebruiken voor bijvoorbeeld jouw fashion blog. Bij dit thema is het wel erg belangrijk dat je de rest een beetje rustig houdt. Gekke lettertypes of andere drukke dingen zijn hier niet van de partij. Anders wordt het gewoon echt teveel.

Gotta love a nice free theme

Hoe krijg ik deze gratis thema’s?

Je gaat eerst heel simpel naar de dashboard van jouw WordPress(.org) site. Als je niet op WordPress.org zit, dan raad ik je aan om daar zeker naar toe te verhuizen. Wanneer je in je dashboard zit, ga je naar weergave > thema’s > nieuwe toevoegen. Als je dan rechts boven kijkt, dan zie je een zoek optie en daar kan je de namen van de gratis thema’s in typen, die ik hierboven heb genoemd. Je kan natuurlijk ook zelf opzoek gaan naar nieuwe gratis thema’s voor WordPress.

Ga je ook jouw thema veranderen en wat denk je wat beter is, een gratis of betaald thema?  

Vond je deze blog post interessant? Pin het dan voor later!

Pin It on Pinterest

Share This