SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!

Handige apps voor bloggers (Blog traffic boost!)

Ik denk dat elke blogger zijn telefoon regelmatig gebruikt. Ik doe dat tenminste wel. Zo check ik regelmatig mijn social media en plaats ik updates. Ook heb ik een aantal hele handige apps op mijn telefoon om mijn blog leven wat makkelijker te maken. Benieuwd naar de handige apps voor bloggers? Check dan deze blog.

Handige apps voor bloggers | Buffer

Hier had ik natuurlijk al eerder een blog over geschreven, maar toen had ik niet verteld dat hier ook een app van is. Met deze app kan je je tweets inplannen of je Instagram posts inplannen. Je kan hier nog veel meer meedoen, maar eigenlijk gebruik ik deze app vooral voor die twee dingen.

Canva

Meestal gebruik ik Canva voor mijn laptop, maar als ik echt haast heb of bijvoorbeeld in de trein zit dan gebruik ik de Canva op mijn telefoon. Hartstikke handig en een pin maken is dan ook zo gedaan.

Handige apps voor bloggers

Evernote

De notitie app van mijn iPhone is echt wel aan verbetering toe. Daarom heb ik Evernote gedownload. Met deze app kan je makkelijk lijstjes bijhouden, concepten bijhouden en hij is ook nog eens verbonden met mijn laptop. Alle concepten die ik op Evernote heb gemaakt komen dus ook automatisch op mijn laptop terecht.

Mailchimp

Ik heb het laatst voor elkaar gekregen om een automatische nieuwsbrief aan te maken. Nu hoef ik nooit meer om te kijken naar die nieuwsbrief. Hartstikke handig! Met deze app kan ik mijn nieuwsbrieven nakijken, freebies maken en natuurlijk mijn subscribers bekijken.

Facebook debugger

Dit is niet per se een app, maar het is hartstikke handig om een snelkoppeling aan te maken naar deze site. Ik promote soms mijn artikelen op mijn telefoon en als Facebook dan weer eens niet meewerkt, dan komt deze site echt van pas. Met Facebook debugger zorg je ervaar dat je links altijd blijven werken.

Handige apps voor bloggers

Strides

Doelen? Wat zijn dat? Voorheen vond ik het altijd lastig om mijn doelen bij te houden, maar met deze app is dat verleden tijd. Met deze app kan ik heel makkelijk mijn doelen op een rijtje zetten en zo mijn vooruitgang bijhouden.

Tailwind

Hoe vaak ik het ook blijf zeggen, Tailwind is echt geweldig. Elke dag worden er automatisch zeventig pins op Pinterest gezet, zonder dat ik er heel veel voor hoef te doen. Met deze app kan ik nieuwe pins inplannen, nieuwe pins zoeken en mijn schedule bijhouden.

Welke Handige apps voor bloggers kende jij nog niet?

Are you looking for some free printables? In this article you can find some cute printables for organizations, wall art, for binders, quadros, a planner, for kids rooms, for the home, for school, for Christmas, for organizing, quotes, for preschool, for teachers and even for the office. So, check out this article for some cute printables. #blogtips #blogging #bloggingforbeginners

Pin It on Pinterest

Share This