SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Hashtags in eerste reactie inplannen | Hoe doe je dat?
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

mei 5, 2019

Op Instagram is het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Zo is het belangrijk om hashtags te gebruiken, maar mooi zijn die natuurlijk niet. Een oplossing hiervoor is om je Instagram hashtags in de eerste reactie te plaatsen, maar als je houdt van automatisch publiceren, dan moet je nog steeds online zijn om dit voor elkaar te krijgen. Dit is de reden waarom ik in dit artikel uitleg hoe je Instagram hashtags in de eerste reactie kan inplannen. Benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? Lees dan deze blog!

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Instagram Hashtags in eerste reactie inplannen

Het gebruiken van hashtags voor Instagram is echt hartstikke belangrijk. Je krijgt veel meer engagement, likes en daarnaast groeien je volgers ook door het gebruik van hashtags. Maar goed, mooi zijn ze natuurlijk niet echt.

Pin voor later

Looking for a way to schedule your hashtags in your first comment for Instagram? Then this is the way to do that! This the way to get popular on Instagram for your lifestyle, photography, travel, beauty, fashion and for creative Instagrammers. Do you want to grow with your blog and to skyrocket your blog traffic? Then this is the way!  #Photography #bloggingtips

Onderaan de beschrijving van je post, plaats je dan vijf puntjes om die hashtags dan alsnog te laten verdwijnen of je doet extra moeite om in de eerste reactie van je Instagram post die hashtags te plaatsen. Hiervoor heeft het automatisch publiceren van je posts eigenlijk geen zin, sinds je dan alsnog online moet zijn om die hashtags als eerste te plaatsen.

Natuurlijk zouden we het liefst willen dat dit automatisch kon, sinds niemand echt zin heeft om steeds online te zijn om die hashtags te plaatsen. Ik bedoel.. We hebben wel iets beters te doen.

Nou.. Daar is dus nu een nieuwe tool voor, helemaal gemaakt door Tailwind! Je hoeft nu niet meer heen en weer te schakelen tussen Tailwind en Instagram, maar je kan in plaats van dat heel simpel je hashtags toevoegen aan de eerste reactie van je post. Alleen maar door op één simpele knop te drukken! Het is dus nu mogelijk om je hashtags te verbergen in je beschrijving en daarnaast biedt Tailwind ook de mogelijkheid om je hashtags te verspreiden. Sommige in je beschrijving en de rest in je reactie!

Verberg hashtags in je beschrijving en plaats deze in je eerste reactie

Instagram Hashtags in eerste reactie inplannen

Dit is natuurlijk de beste manier om je hashtags te verbergen in je beschrijving. Als je naar Tailwind gaat (Gratis trial!) dan zie je een checkbox die ervoor zorgt dat je hashtags aan het einde van je beschrijving in de eerste reactie worden geplaatst.

Met de hashtag finder gaat dat nog eens 10x makkelijker, omdat je niet zelf eerst met de juiste hashtags hoeft te komen!

Dus nog even op een rijtje voor jou:

  • Upload je afbeelding naar Tailwind en schrijf een beschrijving.
  • Kies daarna je meest gebruikte hashtags van je lijst (Ja, die optie biedt Tailwind ook!) of gebruik de hashtag finder.
  • Vink het vakje aan om de hashtags naar je eerste reactie te verplaatsen.
  • Klik vervolgens op “add to queue” om de post in te plannen.

Nu hoef je nooit meer naar je Instagram post om te kijken!

Wil je daarnaast wel bepaalde hashtags gebruiken in je posts? Met deze functie worden alleen de Instagram hashtags aan het einde van je post in de eerste reactie geplaatst. Als je bijvoorbeeld hashtags gebruikt in je beschrijving, dan hoef je je niet zorgen te maken dat deze hashtags ook naar de eerste reactie worden geplaatst. Dat is namelijk niet het geval.

Instagram Hashtags in eerste reactie inplannen is heel makkelijk met Tailwind. Gebruik jij Tailwind al?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

De beste Pinterest strategie voor meer bezoekers

De beste Pinterest strategie voor meer bezoekers

Pinterest is voor veel mensen een goede manier om meer bezoekers te krijgen, maar dan moet je wel weten hoe het moet. In 2020 is er veel veranderd op Pinterest, waardoor voor mij een nieuwe strategie aan de pas moest komen. Deze...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This