Hashtags in eerste reactie inplannen | Hoe doe je dat?
0 Comments

Written by Celine Klooster

mei 5, 2019

Op Instagram is het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Zo is het belangrijk om hashtags te gebruiken, maar mooi zijn die natuurlijk niet. Een oplossing hiervoor is om je Instagram hashtags in de eerste reactie te plaatsen, maar als je houdt van automatisch publiceren, dan moet je nog steeds online zijn om dit voor elkaar te krijgen. Dit is de reden waarom ik in dit artikel uitleg hoe je Instagram hashtags in de eerste reactie kan inplannen. Benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? Lees dan deze blog!

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Instagram Hashtags in eerste reactie inplannen

Het gebruiken van hashtags voor Instagram is echt hartstikke belangrijk. Je krijgt veel meer engagement, likes en daarnaast groeien je volgers ook door het gebruik van hashtags. Maar goed, mooi zijn ze natuurlijk niet echt.

Pin voor later

Looking for a way to schedule your hashtags in your first comment for Instagram? Then this is the way to do that! This the way to get popular on Instagram for your lifestyle, photography, travel, beauty, fashion and for creative Instagrammers. Do you want to grow with your blog and to skyrocket your blog traffic? Then this is the way!  #Photography #bloggingtips

Onderaan de beschrijving van je post, plaats je dan vijf puntjes om die hashtags dan alsnog te laten verdwijnen of je doet extra moeite om in de eerste reactie van je Instagram post die hashtags te plaatsen. Hiervoor heeft het automatisch publiceren van je posts eigenlijk geen zin, sinds je dan alsnog online moet zijn om die hashtags als eerste te plaatsen.

Natuurlijk zouden we het liefst willen dat dit automatisch kon, sinds niemand echt zin heeft om steeds online te zijn om die hashtags te plaatsen. Ik bedoel.. We hebben wel iets beters te doen.

Nou.. Daar is dus nu een nieuwe tool voor, helemaal gemaakt door Tailwind! Je hoeft nu niet meer heen en weer te schakelen tussen Tailwind en Instagram, maar je kan in plaats van dat heel simpel je hashtags toevoegen aan de eerste reactie van je post. Alleen maar door op één simpele knop te drukken! Het is dus nu mogelijk om je hashtags te verbergen in je beschrijving en daarnaast biedt Tailwind ook de mogelijkheid om je hashtags te verspreiden. Sommige in je beschrijving en de rest in je reactie!

Verberg hashtags in je beschrijving en plaats deze in je eerste reactie

Instagram Hashtags in eerste reactie inplannen

Dit is natuurlijk de beste manier om je hashtags te verbergen in je beschrijving. Als je naar Tailwind gaat (Gratis trial!) dan zie je een checkbox die ervoor zorgt dat je hashtags aan het einde van je beschrijving in de eerste reactie worden geplaatst.

Met de hashtag finder gaat dat nog eens 10x makkelijker, omdat je niet zelf eerst met de juiste hashtags hoeft te komen!

Dus nog even op een rijtje voor jou:

  • Upload je afbeelding naar Tailwind en schrijf een beschrijving.
  • Kies daarna je meest gebruikte hashtags van je lijst (Ja, die optie biedt Tailwind ook!) of gebruik de hashtag finder.
  • Vink het vakje aan om de hashtags naar je eerste reactie te verplaatsen.
  • Klik vervolgens op “add to queue” om de post in te plannen.

Nu hoef je nooit meer naar je Instagram post om te kijken!

Wil je daarnaast wel bepaalde hashtags gebruiken in je posts? Met deze functie worden alleen de Instagram hashtags aan het einde van je post in de eerste reactie geplaatst. Als je bijvoorbeeld hashtags gebruikt in je beschrijving, dan hoef je je niet zorgen te maken dat deze hashtags ook naar de eerste reactie worden geplaatst. Dat is namelijk niet het geval.

Instagram Hashtags in eerste reactie inplannen is heel makkelijk met Tailwind. Gebruik jij Tailwind al?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

De beste Pinterest strategie voor meer bezoekers

De beste Pinterest strategie voor meer bezoekers

Pinterest is voor veel mensen een goede manier om meer bezoekers te krijgen, maar dan moet je wel weten hoe het moet. In 2020 is er veel veranderd op Pinterest, waardoor voor mij een nieuwe strategie aan de pas moest komen. Deze...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *