Een idee om uit te werken
18 Comments

Written by Celine Klooster

september 9, 2016

Een idee

Ik wilde iets anders doen met mijn blog, maar ik wist niet precies wat. Artikelen over beauty vind ik natuurlijk erg leuk om te schrijven, maar ik wilde ook iets anders doen. Ik kwam uiteindelijk op een perfect idee en ik ben hier eigenlijk heel enthousiast over.

Mijn douche momentjes

Zoals sommige misschien wel weten, blog ik drie keer in de week. Ik wilde dit vermeerderen, maar ik wist niet hoe. Ik heb altijd van die douche inspiratie momentjes en dit keer kreeg ik ook een hoop inspiratie. Als je mijn twitter volgt, heb je waarschijnlijk gelezen dat ik op ruim twintig artikel ideeën kwam en dat ik die allemaal wilde uitwerken. Ik ben hier momenteel mee bezig, maar ik had ook een groot idee bedacht. Ik wil niet zomaar artikelen posten, maar ik wil hier mensen mee helpen. Wat is niet leuker dan mijn mede-bloggers helpen en ook nog eens dingen ontwerpen waar ik heel veel van houd?

Het idee

Oké genoeg met dat geheimzinnige en warrige gedoe, now straight to the point ;). Ik ga elke zondag (met uitzondering tot het blog interview de eerste zondag van de maand) een artikel publiceren waar ik een aantal geweldige blogtips schrijf. Denk hierbij aan tips om jouw bezoekersaantallen te verbeteren, lay-out verbeteren, maar ook hoe je het beste jouw blog kan combineren met bijvoorbeeld school of werk. Dit is niet zomaar een artikel, maar ik voeg hier ook nog een gratis te downloaden printable toe! Ik houd er erg van om dingen te ontwerpen in Photoshop, maar wist nooit hoe ik deze kon delen met jullie. Als ik bij het artikel een printable weet te ontwerpen, dan kunnen jullie deze dus in het artikel verwachten. Zo heb je niet alleen informatie, maar kun je die ook nog eens toepassen!

Hoe ga ik dit toepassen?

Vanaf deze week zondag (ja, dan al!) komt er een artikel online. De gratis printable kun je dan downloaden via een link die onderaan het artikel staat. Via deze link kom je bij dropbox terecht, waar je mijn printable kunt downloaden. Ook maak ik deze printable in verschillende kleuren, dus als je een lievelingskleur hebt, dan kun je hier altijd naar vragen!

Ik hoop dat dit een succes wordt en ik heb zeker zin om dit idee uit te werken.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

18 Reacties

 1. Melike

  Ik ben echt benieuwd naar wat je allemaal gaat delen! Ik heb ook zo een soort categorie: business. Hier deel ik dan allerlei tips en tricks voor (startend) ondernemers. Was ook uit een douche moment voortgekomen.

  Antwoord
  • Celine

   Oeh klinkt interessant!

   Antwoord
 2. Rochella

  Super leuk idee, ik ben benieuwd 🙂

  Antwoord
 3. Janine

  Wat leuk! Ik kan niet wachten op het eerste artikel hihi

  Antwoord
  • Celine

   Dit vind ik nou echt super leuk om te horen! Wat lief! Ik kan ook niet wachten totdat jullie mijn artikel lezen haha.

   Antwoord
 4. Desiree

  Hi! Wat een tof idee zeg. Iedereen kan af en toe wel wat tips en trucs gebruiken. Ik ben ontzettend benieuwd 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Dankjewel super lief!

   Antwoord
  • Celine

   Ik ben ook erg benieuwd hoe jullie het vinden!

   Antwoord
 5. Johne799

  I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next! eekdeeegeeea

  Antwoord
  • Celine

   Er staan al een aantal online!

   Antwoord
 6. Hilde

  Ben benieuwd! Klinkt super interessant 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Er staan inmiddels al een aantal artikelen online 😉

   Antwoord
 7. Falderie

  Leuk, ben benieuwd wat er allemaal zal komen in die reeks!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *