Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

Een idee

Ik wilde iets anders doen met mijn blog, maar ik wist niet precies wat. Artikelen over beauty vind ik natuurlijk erg leuk om te schrijven, maar ik wilde ook iets anders doen. Ik kwam uiteindelijk op een perfect idee en ik ben hier eigenlijk heel enthousiast over.

Mijn douche momentjes

Zoals sommige misschien wel weten, blog ik drie keer in de week. Ik wilde dit vermeerderen, maar ik wist niet hoe. Ik heb altijd van die douche inspiratie momentjes en dit keer kreeg ik ook een hoop inspiratie. Als je mijn twitter volgt, heb je waarschijnlijk gelezen dat ik op ruim twintig artikel ideeΓ«n kwam en dat ik die allemaal wilde uitwerken. Ik ben hier momenteel mee bezig, maar ik had ook een groot idee bedacht. Ik wil niet zomaar artikelen posten, maar ik wil hier mensen mee helpen. Wat is niet leuker dan mijn mede-bloggers helpen en ook nog eens dingen ontwerpen waar ik heel veel van houd?

Het idee

OkΓ© genoeg met dat geheimzinnige en warrige gedoe, now straight to the point ;). Ik ga elke zondag (met uitzondering tot het blog interview de eerste zondag van de maand) een artikel publiceren waar ik een aantal geweldige blogtips schrijf. Denk hierbij aan tips om jouw bezoekersaantallen te verbeteren, lay-out verbeteren, maar ook hoe je het beste jouw blog kan combineren met bijvoorbeeld school of werk. Dit is niet zomaar een artikel, maar ik voeg hier ook nog een gratis te downloaden printable toe! Ik houd er erg van om dingen te ontwerpen in Photoshop, maar wist nooit hoe ik deze kon delen met jullie. Als ik bij het artikel een printable weet te ontwerpen, dan kunnen jullie deze dus in het artikel verwachten. Zo heb je niet alleen informatie, maar kun je die ook nog eens toepassen!

Hoe ga ik dit toepassen?

Vanaf deze week zondag (ja, dan al!) komt er een artikel online. De gratis printable kun je dan downloaden via een link die onderaan het artikel staat. Via deze link kom je bij dropbox terecht, waar je mijn printable kunt downloaden. Ook maak ik deze printable in verschillende kleuren, dus als je een lievelingskleur hebt, dan kun je hier altijd naar vragen!

Ik hoop dat dit een succes wordt en ik heb zeker zin om dit idee uit te werken.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

18 gedachten over “Een idee om uit te werken

  1. Ik ben echt benieuwd naar wat je allemaal gaat delen! Ik heb ook zo een soort categorie: business. Hier deel ik dan allerlei tips en tricks voor (startend) ondernemers. Was ook uit een douche moment voortgekomen.

  2. I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next! eekdeeegeeea

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!