In het Engels bloggen? Schrijfvaardigheid verbeter je zo!
6 Comments

Written by Celine Klooster

juli 29, 2018

In het Engels bloggen doe ik al een lange tijd en het is echt de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Toch doe ik dit niet helemaal alleen. Ik maak namelijk gebruik van een geweldig programma die mij heel erg helpt om mijn schrijfvaardigheid te verbeteren. Mijn schrijfvaardigheid is zeker een hoop veranderd sinds ik dit programma gebruik en ik raad het dan ook helemaal aan. Dit programma is daarnaast ook nog volledig gratis en daarom zeker het proberen waard. Benieuwd naar dit programma? Lees dan deze blog.

Ik moet even van tevoren zeggen dat ik natuurlijk niet foutloos in Engels ben. Nee, mijn teksten zijn niet foutloos en dus ook niet perfect. Het programma waar ik zo over ga vertellen, zorgt er dus niet voor dat jouw teksten helemaal foutloos worden, maar zo kom je tenminste al een heel eind.

In het Engels bloggen

In het Engels bloggen met Grammarly

Het programma waar ik het over heb is Grammarly. Grammarly is een programma die je schrijfvaardigheid verbetert. Grammarly heeft een browser extensie die honderden fouten verbetert. Hij checkt veel voorkomende grammaticale fouten, spellingsfouten die te maken hebben met de context, maar ook werkwoordsfouten. Grammarly checkt dus een hoop en is dus ook een grote aanrader voor als je een Engelse essay moet schrijven of zoals ik in het Engels blogt.

Lees tip: Je blog bezoekers verdubbelen met WPML

Je hebt een gratis en een betaalde versie van Grammarly. Het verschil tussen de gratis en betaalde versie is dat de betaalde versie twee keer zoveel dingen controleert. Ook geeft de betaalde versie een plagiaat controle en daarnaast kan je het ook nog laten nakijken. Erg handig als je bijvoorbeeld een belangrijke essay in het Engels moet schrijven. Grammarly kost 10 euro per maand en ik denk er ook over na om de betaalde versie te gaan gebruiken. Ik gebruik momenteel de gratis versie en die helpt me al heel erg tijdens het schrijven van mijn blog posts en essays.

Ga jij ook Grammarly gebruiken?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

6 Reacties

 1. Nancy

  Leuk hoor. Ik heb ook een Engelstalig blog en zoek soms de woorden die ik niet weet op Google op.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Als je een Engelstalig blog hebt, is Grammarly sowieso een aanrader. Ik zoek ook vaak woorden op voor de zekerheid! 🙂

   Antwoord
 2. Nadeche Jocelyn

  Grammarly lijkt me echt een heel handig programma! Ik ga er eens naar kijken. Thanks!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Nice, have fun! Het is ook nog gratis, dus dat is al helemaal leuk haha.

   Antwoord
 3. Sabine (natuurlijk slowakije)

  Handig en precies wat ik zocht! Ik blog ook in het Engels en vind het best een pittige klus. Eens zien of ik dit ook op de laptop kan gebruiken of alleen per mobiele app?

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik gebruik het alleen maar op mijn laptop. Je kan het gebruiken voor je laptop en je mobiel! 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *