Hashtags voor Instagram | Super snel maken!
7 Comments

Written by Celine Klooster

juni 4, 2017

Instagram is een social media platform die ik echt meer moet gebruiken. Het is zo makkelijk om een mooie foto hierop te zetten, maar de hashtags zijn altijd een dingetje. Het is erg moeilijk om de juiste hashtags te gebruiken, zodat jouw foto onder de juiste mensen terecht komt. Ik heb een super handige tool gevonden, die binnen een paar seconde de juiste hashtags voor Instagram genereert!

Hashtags voor Instagram

Deze tool heet All Hashtag. Een super handige tool die binnen een paar seconde heel veel hashtags maakt voor jouw Instagram foto. Heb je bijvoorbeeld een outfit foto gemaakt, dan typ je in de generator “Fashion” of “outfit”. Vervolgens genereert deze generator 30 hashtags. Je kan namelijk op Instagram maximaal dertig hashtags gebruiken en dus niet meer. Als ik het woord “Fashion” in typ in de generator krijg ik dit:

#fashion #fashionista #instafashion #fashionblogger #mensfashion #fashionable #fashionblog #streetfashion #fashiondiaries #FashionAddict #fashionstyle #fashiongram #womensfashion #fashionweek #fashionphotography #fashionpost #highfashion #kidsfashion #FashionDesigner #fashionshow #fashionlover #menfashion #fashiondesign #fashionkids #fashiondaily #fashionillustration #fashionmodel #igfashion #fashionjewelry #babyfashion

Hashtags voor Instagram

Tips

Daarnaast is het belangrijk dat je regelmatig post. Ik kan serieus wat leren van mijn eigen tips, want ik doe dit dus helemaal niet. Als je regelmatig post, zul je zien dat je veel meer likes op je posts krijgt en dat je volgers ook zullen blijven. Zorg er alleen wel voor dat je niet te vaak post, want dit is natuurlijk zwaar irritant. Ik vind het altijd verschrikkelijk als ik opeens allerlei foto’s van dezelfde persoon in mijn feed heb.

Om meer likes te krijgen is het ook altijd handig om lekker actief te zijn op Instagram. Dan bedoel ik natuurlijk niet regelmatig foto’s posten op Instagram, maar reacties plaatsen en foto’s liken. Het is altijd wel belangrijk dat het gewoon echte reacties en likes zijn. Reageer dus alleen op een foto als je het ook echt een mooie foto vindt.

Zit jij op Instagram en haal je daar veel interactie uit?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

7 Reacties

 1. Jeanine

  Instagram gebruik ik wel regelmatig, ik deel een foto die ik gemaakt heb voor mijn blog. En ik heb verschillende groepen hashtags in mijn notities staan, dus die kan ik knippen en plakken. In de notities staan verschillende de categorieën waar de foto over kan gaan. Bijvoorbeeld een groep #’s over fotografie of over musea en regio’s. Ik heb er al een hele verzameling van.

  Wat ik ook doe is alvast foto’s klaarzetten. Dan hoef ik later alleen op delen te drukken als ik mijn nieuwe blog gepubliceerd heb bijvoorbeeld.

  Groetjes, Jeanine

  Antwoord
 2. Marion

  Ik maak ook steeds meer gebruik van Instagram voor mijn blog en probeer regelmatig een foto te posten. Wat ik graag zou willen is dat ik bij de foto ook een link naar een blogpost kan zetten. Dat krijg ik niet voor elkaar. Is daar ook een trucje voor?

  Antwoord
 3. Linsey

  Heejj wil je is een kijkje nemen op ons blog en tips geven dat zou ik erg tof vinden!

  Antwoord
 4. Chris May

  Thanks for the clear information and great tips on hashtags.
  I found it very helpful as a older man for getting more traffic to my instagram Art works. Ive just started to use twitter, but i have know idea how to get people to look at my Paintings so as to get followers. It would be great one day you could possibly do a write up blogg on getting more followers on their. And a good website to promote business.
  Keep up the goodwork. And thank you for your efforts and good write up.
  Simple and to the point.
  art_4_lovers

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *