Instagram stories verbeteren? Zo doe je dat!
2 Comments

Written by Celine Klooster

september 9, 2018

Het is erg belangrijk om regelmatig jouw Instagram story te updaten. Soms vind ik dit erg lastig, maar op andere momenten is dit juist wel een erg leuke taak. Ik heb met een aantal geweldige apps dit proces veel makkelijker gemaakt. Wil je jouw Instagram stories verbeteren? Deze apps heb je dan zeker nodig!

Instagram stories verbeteren met Hype

Instagram stories verbeteren

Met Hype kan je bewegende stories maken. Een heel gaaf programma met een hoop verschillende effecten om vervolgens jouw Instagram stories te verbeteren.

Jane

Als je opzoek bent naar een app die echt de perfecte designs heeft, dan moet je echt Jane downloaden. Jane is een app volledig in het Chinees (tenminste dat denk ik?), maar het is echt een geweldige app. Met deze app weet je zeker dat jouw Instagram stories worden verbeterd.

Meer lezen over Instagram? Lees dan deze posts:

Adobe Spark Post

Dit is echt mijn favoriete app van allemaal. Met deze app kan je net als bij Hype, bewegende stories maken. Toch vind ik deze app wat makkelijker in gebruik en je kan ook nog eens gratis de watermark verwijderen. Deze app ga ik dan ook het meest gebruiken voor mijn bewegende stories.

Unfold

Instagram stories verbeteren Instagram stories verbeteren

Natuurlijk wil je niet alleen maar bewegende stories in je story gooien (alhoewel ze wel heel gaaf zijn!). Met unfold kan je ook hele mooie stories maken. Met deze app krijg je templates en met die templates kan je heel makkelijk een story maken.

Ik hoop stiekem dat Instagram alle functies die ik hierboven heb genoemd, toch gaat toevoegen aan de Instagram app. Dit maakt het toch net wat makkelijker in gebruik. Toch zijn deze vier apps echt een heel goed alternatief.

Bekijk zeker even mijn Instagram stories voor live voorbeelden!

Welke app ga jij zeker gebruiken?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

2 Reacties

  1. Dionne

    Wat een handig artikel en fijn overzicht. Ik gebruik sindskort Unfold en heb ook een betaalde versie gekocht, zodat ik voorlopig even vooruit kan.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *