SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Instagram stories verbeteren? Zo doe je dat!
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

september 9, 2018

Het is erg belangrijk om regelmatig jouw Instagram story te updaten. Soms vind ik dit erg lastig, maar op andere momenten is dit juist wel een erg leuke taak. Ik heb met een aantal geweldige apps dit proces veel makkelijker gemaakt. Wil je jouw Instagram stories verbeteren? Deze apps heb je dan zeker nodig!

Instagram stories verbeteren met Hype

Instagram stories verbeteren

Met Hype kan je bewegende stories maken. Een heel gaaf programma met een hoop verschillende effecten om vervolgens jouw Instagram stories te verbeteren.

Jane

Als je opzoek bent naar een app die echt de perfecte designs heeft, dan moet je echt Jane downloaden. Jane is een app volledig in het Chinees (tenminste dat denk ik?), maar het is echt een geweldige app. Met deze app weet je zeker dat jouw Instagram stories worden verbeterd.

Meer lezen over Instagram? Lees dan deze posts:

Adobe Spark Post

Dit is echt mijn favoriete app van allemaal. Met deze app kan je net als bij Hype, bewegende stories maken. Toch vind ik deze app wat makkelijker in gebruik en je kan ook nog eens gratis de watermark verwijderen. Deze app ga ik dan ook het meest gebruiken voor mijn bewegende stories.

Unfold

Instagram stories verbeteren Instagram stories verbeteren

Natuurlijk wil je niet alleen maar bewegende stories in je story gooien (alhoewel ze wel heel gaaf zijn!). Met unfold kan je ook hele mooie stories maken. Met deze app krijg je templates en met die templates kan je heel makkelijk een story maken.

Ik hoop stiekem dat Instagram alle functies die ik hierboven heb genoemd, toch gaat toevoegen aan de Instagram app. Dit maakt het toch net wat makkelijker in gebruik. Toch zijn deze vier apps echt een heel goed alternatief.

Bekijk zeker even mijn Instagram stories voor live voorbeelden!

Welke app ga jij zeker gebruiken?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

2 Reacties

  1. Dionne

    Wat een handig artikel en fijn overzicht. Ik gebruik sindskort Unfold en heb ook een betaalde versie gekocht, zodat ik voorlopig even vooruit kan.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This