Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

gratis spullen voor mijn blog

Ik hoor vaak van mensen 'oh heb je dit ook weer gratis gekregen voor je blog?'. Nou, eigenlijk heb ik dit helemaal niet gratis gekregen, want ik werk hier hartstikke hard voor. Ik vind bloggen natuurlijk hartstikke leuk, maar het is natuurlijk niet zomaar even een artikeltje schrijven.

Is dit nou echt gratis?

Je kunt het natuurlijk als gratis zien en dat begrijp ik eigenlijk wel. Als ik geen blogger was en naar bloggers zou kijken, dan zou ik ook denken 'oh heb je dat ook weer gratis gekregen?'. Ik ontken niet, ik vind het hartstikke leuk om dingen te reviewen en ΓΌberhaupt te bloggen. Als je werk hebt dat je hartstikke leuk vind, dan krijg je toch ook gewoon betaald? Het zou erg raar zijn als je hier niet voor betaald zou krijgen. Net als bij normaal werk hoort het betalen voor mijn werk er ook gewoon bij.

Te blij met producten

Ik merk soms wel dat ik te blij ben met producten. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het echt geweldig om producten te ontvangen, maar soms neem ik dingen te snel aan. Ik moet er wel opletten dat ik niet een beetje 'underpaid' wordt. Als je geen blogger bent, dan zou je waarschijnlijk denken 'huh? Het is toch gewoon geld? Wees er toch blij mee!'. Elk blog op het internet is geld waard en het is net zoals je minder geld krijgt dan dat je eigenlijk doet. Bij een blog is niet alleen de hoeveelheid tijd die je in een blogpost steekt geld waard, maar ook de hoeveelheid bezoekers. Ik zie soms blogs met een super hoog bezoekersaantal en die verdienen dan best een laag bedrag. Dit komt waarschijnlijk, omdat ze zich snel laten overhalen door bedrijven of gewoon snel iets aannemen van bedrijven. Soms durf ik geen nee te zeggen, omdat ik dan het idee heb dat bedrijven dan boos worden (eigenlijk best stom!). Soms doe ik dit hartstikke beleefd en dan worden bedrijven toch nog steeds pissig.

Printable

wishlistpreview

Je zou waarschijnlijk denken, hoe maak je in hemelsnaam een printable bij dit artikel? Ja, dat vroeg ik mij ook eerst af. Ik heb een wishlist voor jullie gemaakt! Ik ga hier op aangeven wat ik met mijn blog verdien en welke producten ik ontvang. Ik doe dit sinds kort in mijn kleine notitie boekje, maar een checklist is natuurlijk ook erg handig! Ik heb deze checklist weer gemaakt in paars en grijs. Als je een andere kleur wilt, dan kun je dit natuurlijk aan mij doorgeven!

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

30 gedachten over “Krijg ik gratis spullen voor mijn blog?

 1. Hi there!
  By reading your I totally relate to you.
  I love blogging and I’m still fairly new at this. Everything I review I buy it so all comes from my pocket. I do it gladly because my opinion might help someone else or by what I write someone can connect with it. I do it. Or just because is something I like doing but also because I might help someone or make happy other. πŸ™‚
  Keep doing what you do if it makes you happy! Hope o can learn something from you πŸ™‚

 2. Vind het niet zo’n probleem als mensen dat vragen. Is een beetje onwetendheid, onhandig geformuleerd en zeker niet slecht bedoeld.

  Ik maak me niet zo druk om ‘underpaid’, ik maak me meer druk om hoe leuk ik iets vind en of ik het bij m’n blog vind passen πŸ™‚

 3. I used to think how fun it would be to try free product and it is! But, the reviews, post, social media and sometimes videos that goes along with the product is time consuming and takes a lot of work. So, it is definitely not free.

 4. Gelukkig heb ik zulke reacties nog nooit gehad en zet ik er altijd bij of het artikel gesponsord is, zo weten de lezers waar ze aan toe zijn. K vind het een best logische vraag maar soms worden ze niet altijd juist geformuleerd. Wel vind ik dat je als Blogger zijnde niet alles moet aannemen omdat je het leuk vind om iets gratis te krijgen.

 5. Ja en als mensen echt brutaal worden komt de volgende vraag; kun je niet een gratis horloge (of wat) voor mij regelen.
  “Ja hoor tuurlijk” denk ik dan hahaha πŸ˜‰
  Meestal zeg ik dat ze lekker zelf een blog moeten beginnen. Ja en dat is dan teveel werk.
  Hmmm toch gek!

  Xo Sabine

 6. I understand what you are saying. I write about travel on my blog and also for luxury travel sites. So I get a lot of high value stuff for ‘free’ – hotels, excursions, spa treatments, meals etc. I love what I do and never complain but it’s not the same as being on holiday. I may laze by the pool for while during a stay at an amazing hotel but I’m also spending hours working each day.

  As jobs go, it’s hard to beat, though!

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!