Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

Het bloggen zelf over je persoonlijke meningen, maar ook over andere producten is natuurlijk hartstikke leuk. Afgelopen week schreef ik over leuke persbureau's waar een blogger zich bij kan aanmelden. Vandaag vertel ik over een aantal leuke samenwerkingen die ik heb meegemaakt. Deze bedrijven moeten zeker een keer in de schijnwerpers staan.

Chokerketting.nl

Ik heb een paar dagen geleden met dit bedrijf samengewerkt en ik vond het een erg geslaagde samenwerking. Ik mocht drie super leuke chokers zelfs uitkiezen en die had ik super snel ontvangen. Daarnaast moet ik nog een betaling ontvangen, maar die heb ik nog niet ontvangen. Ik geef een bedrijf altijd 14 dagen om een betaling door te laten komen.

bedrijven

Styletone

Ik had laatst een artikel over mijn eerste box van de Styletone geschreven. Ze vonden het artikel goed gelukt en daarom mag ik nogmaals twee boxen ontvangen. Ik vind het altijd geweldig wanneer bedrijven waardering voor jouw werk hebben. Vooral wanneer ze meedenken en met een leuke actie voor mijn lezers komen. Ik had een klein probleempje met het ontvangen van mijn eerste box, maar dit komt door de post en niet door Styletone zelf. Toen ik aangaf dat ik de box niet had ontvangen, kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd.

GSMpunt

Soms vind ik het leuk om even een technisch artikel te schrijven. Dan komt mijn inner-nerd even naar boven en wil ik niet alleen beauty artikelen schrijven. Ik vind het dan ook erg leuk om artikelen te schrijven over gadgets of andere telefoon accessoires.  Ik heb met dit bedrijf twee keer samengewerkt en beide samenwerkingen waren erg fijn.

Janacy Lane

Ik heb altijd heel veel respect voor kleine bedrijfjes die echt hele leuke concepten hebben. Zo ook bij Janacy Lane. Ik had echt een geweldig pakketje van de eigenares, Jessie ontvangen. Het pakketje was prachtig verpakt in een zwarte doos en de sieraden waren mooi en zorgvuldig uitgekozen. Ook werden de producten hartstikke snel opgestuurd en dan krijgt een bedrijf natuurlijk ook snel een artikel voor terug.

Prachtigkado.nl

Vorig jaar rond kerst heb ik met dit bedrijf samengewerkt. Ik mocht zelf de producten uitkiezen en ook nog eens een winactie opzetten, wat ik hartstikke leuk vond. Ook zeker een aanrader als je het leuk vindt om gadgets te reviewen.

Hunkemöller

Ik was best verrast toen ik een e-mail kreeg van de Hunkemöller. Ik had meteen een leuk artikel aangeleverd en kreeg daarvoor een cadeaubon. Ik had een nieuwe bikini nodig, dus die cadeaubon kwam goed van pas. Normaal ontvang ik liever gewoon een bepaald bedrag, maar in dit geval was de cadeaubon ook helemaal goed. Ik had alleen een klein probleempje met de cadeaubon ontvangen, omdat degene met wie ik had samengewerkt op vakantie was. Ik kreeg een weekje later toch een mailtje met een excuus en ik kreeg meteen de cadeaubon opgestuurd.

Polette

Polette is echt een hartstikke leuk merk. Ze werken met veel bloggers samen en zijn niet beroerd om even de tijd te nemen om met je te praten. Ik heb dit bedrijf gemaild voor een nieuwe samenwerking en ik hoop dat ze opnieuw met mij willen samenwerken. Ik mocht een super leuke zonnebril met accessoires uitzoeken en ik kreeg die ook snel binnen. De bril komt wel uit het buitenland, dus je kan niet verwachten dat het product de volgende dag op de stoep ligt.

Hoe kan je het beste samenwerken met een bedrijf?

Ten eerste raad ik je aan om goed te verdiepen in een bedrijf. Past dit bedrijf echt bij je of ben je gewoon opzoek naar een samenwerking omdat je het leuk vind? Bedrijven kijken meestal echt wel of een blog bij hun past. Als je een afwijzing krijgt, dan moet je niet getreurd zijn en vooral niet boos worden. Deze bedrijven hebben misschien momenteel geen budget en het heeft gewoon geen zin om boze mailtjes terug te sturen. Let ook goed op wat je zegt. Ik neem aan dat ik dit niet hoef te zeggen, maar een mailtje met 'hoi ik wil producten' is natuurlijk niet zo netjes. Stel jezelf voor en vertel waarom jij interesse hebt in een samenwerking. Eventueel kan je ook een mediakit of iets anders opsturen. Eventuele bezoekers -en volgersaantallen zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Printable

blognoteview

Ja! Deze week heb ik weer een printable voor jou. Vandaag heb ik een lijst gemaakt, waar je op kan noteren met welk bedrijf je hebt samengewerkt en hoeveel je hier voor hebt gekregen. Ook kan je eventuele andere details of iets anders hier in zetten. Je kunt deze printable downloaden in paars en zwart.

Heb jij nog met leuke bedrijven samengewerkt en wat vind je van de printable?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

22 gedachten over “Leuke bedrijven om mee samen te werken

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!