Persbureaus voor bloggers | Dit zijn de leukste!
37 Comments

Written by Celine Klooster

november 27, 2016

Het is altijd leuk om aangemeld te zijn bij een aantal persbureaus. Ik had het laatst in een bloggersgroep erover, welke pr-bureaus nou erg leuk zijn. Ik vond het ook erg leuk om deze persbureaus met andere bloggers te delen, dus daarom deel ik deze persbureaus voor bloggers met jou.

Persbureaus voor bloggers

Bloggers and Brands

Ik zit niet zelf bij dit pr-bureau, maar dit pr-bureau is echt geweldig. Ze hebben helaas een minimum van 5000 unieke bezoekers, dus ik moet nog even geduld hebben. Ik volg dit pr-bureau op Twitter. Daar zijn ze super interactief met hun volgers en bloggers en wat pakken ze die perspakketjes leuk in zeg! Ik hoop echt dat ik mij snel kan aansluiten bij dit persbureau.

Lees tip: Samenwerken met bedrijven | Dit moet je weten!

SimplyPr

Dit pr-bureau had mij gemaild om me aan te sluiten en ik heb zeker niet spijt! Via dit pr-bureau heb ik kennis gemaakt met het merk Batiste droogshampoo. Ik kreeg deze droogshampoo namelijk als welkomspakketje opgestuurd en daarnaast heb ik ook nog eens een andere droogshampoo van dit persbureau mogen reviewen. Ik hoop dat ze snel weer met nieuwe merken en pr-berichten komen.

Persbureaus voor bloggers

Vidible

Dit is eigenlijk niet echt een pr-bureau, maar via dit ‘bureau’ kan je geld verdienen via filmpjes. Als je van een bepaald merk of een bepaald onderwerp een filmpje wilt en die op je blog wilt plaatsen, kun je via dat filmpje geld verdienen. Je kunt per klik een bepaald bedrag verdienen. Dit verschilt wel per filmpje. Super handig als je filmpjes gebruikt in je blogposts!

Verdien met bloggen

Ik kwam een aantal weken geleden in contact met dit pr-bureau. Ik was al heel lang ingeschreven bij dit pr-bureau, maar eigenlijk kreeg ik nooit mailtje of iets van hen. Toch heb ik een aantal weken geleden een mailtje gehad over een samenwerking met Esprit.

Lees tip: De leukste bedrijven om mee samen te werken

De perslijst

Van deze pr-lijst krijg ik mailtjes over evenementen en andere nieuwtjes binnen. Ik kan helaas nooit naar evenementen, omdat dit meestal op een schooldag is. Ook vind ik de reiskosten altijd zo duur en ik heb helaas nog geen gratis ov.

Hoe kan je je inschrijven voor perslijsten?

Op elke site van een pr-bureau staat een aanmeldingsformulier of een e-mail adres waar je naar kunt mailen. Vergeet niet om een nette mail te schrijven, waarin je informatie over jezelf en je blog zet en ook eventuele bezoekersaantallen. Ook kun je in deze mail je mediakit zetten en je social media aantallen. Vergeet vooral niet om een bloglink achter te laten, want zonder blog link kunnen deze pr-bureaus natuurlijk niets.

Printables

Vandaag een printable die ik al eerder met jullie heb gedeeld. Ik vond deze printable er perfect bij passen, dus waarom niet. Vandaag heb ik deze checklist voor jullie. Hier kan je bijvoorbeeld je perslijsten inzetten of dingetjes die je in de mail moet zetten. Je kunt deze checklist downloaden in zwart of paars.

Weet jij nog leuke perslijsten? Ik hoor het graag!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

37 Reacties

 1. Malou | Blonde Blossom

  Goede tips! Met sommige persbureaus heb ik alleen niet zulke goede ervaringen, vreemde eisen ook…

  Antwoord
 2. Marsha

  Handig artikel! Dankjewel voor het delen!

  Antwoord
 3. Amy

  Handig artikel voor bloggers die graag op een lijst willen staan!

  Antwoord
 4. Benthe

  Wat een handig overzicht ! Als ik eens wat meer bezoekers heb zal ik me erin gaan verdiepen, haha. Bedankt voor ’t delen!

  Antwoord
 5. Diesna Loomans

  Fijne blog! Leuk dat je zulke dingen deelt! Ik vind het blog moeilijk mijn weg te vinden soms!

  Antwoord
 6. Linda

  Oh, wat een leuke lijst! Ik ga binnenkort, als ik ooit weer eens tijd heb en mijn opdrachten even stil liggen, even snuffelen 🙂

  Antwoord
 7. Bianca Schrijft

  Handig lijstje, al denk ik dat mijn blog niet interessant is voor een persbureau. Mijn blog is het verre van niche en dat is vaak ook wel een vereiste en daarbij ook nog eens een speldenprik in blogland. Wie weet ooit.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Als je je wil inschrijven dan moet je het gewoon doen joh! Elk blog is interessant voor persbureaus!

   Antwoord
 8. aileen

  Heel handig artikel! Thanks!

  Antwoord
 9. evelyne

  bedankt voor je tips te delen ! Ik heb nog veel te leren, hoop dat de lezers snel hun weg vinden 🙂

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Dat komt zeker goed joh! Je kan me altijd een berichtje sturen als je ergens advies voor nodig hebt.

   Antwoord
 10. Jessica

  Handig lijstje dank je wel. Alleen niet hele goede ervaring met een van deze… Verdienen met bloggen, gezien hun voorwaarde voor de artikelen.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Zou ik mogen weten welke voorwaarden? Ik heb bij hen namelijk gewoon een no-follow linkje mogen plaatsen.

   Antwoord
 11. Janna

  Echt een handig lijstje!

  Antwoord
 12. Thomas

  handig lijstje, bedankt daarvoor! Ik ken het probleem van te weinig bezoekers ook. Ben lekker onderweg, maar de grens van 5000 haal ik nog niet helaas.

  Maar we gaan gewoon lekker door! 🙂

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik ben ook erg goed bezig en ik hoop me binnenkort in te mogen schrijven!

   Antwoord
 13. Aneta

  Wat fijn dat je dit op een rijtje hebt gezet. Ik ken helemaal geen media bureaus, behalve Verdienen met bloggen. Maar daar hoor ik geen goede verhalen over: de voorwaarden schijnen niet goed te zijn of iets dergelijks Ik ga even een kijkje nemen bij de andere Thanks!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Daar heb ik echt nooit van gehoord als ik eerlijk mag zijn.. Ik zou hier graag wat meer over horen!

   Antwoord
 14. Jenny - IkReis

  Ik sta op verschillende plekken ingeschreven, maar doe er te weining mee. Ik moet mezelf beter op de markt zetten 🙂 (Op de een of andere manier gaat dat nu beter zonder persbureau ?!?)

  TIM heeft ook regelmatig opdrachten waar je op kan pitchen.

  Antwoord
 15. Joyce

  Handig artikel, dankje 🙂 Ik heb me bij een aantal ingeschreven 🙂 Op de 5000 moet ik ook nog ‘even’ wachten

  Antwoord
 16. Ioanna

  Such a great and helpful post! Thanks for sharing!

  Kisses,

  Ioanna

  Antwoord
 17. Johanne

  Naar dit soort info was ik net op zoek! Fijne tips, Celine!

  Antwoord
 18. Michelle Kaiser

  Dankjewel voor dit artikel. Heb mij net aangemeld bij “Verdienen met bloggen” en ik ben ontzettend benieuwd.

  Antwoord
 19. Eva

  Oh handig dit! Ik stond zelf ingeschreven bij verdien met bloggen, maar daar moet je mee oppassen want ik had ook een Esprit artikel gemaakt voor hen en zou dan 35 euro krijgen. Maar dat geld heb ik dus nooit gehad, en ze hebben ook nooit meer gereageerd op mijn mailtjes… heel jammer.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik heb een aantal keer met hun samengewerkt, ook een Esprit artikel. Ik heb altijd mijn geld ontvangen. 🙂 Ik denk dat het voor jou ergens is mis gegaan helaas..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *