Persbureaus voor bloggers | Dit zijn de leukste!

Persbureaus voor bloggers | Dit zijn de leukste!

Het is altijd leuk om aangemeld te zijn bij een aantal persbureaus. Ik had het laatst in een bloggersgroep erover, welke pr-bureaus nou erg leuk zijn. Ik vond het ook erg leuk om deze persbureaus met andere bloggers te delen, dus daarom deel ik deze persbureaus voor bloggers met jou.

Persbureaus voor bloggers

Bloggers and Brands

Ik zit niet zelf bij dit pr-bureau, maar dit pr-bureau is echt geweldig. Ze hebben helaas een minimum van 5000 unieke bezoekers, dus ik moet nog even geduld hebben. Ik volg dit pr-bureau op Twitter. Daar zijn ze super interactief met hun volgers en bloggers en wat pakken ze die perspakketjes leuk in zeg! Ik hoop echt dat ik mij snel kan aansluiten bij dit persbureau.

Lees tip:Β Samenwerken met bedrijven | Dit moet je weten!

SimplyPr

Dit pr-bureau had mij gemaild om me aan te sluiten en ik heb zeker niet spijt! Via dit pr-bureau heb ik kennis gemaakt met het merk Batiste droogshampoo. Ik kreeg deze droogshampoo namelijk als welkomspakketje opgestuurd en daarnaast heb ik ook nog eens een andere droogshampoo van dit persbureau mogen reviewen. Ik hoop dat ze snel weer met nieuwe merken en pr-berichten komen.

Persbureaus voor bloggers

Vidible

Dit is eigenlijk niet echt een pr-bureau, maar via dit ‘bureau’ kan je geld verdienen via filmpjes. Als je van een bepaald merk of een bepaald onderwerp een filmpje wilt en die op je blog wilt plaatsen, kun je via dat filmpje geld verdienen. Je kunt per klik een bepaald bedrag verdienen. Dit verschilt wel per filmpje. Super handig als je filmpjes gebruikt in je blogposts!

Verdien met bloggen

Ik kwam een aantal weken geleden in contact met dit pr-bureau. Ik was al heel lang ingeschreven bij dit pr-bureau, maar eigenlijk kreeg ik nooit mailtje of iets van hen. Toch heb ik een aantal weken geleden een mailtje gehad over een samenwerking met Esprit.

Lees tip:Β De leukste bedrijven om mee samen te werken

De perslijst

Van deze pr-lijst krijg ik mailtjes over evenementen en andere nieuwtjes binnen. Ik kan helaas nooit naar evenementen, omdat dit meestal op een schooldag is. Ook vind ik de reiskosten altijd zo duur en ik heb helaas nog geen gratis ov.

Hoe kan je je inschrijven voor perslijsten?

Op elke site van een pr-bureau staat een aanmeldingsformulier of een e-mail adres waar je naar kunt mailen. Vergeet niet om een nette mail te schrijven, waarin je informatie over jezelf en je blog zet en ook eventuele bezoekersaantallen. Ook kun je in deze mail je mediakit zetten en je social media aantallen. Vergeet vooral niet om een bloglink achter te laten, want zonder blog link kunnen deze pr-bureaus natuurlijk niets.

Printables

Vandaag een printable die ik al eerder met jullie heb gedeeld. Ik vond deze printable er perfect bij passen, dus waarom niet. Vandaag heb ik deze checklist voor jullie. Hier kan je bijvoorbeeld je perslijsten inzetten of dingetjes die je in de mail moet zetten. Je kunt deze checklist downloaden in zwart of paars.

Weet jij nog leuke perslijsten? Ik hoor het graag!

37 gedachten over “Persbureaus voor bloggers | Dit zijn de leukste!”

  1. handig lijstje, bedankt daarvoor! Ik ken het probleem van te weinig bezoekers ook. Ben lekker onderweg, maar de grens van 5000 haal ik nog niet helaas.

    Maar we gaan gewoon lekker door! πŸ™‚

  2. Wat fijn dat je dit op een rijtje hebt gezet. Ik ken helemaal geen media bureaus, behalve Verdienen met bloggen. Maar daar hoor ik geen goede verhalen over: de voorwaarden schijnen niet goed te zijn of iets dergelijks Ik ga even een kijkje nemen bij de andere Thanks!

  3. Ik sta op verschillende plekken ingeschreven, maar doe er te weining mee. Ik moet mezelf beter op de markt zetten πŸ™‚ (Op de een of andere manier gaat dat nu beter zonder persbureau ?!?)

    TIM heeft ook regelmatig opdrachten waar je op kan pitchen.

  4. Oh handig dit! Ik stond zelf ingeschreven bij verdien met bloggen, maar daar moet je mee oppassen want ik had ook een Esprit artikel gemaakt voor hen en zou dan 35 euro krijgen. Maar dat geld heb ik dus nooit gehad, en ze hebben ook nooit meer gereageerd op mijn mailtjes… heel jammer.

Een reactie plaatsen