Voorwaarden document | Deze heb je zeker nodig!
10 Comments

Written by Celine Klooster

maart 19, 2017

Een aantal weken geleden had ik een super leuke samenwerking met een bedrijf. Ik had duidelijk mijn grenzen aangegeven en aan welke voorwaarden ik me altijd houd, maar toch ging het mis. Het bedrijf wilde nadat het artikel online stond, do-follow linkjes in het artikel. Hier ben ik duidelijk tegen en gebruik ik eigenlijk nooit. Dit is een van de redenen waarom ik een voorwaarden document heb gemaakt.

Een voorwaarden document

Astrid van Miss Sentinelli had een artikel gemaakt over hoe je het beste een voorwaarden document kan maken. In dit artikel werd besproken wat je in een voorwaarden document moest zetten. Bekijk dus zeker even haar artikel! Dit artikel bracht me dus aan het denken. Toch dacht ik dat dit niet helemaal nodig was, omdat mijn samenwerkingen bijna altijd goed gaan. Toch ging een samenwerking deze keer mis. Een bedrijf die na het publiceren van een artikel toch nog do-follow linkjes in het artikel wilde en in het verleden heb ik natuurlijk ook een aantal problemen gehad. Toen wist ik het dus zeker. Ik moest een voorwaarden document maken.

voorwaarden document

Hoe ziet mijn voorwaarden document eruit?

Ik heb erg veel tips uit het artikel van Astrid gehaald. De meeste dingen die in mijn document staan, heb ik dus van Astrid. Zoals je kan zien, heb ik in het voorwaarden document geschreven dat ik de artikelen altijd zelf schrijf. Dit is erg belangrijk en ik wil dus ook niet aangeleverde artikelen online zetten. Natuurlijk heb ik de mogelijkheden voor een samenwerking erin gezet en hoe ik precies wil werken. Ik vind het ook erg belangrijk dat ik aangeef dat ik geen do follow links plaats en dat ik onder elk artikel schrijf dat ik aangeef of het om een samenwerking gaat. Ik blijf natuurlijk altijd eerlijk tegenover mijn lezers.

voorwaarden document

Wanneer gebruik ik dit document?

Ik ga dit document gebruiken wanneer ik een mail voor een samenwerking ontvang. Wanneer ik interesse heb, stuur ik dit voorwaarden document naar het bedrijf op, zodat ze weten waar ik aan waar zij aan toe zijn.

Ga jij ook zo’n document maken?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

10 Reacties

 1. Darina

  Ik heb ook een keer een nare ervaring gehad en sindsdien ga ik bijna geen samenwerking meer aan, zonde natuurlijk. Ik ga ook zo’n document opstellen. Beter voorkomen dan genezen 🙂

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ah dat is inderdaad zonde.. Ik pas ook veel meer op eigenlijk..

   Antwoord
 2. Linda| travellersoftheworld

  Handig zon document! Links boven staan een typfout, wild at, ipv wil dat, dat zou ik wel even aanpassen. Do follow is trouwens toe gestaan, mits je relevante links plaatst en niet van die vage, dan krijg je problemen met google. Dat staat in elke bron geschreven door seo mensen, dus dat vertrouw ik meer dan een blog zonder bron. Zon voorwaarden document is wel altijd handig, dat weet iedereen waar ze aan toe zijn

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Iedereen zegt wat anders over die do follow links. Ik weet niet meer wat ik kan geloven.

   Antwoord
 3. Mariska van Heel

  Jammer dat het mis is gegaan, maar zodoende leer je. En ik leer via jou 😉 ik ga me er gelijk in verdiepen. Dank je voor de headset up.

  Antwoord
 4. Jerry

  Hmm… geen slecht idee, eigenlijk. Maar zo mooi als het jouwe gaat ie niet worden..

  Antwoord
 5. Celine

  Ik heb ook een formulier gemaakt! Ik heb die van jou wel een beetje als voorbeeld gebruikt hoor, haha!

  Antwoord
 6. Anja

  Voorwaarden staan grotendeels in mijn mediakit, dat scheelt 🙂 Laatst ook discussie gehad met bedrijf, maar zij gingen alsnog akkoord met no-follow links

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *