Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

Een aantal weken geleden had ik een super leuke samenwerking met een bedrijf. Ik had duidelijk mijn grenzen aangegeven en aan welke voorwaarden ik me altijd houd, maar toch ging het mis. Het bedrijf wilde nadat het artikel online stond, do-follow linkjes in het artikel. Hier ben ik duidelijk tegen en gebruik ik eigenlijk nooit. Dit is een van de redenen waarom ik een voorwaarden document heb gemaakt.

Een voorwaarden document

Astrid van Miss Sentinelli had een artikel gemaakt over hoe je het beste een voorwaarden document kan maken. In dit artikel werd besproken wat je in een voorwaarden document moest zetten. Bekijk dus zeker even haar artikel! Dit artikel bracht me dus aan het denken. Toch dacht ik dat dit niet helemaal nodig was, omdat mijn samenwerkingen bijna altijd goed gaan. Toch ging een samenwerking deze keer mis. Een bedrijf die na het publiceren van een artikel toch nog do-follow linkjes in het artikel wilde en in het verleden heb ik natuurlijk ook een aantal problemen gehad. Toen wist ik het dus zeker. Ik moest een voorwaarden document maken.

voorwaarden document

Hoe ziet mijn voorwaarden document eruit?

Ik heb erg veel tips uit het artikel van Astrid gehaald. De meeste dingen die in mijn document staan, heb ik dus van Astrid. Zoals je kan zien, heb ik in het voorwaarden document geschreven dat ik de artikelen altijd zelf schrijf. Dit is erg belangrijk en ik wil dus ook niet aangeleverde artikelen online zetten. Natuurlijk heb ik de mogelijkheden voor een samenwerking erin gezet en hoe ik precies wil werken. Ik vind het ook erg belangrijk dat ik aangeef dat ik geen do follow links plaats en dat ik onder elk artikel schrijf dat ik aangeef of het om een samenwerking gaat. Ik blijf natuurlijk altijd eerlijk tegenover mijn lezers.

voorwaarden document

Wanneer gebruik ik dit document?

Ik ga dit document gebruiken wanneer ik een mail voor een samenwerking ontvang. Wanneer ik interesse heb, stuur ik dit voorwaarden document naar het bedrijf op, zodat ze weten waar ik aan waar zij aan toe zijn.

Ga jij ook zo'n document maken?

10 gedachten over “Voorwaarden document | Deze heb je zeker nodig!

  1. Ik heb ook een keer een nare ervaring gehad en sindsdien ga ik bijna geen samenwerking meer aan, zonde natuurlijk. Ik ga ook zo’n document opstellen. Beter voorkomen dan genezen 🙂

  2. Handig zon document! Links boven staan een typfout, wild at, ipv wil dat, dat zou ik wel even aanpassen. Do follow is trouwens toe gestaan, mits je relevante links plaatst en niet van die vage, dan krijg je problemen met google. Dat staat in elke bron geschreven door seo mensen, dus dat vertrouw ik meer dan een blog zonder bron. Zon voorwaarden document is wel altijd handig, dat weet iedereen waar ze aan toe zijn

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!