Blog goals voor augustus 2017 | Hoe te behalen
2 Comments

Written by Celine Klooster

augustus 4, 2017

Deze maand ga ik er hard tegenaan. Ik wil mijn blog verbeteren, een hoop artikelen schrijven en ook nog eens mijn bereik vergroten. Ik heb strenge goals voor mezelf gesteld en ik hoop dit ook zeker te halen. Benieuwd naar mijn blog goals voor augustus? Lees dan dit artikel!

Vorige maand kwam er geen goals artikel online, omdat ik helaas veel te druk bezig was met school. Toch zit ik in een blog groep en stellen we elke maand nieuwe goals met elkaar.

Mijn goals van vorige maand

Pinterest: 1500 volgers

Facebook: 1000 likes

Twitter: 1400 volgers

Instagram: 1750 volgers

Blog: 4200 unieke bezoekers (per maand)

Pinterest

Pinterest gaat zeker lukken. De laatste tijd groei ik zoveel meer door Tailwind en mijn andere strategiën. In Pinterest heb ik zeker het meeste vertrouwen.

Facebook

Ik vind het erg lastig om meer likes op Facebook te krijgen. Het is gewoon erg lastig om mensen te bereiken op Facebook. Tijdens mijn winacties heb ik natuurlijk veel meer volgers gekregen, maar dat gaat veel lastiger als je geen winacties meer hebt natuurlijk.

Lees tip: Blog doelen voor 2018

Twitter

Ik moet meer op Twitter zitten. Het is er meestal heel erg gezellig en ik wil meer mensen leren kennen via Twitter. Deze maand heb ik me ook voorgenomen om meer met andere bloggers in contact te komen. Ik ben namelijk van mening dat je heel veel van elkaar kan leren.

Instagram

Instagram gaat tot nu toe hartstikke goed! Ik post veel meer en ik merk dat ik hierdoor meer interactie, maar ook meer volgers krijg. Ik vind het daarnaast ook geweldig om meer inspiratie te krijgen voor foto’s via Instagram.

Blog goals voor augustus

Blog

Ik wil mijn blog heel erg verbeteren deze maand. Ik heb al geprobeerd om mijn blog sneller te maken en dat is al zeker erg goed gelukt. Dit weekend ga ik zeker nog wat meer aan mijn blog werken en natuurlijk wat meer promoten. Zo heb ik al een promoot plan gemaakt.

Lees tip: Doelen behalen in 2019 | Dit zijn de beste manieren!

Blog goals voor augustus

Pinterest: 1800 volgers

Facebook: 1150 likes

Twitter: 1450 volgers

Instagram: 1750 volgers

Blog: 5000 unieke bezoekers (per maand)

Wat zijn jouw blog goals voor deze maand?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

2 Reacties

 1. Marguerita

  Goed dat je jezelf doelen stelt, kom je ook naar Blogger by Nature op 2 september? Is ook met de trein goed Bereikbaar. Valt me op dat je op al je socials ontzettend veel volgers hebt (het dubbele of meer als ik) en veel minder maandelijkse bezoekers. Blog je dagelijks? Wel knap gedaan hoor, ik wil mijn social media volgers ook graag opkrikken, maar ik krijg ook veel traffic via google. Daar is voor jou misschien nog winst te behalen?

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik blog niet dagelijks. Daar heb ik helaas geen tijd voor. Misschien moet ik mij inderdaad ook meer gaan focussen op google. Dat is helaas wel lastig als je tweetalig blogt.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *