Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

Deze maand ga ik er hard tegenaan. Ik wil mijn blog verbeteren, een hoop artikelen schrijven en ook nog eens mijn bereik vergroten. Ik heb strenge goals voor mezelf gesteld en ik hoop dit ook zeker te halen. Benieuwd naar mijn goals? Lees dan dit artikel!

Vorige maand kwam er geen goals artikel online, omdat ik helaas veel te druk bezig was met school. Toch zit ik in een blog groep en stellen we elke maand nieuwe goals met elkaar.

Mijn goals van vorige maand

Pinterest: 1500 volgers

Facebook: 1000 likes

Twitter: 1400 volgers

Instagram: 1750 volgers

Blog: 4200 unieke bezoekers (per maand)

Pinterest

Pinterest gaat zeker lukken. De laatste tijd groei ik zoveel meer door Tailwind en mijn andere strategiƫn. In Pinterest heb ik zeker het meeste vertrouwen.

Facebook

Ik vind het erg lastig om meer likes op Facebook te krijgen. Het is gewoon erg lastig om mensen te bereiken op Facebook. Tijdens mijn winacties heb ik natuurlijk veel meer volgers gekregen, maar dat gaat veel lastiger als je geen winacties meer hebt natuurlijk.

Twitter

Ik moet meer op Twitter zitten. Het is er meestal heel erg gezellig en ik wil meer mensen leren kennen via Twitter. Deze maand heb ik me ook voorgenomen om meer met andere bloggers in contact te komen. Ik ben namelijk van mening dat je heel veel van elkaar kan leren.

Instagram

Instagram gaat tot nu toe hartstikke goed! Ik post veel meer en ik merk dat ik hierdoor meer interactie, maar ook meer volgers krijg. Ik vind het daarnaast ook geweldig om meer inspiratie te krijgen voor foto's via Instagram.

Blog

Ik wil mijn blog heel erg verbeteren deze maand. Ik heb al geprobeerd om mijn blog sneller te maken en dat is al zeker erg goed gelukt. Dit weekend ga ik zeker nog wat meer aan mijn blog werken en natuurlijk wat meer promoten. Zo heb ik al een promoot plan gemaakt.

Mijn goals van deze maand op een rijtje

Pinterest: 1800 volgers

Facebook: 1150 likes

Twitter: 1450 volgers

Instagram: 1750 volgers

Blog: 5000 unieke bezoekers (per maand)

Wat zijn jouw blog goals voor deze maand?

2 gedachten over “Mijn blog goals voor augustus 2017

  1. Goed dat je jezelf doelen stelt, kom je ook naar Blogger by Nature op 2 september? Is ook met de trein goed Bereikbaar. Valt me op dat je op al je socials ontzettend veel volgers hebt (het dubbele of meer als ik) en veel minder maandelijkse bezoekers. Blog je dagelijks? Wel knap gedaan hoor, ik wil mijn social media volgers ook graag opkrikken, maar ik krijg ook veel traffic via google. Daar is voor jou misschien nog winst te behalen?

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!