Inspiratie | Waar haal je die vandaan?
12 Comments

Written by Celine Klooster

mei 7, 2017

Het is soms best lastig om ideeën voor jouw blog te bedenken. Er zijn maar weinig bloggers die zo een groot aantal ideeën op tafel heeft. Ik ben dan ook helemaal geen fan van bloggers die artikelen van andere bloggers namaken. Waar haal ik dan eigenlijk mijn inspiratie vandaan?

Inspiratie van Pinterest

Pinterest is echt mijn nummer één ding waar ik inspiratie vandaan haal. Als ik geen inspiratie heb, dan kijk ik even op Pinterest en heb ik meteen weer een leuk idee. Natuurlijk gebruik ik Pinterest niet alleen voor inspiratie. Ik gebruik Pinterest ook om mijn blog te promoten en natuurlijk gewoon, omdat het erg leuk is. Je komt zoveel rare en gekke dingen tegen op Pinterest en daar kan ik dan meestal een artikel over schrijven. Bijvoorbeeld dit artikel over beauty hacks die ik niet geloof. Deze beauty hacks kwam ik tegen op Pinterest en ik geloofde ze helemaal niet. Het waren erg leuke beauty hacks en daarom was het tijd voor een artikel.

Inspiratie

Mijn douche

Misschien een beetje raar, maar ik krijg ook veel ideeën wanneer ik even onder de douche sta. Ik krijg dan soms tientallen ideeën, maar soms vergeet ik die dan wel weer, omdat ik dan niet alles kan opschrijven. Later kom ik dan meestal weer op mijn ideetjes terug. Als ik douche dan staar ik meestal in de verte en kom ik op aardig wat ideeetjes. Meestal haal ik hier ook een hoop inspiratie uit. Het is eigenlijk een relax momentje, maar tegelijk ook een heel productief momentje.

Andere bloggers

Ik zit in een super leuke blog groep en daar worden vaak blog gerelateerde vragen gesteld. Als zo’n vraag uitgebreide uitleg nodig heeft dan schrijf ik dat meestal in een artikel. Zo heb ik meteen een artikel en mijn collega bloggers een fijn antwoord.

Inspiratie

De dingen om mij heen

Het is echt niet moeilijk om inspiratie te vinden. Kijk gewoon eens om je heen. Misschien zie je wel mensen die over iets discussiëren of een leuk ding om over te hebben voor jouw blog. Inspiratie kan je echt overal vinden.

Producten

Soms ontvang ik leuke producten van pers bureaus of andere bedrijven en meestal koop ik ook aardig veel makeup. Als je in je stash kijkt, weet ik zeker dat je een aantal producten kan vinden om te reviewen of wat dacht je van een leuke look? Zoals ik al zei, inspiratie kan je echt overal vinden.
Waar haal jij meestal je inspiratie vandaan?

Vond je dit artikel interessant? Pin het voor later!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

12 Reacties

 1. Fleur

  Hahaha die van onder de douche die komt mij gek bekend voor;p.
  Irritant hé! Als ik de oplossing heb gevonden voor een notitieboekje voor onder de douche of iets dergelijks zal ik even een gil geven, haha:).

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik had serieus ooit een notitieboekje voor onder de douche. Alleen hij schreef niet zo lekker haha.

   Antwoord
 2. Haydée

  Dat van de ideeën in de douche is heel herkenbaar! Een beetje vergelijkbaar: ik krijg ook vaak ideeën als ik van of naar het station fiets of wandel. Wanneer je jezelf de tijd geeft om te dagdromen, ontstaan vaak de beste ideeën!

  Antwoord
 3. gea

  Fijne inspiratie bronnen. Meestal is het inderdaad tijdens de alledaagse bezigheden heel makkelijk om je inspiratie te bedenken. Meestal op de fiets of tijdens het wandelen.

  Antwoord
 4. Eva

  Bedankt voor de tips

  Antwoord
 5. Johanne

  Onder de douche en Pinterest inderdaad! En wat je zegt: als je om je heen kijkt kom je op hele interessant ideeën soms!

  Antwoord
 6. MamsElle's blog

  Pinterest heb ik nog niet lang geleden ontdekt maar het is zoals je zegt een grote bron voor inspiratie. De douche of bad geeft mij ook ideetjes. Leuk artikel.

  Antwoord
 7. Nicole

  Pinterest is ook een favoriet van mij! Er is zo veel moois op te vinden.

  Antwoord
 8. Andrea

  Tijdens het voeden en in slaap proberen te krijgen van mijn meisje. Ik heb nogal veel tijd om na te denken, maar kan het helaas niet altijd gelijk opschrijven.

  Antwoord
 9. Eva

  Ik krijg vaak inspiratie als ik ’s avonds nog even een wandeling maak.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *