Wil je gratis printables ontvangen?

Word dan gratis lid!

Het is soms best lastig om ideeën voor jouw blog te bedenken. Er zijn maar weinig bloggers die zo een groot aantal ideeën op tafel heeft. Ik ben dan ook helemaal geen fan van bloggers die artikelen van andere bloggers namaken. Waar haal ik dan eigenlijk mijn inspiratie vandaan?

Inspiratie van Pinterest

Pinterest is echt mijn nummer één ding waar ik inspiratie vandaan haal. Als ik geen inspiratie heb, dan kijk ik even op Pinterest en heb ik meteen weer een leuk idee. Natuurlijk gebruik ik Pinterest niet alleen voor inspiratie. Ik gebruik Pinterest ook om mijn blog te promoten en natuurlijk gewoon, omdat het erg leuk is. Je komt zoveel rare en gekke dingen tegen op Pinterest en daar kan ik dan meestal een artikel over schrijven. Bijvoorbeeld dit artikel over beauty hacks die ik niet geloof. Deze beauty hacks kwam ik tegen op Pinterest en ik geloofde ze helemaal niet. Het waren erg leuke beauty hacks en daarom was het tijd voor een artikel.

Inspiratie

Mijn douche

Misschien een beetje raar, maar ik krijg ook veel ideeën wanneer ik even onder de douche sta. Ik krijg dan soms tientallen ideeën, maar soms vergeet ik die dan wel weer, omdat ik dan niet alles kan opschrijven. Later kom ik dan meestal weer op mijn ideetjes terug. Als ik douche dan staar ik meestal in de verte en kom ik op aardig wat ideeetjes. Meestal haal ik hier ook een hoop inspiratie uit. Het is eigenlijk een relax momentje, maar tegelijk ook een heel productief momentje.

Andere bloggers

Ik zit in een super leuke blog groep en daar worden vaak blog gerelateerde vragen gesteld. Als zo'n vraag uitgebreide uitleg nodig heeft dan schrijf ik dat meestal in een artikel. Zo heb ik meteen een artikel en mijn collega bloggers een fijn antwoord.

Inspiratie

De dingen om mij heen

Het is echt niet moeilijk om inspiratie te vinden. Kijk gewoon eens om je heen. Misschien zie je wel mensen die over iets discussiëren of een leuk ding om over te hebben voor jouw blog. Inspiratie kan je echt overal vinden.

Producten

Soms ontvang ik leuke producten van pers bureaus of andere bedrijven en meestal koop ik ook aardig veel makeup. Als je in je stash kijkt, weet ik zeker dat je een aantal producten kan vinden om te reviewen of wat dacht je van een leuke look? Zoals ik al zei, inspiratie kan je echt overal vinden.
Waar haal jij meestal je inspiratie vandaan?

Vond je dit artikel interessant? Pin het voor later!

12 gedachten over “Inspiratie | Waar haal je die vandaan?

  1. Hahaha die van onder de douche die komt mij gek bekend voor;p.
    Irritant hé! Als ik de oplossing heb gevonden voor een notitieboekje voor onder de douche of iets dergelijks zal ik even een gil geven, haha:).

  2. Dat van de ideeën in de douche is heel herkenbaar! Een beetje vergelijkbaar: ik krijg ook vaak ideeën als ik van of naar het station fiets of wandel. Wanneer je jezelf de tijd geeft om te dagdromen, ontstaan vaak de beste ideeën!

  3. Fijne inspiratie bronnen. Meestal is het inderdaad tijdens de alledaagse bezigheden heel makkelijk om je inspiratie te bedenken. Meestal op de fiets of tijdens het wandelen.

Een reactie plaatsen

Over mij

Hi! Ik ben Celine. Ik blog al ruim vier jaar en heb daarom veel geleerd van bloggen. Dit is dan ook de reden waarom ik jou veel meer wil leren over bloggen.

Word snel lid voor gratis printables!