SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Online geld verdienen | Hoe doe je dat?
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

september 2, 2018

Het is echt hartstikke leuk om door je hobby toch een kleine bijverdienste te verdienen. Online geld verdienen is natuurlijk lastig, maar eigenlijk zijn er hartstikke veel mogelijkheden om dit te doen. Benieuwd naar al deze mogelijkheden? Lees dan deze blog.

Online geld verdienen als freelancer

Sinds kort ben ik lid van Fiverr. Een programma waar ik mijn diensten als freelancer kan verkopen. Ik ben nog maar sinds kort lid, maar ik heb al een flinke bijverdienste hiermee verdiend. Wil je meer lezen hoe je dingen kan verkopen als freelancer? Lees dan dit artikel.

Zo maakte ik laatst een nieuwe website: Moestuin Stekjes

Online geld verdienen

Geld verdienen op Pinterest

Geld verdienen op Pinterest is ook een hele mooie manier om online geld te verdienen. Op Pinterest kan je pins maken en vervolgens affiliate links hieronder plaatsen. Dit mag echter alleen als je een disclaimer in de beschrijving plaatst. Toch is dit een hele mooie manier en vooral wanneer je viral pins hebt.

Geld verdienen met jouw nieuwsbrief

Wist je dat je ook geld kan verdienen met jouw nieuwsbrief? Je kan namelijk aparte nieuwsbrieven maken, waarin je bijvoorbeeld een product aanraad voor jouw lezers. Vervolgens kan je dan affiliate links in deze nieuwsbrieven plaatsen. Zo verdien je een kleine verdienste en hebben jouw lezers ook nog wat extra informatie. Dit kan onder andere met een automatische nieuwsbrief.

Online geld verdienen

Affiliate marketing

Ik heb hierboven affiliate marketing natuurlijk al genoemd. Toch kan ik het niet genoeg herhalen. Ik ken een hoop bloggers die nog steeds niet gebruik maken van affiliate marketing. Gewoon, omdat het te moeilijk is of, omdat het veel tijd kost. Toch is affiliate marketing zeker de moeite waard en haal ik er een aardig zakcentje uit. In dit artikel leg ik uitgebreid uit hoe affiliate marketing werkt en waarom je het moet gebruiken.

Meer artikelen over affiliate links:

Spaarprogramma’s

Regelmatig vul ik wat enquêtes in om wat geld te verdienen met spaarprogramma’s. Ik vind dit gewoon leuk om te doen en het geld verdienen is daarbij nog een leuk extraatje. Als je dit dus ook leuk vindt om te doen dan is het zeker het waard om mee te doen aan verschillende spaarprogramma’s.

Hoe verdien jij geld online?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Beste Pinterest Marketing Strategieën voor 2020

Pinterest verandert constant en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit platform. Ook in 2020 is er weer een hoop veranderd en daarom is het belangrijk om jouw Pinterest strategie aan te passen. Je kan dus nog meer uit...

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

2 Reacties

 1. José

  Handige tips! Zelf ben ik de laatste tijd aan het experimenteren met affiliate marketing, en zou me ook nog graag willen verdiepen in pinterest.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Het is zeker een aanrader om affiliate marketing met Pinterest te combineren!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This