Online geld verdienen | Hoe doe je dat?
2 Comments

Written by Celine Klooster

september 2, 2018

Het is echt hartstikke leuk om door je hobby toch een kleine bijverdienste te verdienen. Online geld verdienen is natuurlijk lastig, maar eigenlijk zijn er hartstikke veel mogelijkheden om dit te doen. Benieuwd naar al deze mogelijkheden? Lees dan deze blog.

Online geld verdienen als freelancer

Sinds kort ben ik lid van Fiverr. Een programma waar ik mijn diensten als freelancer kan verkopen. Ik ben nog maar sinds kort lid, maar ik heb al een flinke bijverdienste hiermee verdiend. Wil je meer lezen hoe je dingen kan verkopen als freelancer? Lees dan dit artikel. Benieuwd naar wat je kan verkopen om geld te verdienen?

Zo maakte ik laatst een nieuwe website: Moestuin Stekjes

Online geld verdienen

Geld verdienen op Pinterest

Geld verdienen op Pinterest is ook een hele mooie manier om online geld te verdienen. Op Pinterest kan je pins maken en vervolgens affiliate links hieronder plaatsen. Dit mag echter alleen als je een disclaimer in de beschrijving plaatst. Toch is dit een hele mooie manier en vooral wanneer je viral pins hebt.

Geld verdienen met jouw nieuwsbrief

Wist je dat je ook geld kan verdienen met jouw nieuwsbrief? Je kan namelijk aparte nieuwsbrieven maken, waarin je bijvoorbeeld een product aanraad voor jouw lezers. Vervolgens kan je dan affiliate links in deze nieuwsbrieven plaatsen. Zo verdien je een kleine verdienste en hebben jouw lezers ook nog wat extra informatie. Dit kan onder andere met een automatische nieuwsbrief.

Online geld verdienen

Affiliate marketing

Ik heb hierboven affiliate marketing natuurlijk al genoemd. Toch kan ik het niet genoeg herhalen. Ik ken een hoop bloggers die nog steeds niet gebruik maken van affiliate marketing. Gewoon, omdat het te moeilijk is of, omdat het veel tijd kost. Toch is affiliate marketing zeker de moeite waard en haal ik er een aardig zakcentje uit. In dit artikel leg ik uitgebreid uit hoe affiliate marketing werkt en waarom je het moet gebruiken.

Meer artikelen over affiliate links:

Spaarprogramma’s

Regelmatig vul ik wat enquêtes in om wat geld te verdienen met spaarprogramma’s. Ik vind dit gewoon leuk om te doen en het geld verdienen is daarbij nog een leuk extraatje. Als je dit dus ook leuk vindt om te doen dan is het zeker het waard om mee te doen aan verschillende spaarprogramma’s.

Hoe verdien jij geld online?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen....

2 Reacties

 1. José

  Handige tips! Zelf ben ik de laatste tijd aan het experimenteren met affiliate marketing, en zou me ook nog graag willen verdiepen in pinterest.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Het is zeker een aanrader om affiliate marketing met Pinterest te combineren!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *