SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!

Online geld verdienen | Hoe doe je dat?

Het is echt hartstikke leuk om door je hobby toch een kleine bijverdienste te verdienen. Online geld verdienen is natuurlijk lastig, maar eigenlijk zijn er hartstikke veel mogelijkheden om dit te doen. Benieuwd naar al deze mogelijkheden? Lees dan deze blog.

Online geld verdienen als freelancer

Sinds kort ben ik lid van Fiverr. Een programma waar ik mijn diensten als freelancer kan verkopen. Ik ben nog maar sinds kort lid, maar ik heb al een flinke bijverdienste hiermee verdiend. Wil je meer lezen hoe je dingen kan verkopen als freelancer? Lees dan dit artikel.

Online geld verdienen

Geld verdienen op Pinterest

Geld verdienen op Pinterest is ook een hele mooie manier om online geld te verdienen. Op Pinterest kan je pins maken en vervolgens affiliate links hieronder plaatsen. Dit mag echter alleen als je een disclaimer in de beschrijving plaatst. Toch is dit een hele mooie manier en vooral wanneer je viral pins hebt.

Geld verdienen met jouw nieuwsbrief

Wist je dat je ook geld kan verdienen met jouw nieuwsbrief? Je kan namelijk aparte nieuwsbrieven maken, waarin je bijvoorbeeld een product aanraad voor jouw lezers. Vervolgens kan je dan affiliate links in deze nieuwsbrieven plaatsen. Zo verdien je een kleine verdienste en hebben jouw lezers ook nog wat extra informatie. Dit kan onder andere met een automatische nieuwsbrief.

Online geld verdienen

Affiliate marketing

Ik heb hierboven affiliate marketing natuurlijk al genoemd. Toch kan ik het niet genoeg herhalen. Ik ken een hoop bloggers die nog steeds niet gebruik maken van affiliate marketing. Gewoon, omdat het te moeilijk is of, omdat het veel tijd kost. Toch is affiliate marketing zeker de moeite waard en haal ik er een aardig zakcentje uit. In dit artikel leg ik uitgebreid uit hoe affiliate marketing werkt en waarom je het moet gebruiken.

Meer artikelen over affiliate links:

Spaarprogramma’s

Regelmatig vul ik wat enquêtes in om wat geld te verdienen met spaarprogramma’s. Ik vind dit gewoon leuk om te doen en het geld verdienen is daarbij nog een leuk extraatje. Als je dit dus ook leuk vindt om te doen dan is het zeker het waard om mee te doen aan verschillende spaarprogramma’s.

Hoe verdien jij geld online?

Pin It on Pinterest

Share This