Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!
0 Comments

Written by Celine Klooster

april 20, 2020

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op een rijtje om online geld te verdienen in 2020.

Online geld verdienen in 2020 met Enquête websites

GFK Panel

Met dit programma verdien je makkelijk geld door enquêtes in te vullen. Zo krijg je elke dag mailtjes met enquêtes die je kan invullen waarbij je aardig wat punten verdient. Deze punten kan je snel omwisselen voor cadeaubonnen. Ik geef hem punten meestal uit aan bol.com cadeaubonnen of cadeaubonnen om nieuwe Playstation games te kopen. Ook kan je cadeaubonnen aanvragen van allerlei andere verschillende websites, zoals van Hema of Mediamarkt.

Euroclix

Euroclix is een Nederlands programma waar ik al een hoop geld mee heb verdiend. Met dit programma vul je bijvoorbeeld enquêtes in of vraag je om cashback. De enquêtes leveren erg veel op, waardoor je snel een mooi bedrag bij elkaar hebt! Ik heb er bijna 500 euro verdiend met dit programma terwijl ik eigenlijk nauwelijks tijd hieraan besteed. Klik hier om lid te worden en ontvang meteen 150 clix (2 euro!)

Swagbucks

Swagbucks is een heel fijn programma om snel geld mee te verdienen. Zo gebruik ik dit programma al een tijdje en dan met name de handige browser die erbij komt. Door gebruik te maken van deze browser, krijg ik tijdens het gebruik Swagbucks. Handig natuurlijk, want een browser gebruik je altijd!

Daarnaast vul ik vaak enquêtes in of vraag ik cash back aan. Daarnaast kan je ook video’s bekijken waarmee je Swagbucks verdient, wat dus een hele makkelijke en leuke manier is om geld te verdienen.

Je punten kan je vervolgens omzetten in geld of cadeaukaarten. Bij sommige websites kan je deze punten alleen maar omzetten in cadeaukaarten, dus dat je hier ook gewoon geld voor krijg is natuurlijk nog fijner! Klik hier om je aan te melden.

Online geld verdienen in 2020 met Affiliate programma’s

Heb je een eigen website? Dan kan je gebruik maken van affiliate programma’s. In het kort zijn deze programma’s manier om linkjes te plaatsen waar jij vervolgens een klein percentage over verdient als iemand wat koopt.

Online geld verdienen in 2020

Met Linkpizza hoef je hier maar weinig voor te doen. Je installeert de plugin en de plugin plaatst vervolgens automatisch affiliate links in jouw posts. Ik vind dit zelf een heel fijn programma, omdat ik soms regelmatig affiliate links vergeet in mijn posts. Zo verdien ik toch een zakcentje, zonder er iets voor te doen.

Zo maakte ik laatst een nieuwe website: Moestuin Stekjes

Meer weten over Linkpizza? Lees dan deze blog.

Meer artikelen over affiliate links:

Word freelancer

Online geld verdienen in 2020

Freelancer worden is heel makkelijk! Er is vast wel iets waar je heel goed in bent. Ik ben bijvoorbeeld freelance tekstschrijver en review ik regelmatig websites op bijzonderheden. Dit doe ik met de freelance website Fiverr. Ik ben met deze website begonnen, omdat ik het lastig vond om leuke opdrachten te vinden. Daarnaast wilde ik graag ervaring opdoen om zo vervolgens mijn freelance portfolio te kunnen uitbreiden. Nou, dat is gelukt! In een jaar heb ik ruim $1200 verdient met Fiverr (zie afbeelding hierboven).

Daarnaast vinden veel bedrijven mij via Fiverr, waardoor ik regelmatig aanbiedingen krijg voor grote freelance opdrachten naast Fiverr. Hierdoor heb ik al een antal grote opdrachten mogen doen, wat zonder Fiverr niet gelukt was. Naast Fiverr heb ik dus ook een hoop verdient aan freelance werk en dan met name het maken van websites en teksten schrijven.

Online geld verdienen in 2020 met Pinterest

Online geld verdienen in 2020

Je hebt vast wel al van Pinterest gehoord. Het is een hele fijne websites waar je allerlei ideeën en andere leuke plaatjes op kan bewaren. Ik gebruik deze website voor al mijn websites en met name ook voor het delen van affiliate links. Door het delen hiervan klikken mensen door op mijn pin naar de affiliate links, waardoor ik een aardig zakcentje verdient. De pin hoef je er maar één keer opzetten en als je gelukt hebt, klikken er dan vervolgens honderden mensen op. Door Pinterest word ik regelmatig wakker met een nieuw bedrag op mijn affiliate programma, wat natuurlijk super leuk is! Zonder er veel voor te doen verdien ik dus veel met Pinterest.

Dit doe ik met name met een heel fijn programma om mijn pins in te plannen, waardoor het me nog minder werk kost. Dit programma heet Tailwind. Heel kort is het een programma om je pins in te plannen en je profiel te optimaliseren. Vervolgens gebruik je dit programma om wekelijks of maandelijks elke keer pins in te plannen die vervolgens op de beste tijden worden gepubliceerd. Heel fijn, want zo hoef ik daar ook niet meer naar om te kijken!

Meer lezen over Tailwind? Lees dan deze blogs:

Hoe wil jij online geld verdienen in 2020?

Pin voor later

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

The best Pinterest strategy for more visitors

The best Pinterest strategy for more visitors

Pinterest is a good way for many people to get more visitors, but then you have to know how to use it. In 2020, a lot has changed on Pinterest and that is why you need to use a new strategy. This strategy works very well with the new Pinterest algorithms! Read this...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

Affiliate programma’s voor 2020: De beste!

Affiliate programma’s voor 2020: De beste!

Geld verdienen met je blog, iedereen wil dat natuurlijk wel. In 2020 zijn er ook weer een hoop affiliate programma's te vinden op het internet. Echter is het niet erg handig om je meteen voor alle affiliate programma's aan te...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *