Over Mij

Ik ben Celine Klooster en ik ben hier om jou te helpen om je blog te laten groeien!

De laatste paar jaren ben ik druk bezig geweest met mijn blog The Beautyboulevard. Al snel kwam ik erachter dat ik niet alleen over beauty en fashion wilde bloggen, maar ook over bloggen. Dit paste alleen niet bij mijn huidige blog en daarom besloot ik The Blog Boss te creëren.

Ik was altijd al gepassioneerd over schrijven en bloggen en dat was dan ook de reden waarom ik besloot een blog te maken.

En dat was het moment dat ik verliefd werd op bloggen. 

Toch is bloggen iets lastiger dan het eruit ziet. Dit is dan ook de reden waarom ik veel fouten heb gemaakt, maar van deze fouten heb ik ook weer geleerd. Dit is dan ook de reden waarom ik andere bloggers wil helpen om hun blog te verbeteren en om zo deze fouten te vermijden.

Ik heb momenteel twee blogs. The Beautyboulevard en The Blog Boss, de blog waar je nu op zit. Met The Beautyboulevard heb ik al een hoop bereikt en ik zie mijn bezoekersaantallen, volgers en inkomen elke dag groeien. Ik blog nu al ruim vier jaar op The Beautyboulevard en van die vier jaar heb ik dan ook een hoop geleerd. Ik heb zoveel geleerd dat ik mijn kennis met jullie wil delen om zo iedereen te helpen om een succesvol blog te krijgen.

Bloggen is geweldig, het geeft mij de mogelijkheid om te doen wat ik altijd al heb willen doen: schrijven. Bloggen geeft je vrijheid en je kan meer tijd besteden aan de dingen die je echt altijd al heb willen doen. Met bloggen heb je een erg flexibele planning en kan je kan er ook nog eens een mooi inkomen mee verdienen, terwijl je ook nog je sociale leven op orde kan blijven houden.

Hoe ver ben jij al met bloggen?

Ben je echt net begonnen met bloggen, ben je nieuw of ben je al een echte pro blogger? Op The Blog Boss staan een hoop verschillende tips voor bloggers van verschillende niveaus. Hierdoor kan je dus je blog laten groeien, zelfs als je al heel lang blogt! Er is altijd ruimte voor verbetering en daarmee ga ik jou helpen.

 

Net pas begonnen: Je bent nog niet begonnen met bloggen en moet nog je blog opzetten.

Een nieuwe blogger: Je blogt nog maar 1 tot 12 maanden.

Pro blogger: Je blogt al over 12 maanden.

Hieronder heb ik een aantal posts gezet, die jou vooruit kunnen helpen met jouw blogreis.

Net pas begonnen

Je bent net pas begonnen en je weet nog helemaal niet waar je moet beginnen. Een hosting, een domeinnaam? Hoe krijg je dat allemaal? Om jou vooruit te helpen heb ik een mini emailcourse gemaakt, zodat jij zeker weet dat jij een goede start maakt. Deze gratis emailcourse bevat:

  1. Hoe zet je jouw blog op?
  2. Welke sociale media platformen kan ik gebruiken?
  3. Hoe kies ik een onderwerp en een niche?
  4. Hoe maak ik een goede planning?

Dit zijn de een aantal onderwerpen die ik in deze mini e-course ga behandelen. Daarnaast zou ik ook nog een aantal andere onderwerpen aankaarten. Wil je deze gratis mini e-course ontvangen? Klik dan hier. Of word lid via het formulier hieronder.

Een nieuwe blogger

Ben je pas een paar maanden aan het bloggen, dan is er altijd ruimte om beter te worden! Focus jij je al wat meer op social media accounts, je SEO of misschien wel een e-mail list? Als je dat nog niet hebt gedaan, lees dan zeker even deze artikelen:

Blog boeken die je nodig hebt om je blog te groeien!

Blog boeken zijn eigenlijk heel handig om te hebben. In blog boeken staat meestal een hoop meer informatie, dan dat op het internet staat. Het is dan ook zeker een aanrader om blog boeken te kopen als je je blog wil laten groeien. Benieuwd welke betaalbare blog boeken ik aanraad? Lees dan deze blog.

Earning money as a freelancer. This is how you do that!

Iedereen wil natuurlijk een goed begin maken met bezoekersaantallen en daarvoor moet je je blog promoten. Dit is dan ook de reden waarom ik even alle social media kanalen en andere handige sites geef om jouw blog te promoten en jouw bezoekersaantallen te laten groeien.

10x gratis online courses om jouw blog te laten groeien.

Wil je jouw blog traffic, volgers en daarnaast je emaillist laten groeien? Dan is deze blogpost echt perfect voor jou. In deze blogpost heb ik namelijk een hoop gratis online courses op een rijtje gezet. Met deze e-courses ben je gegarandeerd om je blog te laten groeien en om vervolgens meer geld te verdienen.

Daarnaast kan je lid worden van mijn nieuwsbrief om wat gratis printables te ontvangen en om toegang te krijgen tot de resource library! Gratis.. Wie wil dat nou niet?

Pro Blogger

Als je al meer dan een jaar blogt, dan heb je waarschijnlijk al een hoop bereikt. Toch kan je nog steeds een hoop leren en valt er altijd wat te verbeteren. Lees zeker deze artikelen, zodat jij nog beter wordt in bloggen:

Online geld verdienen | Hoe doe je dat?

Het is echt hartstikke leuk om door je hobby toch een kleine bijverdienste te verdienen. Online geld verdienen is natuurlijk lastig, maar eigenlijk zijn er hartstikke veel mogelijkheden om dit te doen. Benieuwd naar al deze mogelijkheden? 

6 manieren om jouw blog te promoten voor traffic 

Naast mijn blog verkoop ik ook regelmatig dingen als freelancer. En dat is eigenlijk hartstikke makkelijk! Benieuwd hoe je makkelijk dingen verkoopt als freelancer en ook nog eens succesvol wordt? Lees dan deze blog.

How To: Pinterest pins viral maken

Het is lastig om Pinterest pins viral te laten gaan. Pinterest pins viral maken, gaat natuurlijk niet makkelijk, maar in dit artikel zal ik uitleggen hoe je hier meer kans op kan maken. Een ding is zeker. Het is het zeker waard om je pins viral te laten gaan.

Veel plezier!

Word daarnaast lid van mijn nieuwbrief om een aan gratis printables te ontvangen en om toegang te krijgen tot de resource library!

Ik hoop dat je veel plezier gaat krijgen op The Blog Boss, maar daarnaast hoop ik ook dat ik jou nog een hoop kan leren. Op Blog Boss zal ik onder andere blog, sociale media en business tips plaatsen. Daarnaast komt er binnenkort ook een nieuwe e-course online. Als je vragen hebt over een blog post of meer informatie wil hebben over andere zaken. Bekijk dan zeker even mijn contact pagina.

Celine Klooster