SIGN UP FOR THE NEWSLETTER TO BECOME A BLOG BOSS YOURSELF! Yes Please!
Waarom jij Tailwind zou moeten gebruiken | 5 redenen
1 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

april 8, 2018

Mijn bezoekersaantallen zijn gigantisch gegroeid en dat komt vooral door Pinterest. Toch hoef ik vrij weinig tijd te besteden aan Pinterest. Dit is een van de redenen waarom jij Tailwind zou moeten gebruiken, maar er zijn er nog veel meer. Benieuwd naar meer van deze redenen? Lees dan deze blog.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Redenen waarom jij Tailwind zou moeten gebruiken

Tailwind bespaart mij zoveel tijd. Om de twee weken besteed ik één uur om mijn pins voor de komende twee weken in te plannen en dat is het. Moet je eens nagaan hoeveel tijd dit mij bespaart, in plaats van dat ik alle pins handmatig zou moeten pinnen.

Statistieken

De statistieken van Tailwind zijn echt geweldig. Mijn favoriete tool is de tool die mijn beste pins laat zien, die ik vervolgens weer kan repinnen voor meer bereik. Check zeker even de lees tip hier beneden om meer te lezen over deze handige tools.

Lees tip: Handige Tailwind tools om te groeien met jouw blog

Tribes

De tribes zijn echt geweldig. Zo repinnen een hoop mensen mijn pins via deze tribes. Als deze tribes niet bestonden dan had ik zeker de helft van mijn bezoekersaantallen via Pinterest naar mijn blog niet. Dat scheelt nogal wat!

Lees tip: Jouw bezoekersaantallen verhogen via Tailwind tribes

redenen waarom jij Tailwind zou moeten gebruiken

Bulk schedule

Oh.. Deze functie.. Wat houd ik ervan.. Deze functie zorgt ervoor dat ik een hoop pins tegelijk kan repinnen. Zo repin ik vaak 300 pins tegelijk. Dit is dan ook de reden waarom ik een hoop tijd bespaar met Tailwind.

Bezoekersaantallen

Ik zeg altijd maar weer dat mijn bezoekersaantallen door Pinterest echt zijn gegroeid. Dit is niet helemaal zo. Eigenlijk zijn mijn bezoekersaantallen vooral door Tailwind gegroeid. Als ik Tailwind namelijk niet had, dan had ik echt niet de tijd om elke dag ruim 80 pins te pinnen, zodat mijn bereik groot blijft.

Ben jij nog niet over om Tailwind te gebruiken? Probeer dan Tailwind helemaal gratis. Met deze link kan je Tailwind een maand gratis uitproberen, zonder dat je ergens voor hoeft te betalen. Wie wil dat nou niet?

Ga jij Tailwind gebruiken?

Wil je meer aanraders van mij lezen? Check dan zeker deze pagina met aanraders.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

De beste aanraders

Populaire blogs
Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Eigen website maken: Waarom je het niet moet doen

Het lijkt net alsof iedereen een website kan maken, maar dat is eigenlijk niet zo. Er komt veel meer kijken dan alleen maar een mooi design en daarom is dat thema van jou helaas niet genoeg. Denk bijvoorbeeld aan SEO of aan het feit dat je website zo klantvriendelijk...

Blog promoten in 2020 | Zo doe je dat!

Blog promoten in 2020 | Zo doe je dat!

Het is de laatste maand van 2019 en daarom is het belangrijk om je weer voor te bereiden op je blog promoten in 2020. Ik ga het zeker weer anders aanpakken en dan ook mijn promotie strategie. Er zijn een hoop verschillende manieren om je blog te promoten, maar wat...

Meer blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

1 Reactie

  1. Elke

    Thanks voor de tip! Ik heb me direct aangemeld om dit een maand gratis uit te proberen! Dan weet ik direct hoe tailwind mij bevalt! 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This