Social media posts inplannen | Met deze websites kan dat!
2 Comments

Written by Celine Klooster

september 10, 2017

Elke blogger kan meer tijd gebruiken. Je moet tijd besteden aan social media, schrijven, nog meer social media en natuurlijk in contact komen met andere bloggers. Ik heb het voor elkaar gekregen om al mijn social media posts in te plannen. Wil je meer tijd overhouden om vervolgens jouw blog nog meer te laten groeien? Dan moet je zeker eens kijken naar deze websites voor social media posts inplannen!

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Social media posts inplannen met Buffer

Buffer is echt een super makkelijke site. Het enige wat je moet doen is je social media kanalen aan Buffer te koppelen en dan kan je al beginnen. Er zijn geen tabs en alleen een mogelijkheid om je posts in te plannen. Er zijn dus ook geen statistieken bij de gratis versie. Het enige nadeel van Buffer is dat je maar tien posts in één keer kan inplannen.

Tailwind

Ik houd natuurlijk heel veel van Tailwind. Sinds ik Tailwind gebruik hoef ik helemaal geen tijd te besteden aan Pinterest en gaat dit gewoon helemaal vanzelf. Eens in de twee weken plan ik weer wat nieuwe pins in en maak ik ook weer wat nieuwe pins. Dit gaat natuurlijk heel makkelijk en ik hoef hier maar een paar uur aan te besteden. Heel weinig tijd voor het resultaat wat je terug krijgt. Bekijken deze website als je meer wilt weten over Tailwind.

Meer lezen over Tailwind of Pinterest? Check dan deze artikelen: 

Hootsuite

Ik gebruik Hootsuite zelf niet, maar dit is ook een erg handige site om jouw posts in te plannen. Het enige nadeel van Hootsuite is dat het erg onoverzichtelijk is. Je moet er echt wel een aantal uren insteken om het echt door te hebben. Om mijn posts op Twitter in te plannen, vind ik dit dus gewoon zonde van mijn tijd. Daarom gebruik ik Buffer.

social media posts

Social media posts inplannen met Later

Ik gebruik deze app vooral voor mijn online magazine, maar eigenlijk wil ik dit ook gaan gebruiken voor mijn blog. Ik gebruik nu buffer om mijn Instagram posts in te plannen, maar misschien stap ik wel over naar Later. Ik zou even het verschil uitleggen tussen Later en Buffer. Met Later kan je maximaal 30 gratis posts inplannen per maand. Dit kan je in een keer doen. Bij Buffer kan je oneindig veel posts inplannen, alleen je kan dit niet in een keer doen. Je kan namelijk maximaal 10 posts gratis in een keer inplannen. Daarna moet je wachten totdat jij die posts publiceert, zodat je weer extra kan toevoegen. Bij Later heb je ook wat uitgebreidde statistieken en andere informatie.

Wat ik het handigst vind aan Later is de overzichtelijke planner en de media library. Ik gebruik Later nu alleen voor mijn online magazine en schrijf natuurlijk niet alleen voor mijn online magazine. Iedereen die mee schrijft kan dus afbeeldingen toevoegen aan die media library. Je moet dan alleen wel het emailadres en wachtwoord met jouw teamleden delen, want je kan helaas niet gratis extra email adressen aan één account toevoegen. Dit kan wel met de betaalde versie. Ook kan je Later gebruiken voor Pinterest, Twitter, Facebook en nog veel meer social media sites.

Crowdfire

Niet persé een site waarmee je jouw posts mee kan inplannen, maar meer een site om posts van andere automatisch te delen. Je kan hiermee posts van andere vinden en deze vervolgens inplannen om het op de beste tijden te publiceren. Super handig, behulpzaam en het hebt je ook nog eens om jouw volgers en retweets te laten groeien. Ook vind ik het een erg fijn programma om posts van andere te ontdekken.

Welke sites gebruik jij al voor het social media posts inplannen of welke ga jij gebruiken?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated, and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. I love to share my blogging and social media tips and to help other people. Go to my about me page to get to know me.
The best recommendations
Popular blogs
Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Online geld verdienen in 2020: Zo doe je dat!

Nu we allemaal een beetje thuis zitten en we soms wat extra tijd over hebben, is het misschien wel leuk om een extra zakcentje te verdienen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het dan ook een fijne manier om geld te verdienen. Vandaag zet ik dan ook de beste manieren op...

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Earn money online in 2020: This is how you do that!

Now that we are all at home and we sometimes have some extra time, it might be nice to earn extra pocket money. I do this regularly and I think it is a nice way to earn money. So today I am listing the best ways to earn money online in 2020. This post contains...

More blogs

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Sponsored Link Yoast SEO: Wat is het?

Toen ik mijn nieuwe blog posts schreef, nadat ik mijn plugins had geüpdate, kwam ik al snel ergens achter. Yoast heeft een nieuwe optie, namelijk dat je kan aangeven dat het om een gesponsorde link gaat of niet. Handig...

2 Reacties

  1. Ingrid Ferwerda-Jacobs

    Een tijd geleden maakte ik gebruik van Tweetdeck, dat beviel niet (weet niet meer waarom), toen overgestapt naar Hootsuite. Tegenwoordig doe ik het zonder hulpprogramma, gewoon zelf wanneer het mij het beste uit komt.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *